Monoo! Jel znas mozda koja je vrijednost kod trudnica za protrombinsko vrijeme? Ili mozda netko drugi zna?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Polako jedno po jedno. Obavi kombinirani pa ako bude nešto ćeš odlučit što ćeš. Ako bude bio ok isto ćeš vidjet što želiš. Kombinirani se radi do kraja 13.tj a ovaj drugi 16-17tj. ja mislim.
Ja se pripremila na cekanje a na kraju sam duze cekala vadenje krvi nego uzv..sve skupa sam bila gotova za sat vremena..a uzv sam cekala 10 min..
Kombinirani se radi od 12 tjedna pa najkasnije do 13+6 ali ga je najbolje napraviti između 12 i 13 tjedna..a triple se radi od 15 pa najkasnije do 18 tjedna ali meni je ginic rekao da je najbolje ici do 17 tjedna cak i izmedu 15 i 16 pa sam zato i ja isla ranije
Littleone,
Ovo su vrijednosti INR koje bi trebale biti po trimestrima, znaci pise ti za 2.trimestar i 3.trimestar kolike vrijednosti bi trebale biti...
Ovo gore gdje pise INR.
Koliko je tebi??
Cure, gin me poslao vadit krv u Zavod za transfuzijsku medicinu, rekao je da odem nakon 12. tt. Jel se za to narucuje ili se samo pojavim? Za kombinirani su me u Vinogradskoj narucili na UZV 12.10, ali s endokrinologije (vadjenje krvi) nisam dobila odg.. Zaboravih koja je od vas isla na kombinirani u Vinogradsku...
Cure, gin me poslao vadit krv u Zavod za transfuzijsku medicinu, rekao je da odem nakon 12. tt. Jel se za to narucuje ili se samo pojavim? Za kombinirani su me u Vinogradskoj narucili na UZV 12.10, ali s endokrinologije (vadjenje krvi) nisam dobila odg.. Zaboravih koja je od vas isla na kombinirani u Vinogradsku…
To je rh faktor i test senzibilizacije, svaki dan do 11 h dodjes i vadis krv, za 3 dana mislim gotovi nalazi.
Ako vadis na endokrinologiji u Vg ne narucuje se, ali isti dan vadis krv kad ides i na uzv...znaci 12.10.ides na oboje.
Zasto idete u Vg kad tamo morate platiti kombinirani?? U Petrovoj se ne placa !
Znaci nema me dan i imam 12str za procitat.
Kao prvo zalum sto mi niste susjede, BUREK; biznis bi cvao, a vi sve site i sretne.🤗
Spavanje, i dalje se budim bar 5x i odlazim na wc.. i dalje me bole leda, kukovi i guza.. a danas i malo jace trbuh.. bas uzasan osjecaj..a smirilo se samo dok sam legla na lijevi bok -stisnuta.
Sutra idem na pregled u 8:30h. Drzite fige da i dalje bude sve ok, a i da mozda saznamo spol?! 🤗🤔
Znate kak je.. vec bi nesto i kupila!! 🤣
Lp svima, budite mi dobro ! 🤗😘
url=https://lilypie.com]
Znaci nema me dan i imam 12str za procitat.
Kao prvo zalum sto mi niste susjede, BUREK; biznis bi cvao, a vi sve site i sretne.🤗
Spavanje, i dalje se budim bar 5x i odlazim na wc.. i dalje me bole leda, kukovi i guza.. a danas i malo jace trbuh.. bas uzasan osjecaj..a smirilo se samo dok sam legla na lijevi bok -stisnuta.
Sutra idem na pregled u 8:30h. Drzite fige da i dalje bude sve ok, a i da mozda saznamo spol?! 🤗🤔
Znate kak je.. vec bi nesto i kupila!! 🤣
Lp svima, budite mi dobro ! 🤗😘
Drzim fige i odmah javi 😀😀😀ako se nece skrivati sigurno ces saznati..znam kako ti je..mada ja jos nekako sa zadrskom mada je doktor rekao da je 100 posto curica..dok mi moj ginjc ne potvrdi onda krece pravi shooping 😂😂
Littleone,
Ovo su vrijednosti INR koje bi trebale biti po trimestrima, znaci pise ti za 2.trimestar i 3.trimestar kolike vrijednosti bi trebale biti…
Ovo gore gdje pise INR.
Koliko je tebi??
Kod INR mi pise 0.9,a kod protrombinako vrijeme pise 1.17 i nista mi jasno sad nije a strah me naravno. A tek 18.10 idem na pregled i nosim te nalaze
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji