Kaktus...bolje da sutim, da zastalno sam nije u tome problem, bolovanje je problem jer nam skine stimulaciju automatski, znaci 300E papa ahahha ja imam jos samo 4 dana godisnjeg i to je problem. Nije problem izaci s posla oko 1,2 ali taj dan imamo taj glupi kurs ruskog i ne smijemo izostati i et...potrefilo se sve. Iz slovenije sam.
Cuj bez vode, divno za pocetak dana...
Ma mozes imat prava kakva hoces... Jedino što trudan nemožeš dobit je otkaz... a ovo slobodni dani i gluposti... to su samo slova na papiru. Još kao pauze za dojenje ...rad na pola radnog vremena... Pa to samo ako imaš svoju privarnu firmu možeš kalkulirat kako pobrat što više para od države ... i ništa drugo!
Kada bi moj direktor znao da sam ja trudna on bi meni sigurno dao dan da ja izostanem s posla, nije u njemu frka, divan covjek... Nego ne zna i ne mislim reci jos barem do prvog pregleda. Još mi je ona sestrica u glavi.... oj
Pokenjam se nemogu povuc vodu niti oprat ruke...hvala bogu da sam krcata vlažnih maramica...
Ali kava...sad tražim imam li kakavu vrcicu nesice da to u mlijeko ulijem.
Haj jesam se iznervirala sad………malo je rec….
direktor mi nece dat godisnji 2.11.da izadjem na pregled u 15.jer od 15h imamo glupi kurs ruskog jezika. I nazovem ja nju jutros da kazem da ne mogu doci da me naruci drugi dan. Joj ona poce galamit, mrzim te sestrice ubicu je!!! Kao to je prvi pregled kako mozete tako, pa sta cu sad padat na poslu unesvjest. de rekoh narucite me tjedan prije. Kao kako prije nece se nista vidjet, kao u 9.tjednu, I opet mi nije htjela dat termin popodne dala mi 10 do 7 ujutro 7.11. i poklopi mi. . .
Panda trudnice po Zakonu imaju pravo na slobodan jedan dan u mjesecu za pregled u trudnoci, cisto da znas. Nikakav godisnji ti ne treba ni bolovanje, Zakon ti omogucuje slobodan dan.
Ja idem danas! Držite fige! Bože, šta ste se raspisale! I pozdrav novim trudnicama 😘
Cure koji čaj se može piti za umirenje u trudnoći? Baš se ne osjećam najbolje... I to traje već par dana, mislila sam da će proći ali nije. Moj pregled je u ponedjeljak, s jedne strane ga jedva čekam, a s druge se bojim što mi sve može loše reći. Nisam mislila da ću u trudnoći toliko strepiti i to me užasno iscrpljuje.
Sortiraj odgovore
Najstariji