Dobar dan cure!🤗evo i nas odspavali smo sat vremena ručali i sad opet odmaramo😬jutros smo dosta propješačili pa smo sada krepani. Da vas pitam dali se smije piti čaj od mente?pošto mi neki govore ne a neki da nez više koga slušati😬😬😬
Tko sve sutra ima pregled i kad?
Ja danas u 18:30. :D
Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D
Sretno!
Čaj od mente? Tko kaže da se nesmije?
Tko sve sutra ima pregled i kad?
Ja danas u 18:30. :D
Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D
Eto, Možeš i ti samnom i Honey na sokić kad se uspijemo dog hehe
To i mene zanima, za čaj od mente... Nailazim na oprečna mišljenja... I kao menta i metvica su dvije različite biljke, ni to nisam znala...
Dobar dan svima prebacujemo se na proljetne bebice.
Danas po datumu zadnje M smo 4+3.
Sutra se narucujem na pregled.
Prvu T sam vodila kod socijalnog ( ako se to tako kaze 😂😂😂😂), ovu bi sad vodila privatno pa me zanima da li opet moram imati kontakt sa svojom socijalnom doktoricom ili mogu sve privatno.😄
Dobar dan svima prebacujemo se na proljetne bebice.
Danas po datumu zadnje M smo 4+3.
Sutra se narucujem na pregled.
Prvu T sam vodila kod socijalnog ( ako se to tako kaze 😂😂😂😂), ovu bi sad vodila privatno pa me zanima da li opet moram imati kontakt sa svojom socijalnom doktoricom ili mogu sve privatno.😄
Dobro dosla :) mislim da moras imati kontakt zbog bolovanja-komplikacija...ne znam sad kako ide s ljekovima-vitaminima dal ti moze to privat prepisat pa podignes u ljekarni ili ne..
Za caj ne znam..svasta sam procitala i pijem samo brusnicu i kamilicu
Ajde cure nemojte previše kopat po namirnicama. Uzmite bilošta zapakirano i čitajte čega svega ima... vjerijem da se bar 60% toga ne preporučuje u trudnoci.. Ali za čaj od mente mislim da je siguran....
Ma na kraju sam pitala ginica i on mi je rekao da brusnicu moram piti posto sam imala upalu i u ljekarni su mi rekle da je sigurna i za kamilicu mi je rekao da smiruje zeludac i da slobodno..za druge cajeve nisam onda ni pitala..znam da zeleni se ne preporuca a njega sam uvijek prije t.pila..sta se tice ostale hrane..jedino izbjegavam tunu..normalno sirovo meso ne jedem i na jaja pazim koliko su stara..da..i fetu ne jedem zbog listerije
Sortiraj odgovore
Najstariji