Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    05. Listopad 2017. 10:32

Ma bolje da kažu više nego manje. Veci je stres kad krenu s pričama da beba ne napreduje. Ako sam mogla ovo moci cu i drugo :)

Honey
    05. Listopad 2017. 10:35

kaktus

Honey, kako tvoj problem od sinoc?

Ignoriram ga, možda nestane  Napravila kako si savjetovala, oprala opet ujutro jer smo zaključili da nije sapun jel pa se neće potrošit  Manje me boli i čini mi se da je upala korijena, ne diram pa se nadam da će proći. Napudrala sam to fino sa baby puderom, obukla široke hlače na posao s tim da sam htjela haljinu ali su mi noge dlakave.

05. Listopad 2017. 10:36

A vecinom fulaju, tako da nikakve koristi... U trudnickoj mi je svaki put neki drugi dr bio, i svako melje po svom, bas me to iritiralo

Honey
    05. Listopad 2017. 10:39

Nina, ako budem opet tamo išla u Synlab, možda skočim a možemo se i ovako dogovoriti jednom :)

Ninnach
    05. Listopad 2017. 10:41

Honey

Nina, ako budem opet tamo išla u Synlab, možda skočim a možemo se i ovako dogovoriti jednom :)

Stvarno? Pa to bi bilo lijepo... A gdje si išla u synlab? Tamo kod mašićeve, kvatrić uglavnom? Jer neznam da li ima još gdje u gradu... 

Ninnach
    05. Listopad 2017. 10:48

Znači, krenula sam jutros sa zdravom prehranom i pojela zobenu kašu i bademe i jogurt:)) i sad vidjevši ovaj burek... Otišla i kupila burek...nepopravljiva sam. Što je najgore, točno se osjeti miris bureka, a ja u fitnessu hahahaha

panda102
    05. Listopad 2017. 10:56

Ubijte meeeeeeee hahahah kaze kolega ej sta mislis da nam trknem po burek?!?!?! Oh no hajde rekoh hahaahhaa mnogo posla od jutros, pa nisam nista stigla komentarisati. Budem poslije dok se dokopam slobodnog vremena. Zapamtila sam samo da se honey pere hehehehhe 

Honey
    05. Listopad 2017. 10:58

Ma bravo i za doručak i za burek!  Išla sam u Petrovaradinsku u Synlab, ona zgrada staklena, koja je na Zagrebačkoj aveniji, preko ceste je fitness centar 2life i konzum, kaj nisi ti tamo?

Ninnach
    05. Listopad 2017. 11:03

Honey

Ma bravo i za doručak i za burek! Išla sam u Petrovaradinsku u Synlab, ona zgrada staklena, koja je na Zagrebačkoj aveniji, preko ceste je fitness centar 2life i konzum, kaj nisi ti tamo?

Neeeeee:(( ja sam na kvatriću... :/

Ninnach
    05. Listopad 2017. 11:04

Isto mi je blizu synlab i konzum hehe ali nažalost to nije taj:(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.