Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    05. Listopad 2017. 14:08

Dobar dan cure!🤗evo i nas odspavali smo sat vremena ručali i sad opet odmaramo😬jutros smo dosta propješačili pa smo sada krepani. Da vas pitam dali se smije piti čaj od mente?pošto mi neki govore ne a neki da nez više koga slušati😬😬😬

ikyri
    05. Listopad 2017. 14:14

Student24

ikyri

Tko sve sutra ima pregled i kad?

Ja danas u 18:30. :D
    Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D

Sretno! 
    Čaj od mente? Tko kaže da se nesmije? 

Ninnach
    05. Listopad 2017. 14:26

Student24

ikyri

Tko sve sutra ima pregled i kad?

Ja danas u 18:30. :D
    Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D

Eto, Možeš i ti samnom i Honey na sokić kad se uspijemo dog hehe

Ninnach
    05. Listopad 2017. 14:28

To i mene zanima, za čaj od mente... Nailazim na oprečna mišljenja... I kao menta i metvica su dvije različite biljke, ni to nisam znala... 

Tajchi2
    05. Listopad 2017. 14:29

Dobar dan svima prebacujemo se na proljetne bebice.
    Danas po datumu zadnje M smo 4+3. 
    Sutra se narucujem na pregled.
    Prvu T sam vodila kod socijalnog ( ako se to tako kaze 😂😂😂😂), ovu bi sad vodila privatno pa me zanima da li opet moram imati kontakt sa svojom socijalnom doktoricom ili mogu sve privatno.😄

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 14:32

Tajchi2

Dobar dan svima prebacujemo se na proljetne bebice.
    Danas po datumu zadnje M smo 4+3.
    Sutra se narucujem na pregled.
    Prvu T sam vodila kod socijalnog ( ako se to tako kaze 😂😂😂😂), ovu bi sad vodila privatno pa me zanima da li opet moram imati kontakt sa svojom socijalnom doktoricom ili mogu sve privatno.😄

Dobro dosla :) mislim da moras imati kontakt zbog bolovanja-komplikacija...ne znam sad kako ide s ljekovima-vitaminima dal ti moze to privat prepisat pa podignes u ljekarni ili ne..

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 14:33

Za caj ne znam..svasta sam procitala i pijem samo brusnicu i kamilicu

ikyri
    05. Listopad 2017. 14:34

Ajde cure nemojte previše kopat po namirnicama. Uzmite bilošta zapakirano i čitajte čega svega ima... vjerijem da se bar 60% toga ne preporučuje u trudnoci.. Ali za čaj od mente mislim da je siguran....

ikyri
    05. Listopad 2017. 14:35

Haha cak pise za brusnicu negdje da nije dobra u trudnoci...

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 14:56

Ma na kraju sam pitala ginica i on mi je rekao da brusnicu moram piti posto sam imala upalu i u ljekarni su mi rekle da je sigurna i za kamilicu mi je rekao da smiruje zeludac i da slobodno..za druge cajeve nisam onda ni pitala..znam da zeleni se ne preporuca a njega sam uvijek prije t.pila..sta se tice ostale hrane..jedino izbjegavam tunu..normalno sirovo meso ne jedem i na jaja pazim koliko su stara..da..i fetu ne jedem zbog listerije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.