Bjgirl,
Trebas imati dvije uputnice mislim, znaci jedna za uzv a jedna za Rani kombinirani probir, mislim da se vadi sve do 13 tt, ili 14 nisam sigurna.
Ides vaditi krv u lab, od 7 do 9 i nakon vadjenja ides na uzv u podrum…tako su meni rekli, ali ja nisam isla na uzv u podrum nego na moj odjel…
Nista ne placas !
Makar, mene su obavezno pitali, tj.ja sam prvo obavila uzv i morala im sliku pokazati jer su morali unijeti i koliki je nuhalni nabor, uz ostale podatke….krv sam vadila s internom uputnicom, tako da s takvom mogu doci na vadjenje do 15 h, a vi s crvenom uputnicom do 9 h….
Ali kad sam pitala bas u podrumu, bas su mi rekli da prvo krv izvadim i onda dodjem na uzv u podrum !
Ok super onda valjda cu se snaci .. lab je negdje u prizemlju ili?
Onda je sve isto kao za triple test..znaci ides na vadenje krvi onda na uzv i onda nosis jedan nalaz sa uzv-a tamo di si vadila krv jer moraju te mjere upisati..ugl.to ce ti sve oni tamo reci..panda to je normalno i naravno vrlo moguce..mada ja apstiniram od toga..em sta uooce ali uopce mi nije do toga em me strah itd..jadan moj muz popustim mu svaka 3 tjedna i onda strahujem dva dana
Super... kakva je situacija tamo jel guzva ili ima dana kad je manje ljudi? Kod nas je svaki dan ludnica u laboratoriju
Pitanje. Nije glupo nadam se. Da li vas nakon orgazma fataju grcevi u donjem dijelu stomaka?
Normalno je dobijes kao neke kontrakcije... ako ti je gin reko da je sve ok samo opusteno...
Bjgirl,
Trebas imati dvije uputnice mislim, znaci jedna za uzv a jedna za Rani kombinirani probir, mislim da se vadi sve do 13 tt, ili 14 nisam sigurna.
Ides vaditi krv u lab, od 7 do 9 i nakon vadjenja ides na uzv u podrum…tako su meni rekli, ali ja nisam isla na uzv u podrum nego na moj odjel…
Nista ne placas !
Makar, mene su obavezno pitali, tj.ja sam prvo obavila uzv i morala im sliku pokazati jer su morali unijeti i koliki je nuhalni nabor, uz ostale podatke….krv sam vadila s internom uputnicom, tako da s takvom mogu doci na vadjenje do 15 h, a vi s crvenom uputnicom do 9 h….
Ali kad sam pitala bas u podrumu, bas su mi rekli da prvo krv izvadim i onda dodjem na uzv u podrum !
Ok super onda valjda cu se snaci .. lab je negdje u prizemlju ili?
Lab ti nije u glavnoj zgradi Petrove 13, nego u zgradi iza te glavne je lab...pitaj tamo nekoga, pa ce ti reci..
Uzv je u glavnoj zgradi u podrumu..
Pa inace se zna dugo cekati, ali Elvira je dosla odmah na red....
Labaratorij je zgrada iza glavne zgrade i stepenicama na prvi kat...nije tesko za pronaci...sretno
Tko sve sutra ima pregled i kad?
Ja danas u 18:30. :D
Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D
Javi kako je prošao pregled.
Kaze dr da je sve u redu. Uzela uputnicu za kombinirani pa imam dr za to za obavit. Procijenila na 11+2.
Koja razlika izmedju kombiniranog i triple testa? Ja sam skroz zbunjena :D
Kombinirani se radi ranije i kao malo je osjetljiviji. A tripl kasnije. Sve skupa slično jako.
Sortiraj odgovore
Najstariji