Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bjgirl
    05. Listopad 2017. 18:51

mono1111

Bjgirl,
    Trebas imati dvije uputnice mislim, znaci jedna za uzv a jedna za Rani kombinirani probir, mislim da se vadi sve do 13 tt, ili 14 nisam sigurna.
    Ides vaditi krv u lab, od 7 do 9 i nakon vadjenja ides na uzv u podrum…tako su meni rekli, ali ja nisam isla na uzv u podrum nego na moj odjel…
    Nista ne placas !
    Makar, mene su obavezno pitali, tj.ja sam prvo obavila uzv i morala im sliku pokazati jer su morali unijeti i koliki je nuhalni nabor, uz ostale podatke….krv sam vadila s internom uputnicom, tako da s takvom mogu doci na vadjenje do 15 h, a vi s crvenom uputnicom do 9 h….
    Ali kad sam pitala bas u podrumu, bas su mi rekli da prvo krv izvadim i onda dodjem na uzv u podrum !

Ok super onda valjda cu se snaci .. lab je negdje u prizemlju ili?

Bjgirl
    05. Listopad 2017. 18:52

Elviramagistic

Onda je sve isto kao za triple test..znaci ides na vadenje krvi onda na uzv i onda nosis jedan nalaz sa uzv-a tamo di si vadila krv jer moraju te mjere upisati..ugl.to ce ti sve oni tamo reci..panda to je normalno i naravno vrlo moguce..mada ja apstiniram od toga..em sta uooce ali uopce mi nije do toga em me strah itd..jadan moj muz popustim mu svaka 3 tjedna i onda strahujem dva dana

Super... kakva je situacija tamo jel guzva ili ima dana kad je manje ljudi? Kod nas je svaki dan ludnica u laboratoriju

Bjgirl
    05. Listopad 2017. 18:54

panda102

Pitanje. Nije glupo nadam se. Da li vas nakon orgazma fataju grcevi u donjem dijelu stomaka?

Normalno je dobijes kao neke kontrakcije... ako ti je gin reko da je sve ok samo opusteno... 

mono1111
    05. Listopad 2017. 18:56

Bjgirl

mono1111

Bjgirl,
    Trebas imati dvije uputnice mislim, znaci jedna za uzv a jedna za Rani kombinirani probir, mislim da se vadi sve do 13 tt, ili 14 nisam sigurna.
    Ides vaditi krv u lab, od 7 do 9 i nakon vadjenja ides na uzv u podrum…tako su meni rekli, ali ja nisam isla na uzv u podrum nego na moj odjel…
    Nista ne placas !
    Makar, mene su obavezno pitali, tj.ja sam prvo obavila uzv i morala im sliku pokazati jer su morali unijeti i koliki je nuhalni nabor, uz ostale podatke….krv sam vadila s internom uputnicom, tako da s takvom mogu doci na vadjenje do 15 h, a vi s crvenom uputnicom do 9 h….
    Ali kad sam pitala bas u podrumu, bas su mi rekli da prvo krv izvadim i onda dodjem na uzv u podrum !

Ok super onda valjda cu se snaci .. lab je negdje u prizemlju ili?

Lab ti nije u glavnoj zgradi Petrove 13, nego u zgradi iza te glavne je lab...pitaj tamo nekoga, pa ce ti reci..
    Uzv je u glavnoj zgradi u podrumu..
    Pa inace se zna dugo cekati, ali Elvira je dosla odmah na red....

Bublica123
    05. Listopad 2017. 19:08

Labaratorij je zgrada iza glavne zgrade i stepenicama na prvi kat...nije tesko za pronaci...sretno

ikyri
    05. Listopad 2017. 19:12

Student24

ikyri

Tko sve sutra ima pregled i kad?

Ja danas u 18:30. :D
    Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D

Javi kako je prošao pregled.

Bjgirl
    05. Listopad 2017. 19:32

Hvala mono i pikica... pitat cu svakako ak necu naci...

• Student24
    05. Listopad 2017. 19:35

Kaze dr da je sve u redu. Uzela uputnicu za kombinirani pa imam dr za to za obavit. Procijenila na 11+2. 
    Koja razlika izmedju kombiniranog i triple testa? Ja sam skroz zbunjena :D 

ikyri
    05. Listopad 2017. 19:44

Kombinirani se radi ranije i kao malo je osjetljiviji. A tripl kasnije. Sve skupa slično jako.

• Student24
    05. Listopad 2017. 20:00

Jel vama dr spominjao/la spoj. Meni je. Kaj nije to rano? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.