Aha, ti si tamo u onom na Martićevoj? onaj xxl nešto... A nema veze, budemo nešto organizirale, i tamo često prolazim.
Panda hahahahaha Pročitat ćeš, bilo je zanimljivo jutro, svašta imamo, haha
Honey, opet krivo... Ja sam ti bas blizu kvatrića, nije to xxl,pa ako budeš ikad prolazila na relaciji kvatrić, peščenica, ferenščica i taj istočni dio... Javi se:))
Znači inače ne pričam nikome o tome da sam trudna, još je prerano, a i na poslu bi rekla samo šefici tako da zna. Ali čudno je to što me sad kolega pitao jel radimo ja i moj muž na prinovi... Kao sad ste se vjenčali, pa kad će beba... Mrzim zabadala... A taj sve sazna... Da mu nije neka od vas rekla
A jebiga, javim se pa me iskoordiniraš, ima tih fitnessa koliko hoćeš, neznam samo gdje su svi ti ljudi hehe
Hahahahaha, pa gle, i moji mene na poslu čudno gledaju. Malo se s njima družim jer sam stalno tu na forumu, vide da svako malo idem pišat, sa kolegom ne idem zapalit već neko vrijeme, a znala sam radi društva kao, tako da... Mislim da je i mene jedan kolega skužio, al ja još šutim, ali njemu sigurno prvom kažem.
Cure dok se ja probudim doceka me 7 stranica novih
Ja isto tesko spavam, stalno se budim za wc, a i nenormalno puno sanjam. Stalno nesto novo, ili nesto sto se taj dan dogodilo, nisam inace toliko sanjala.
I dosta me boli trbuh preko noci, u smislu kad se trebam okrenut me presjece.
Ikyri kad ce nam taj utorak vise?!
Znači inače ne pričam nikome o tome da sam trudna, još je prerano, a i na poslu bi rekla samo šefici tako da zna. Ali čudno je to što me sad kolega pitao jel radimo ja i moj muž na prinovi… Kao sad ste se vjenčali, pa kad će beba… Mrzim zabadala… A taj sve sazna… Da mu nije neka od vas rekla
Imam i ja jedno zabadalo koje je znalo i prije mene i muza da sam trudna... A stvarno ljudi nemaju pametnijeg posla
Danas idem zubaru, kaj mi smije dat anesteziju ili ne??
Ah kao mogao bi. Ali ja dok sam dojila nisam je zeljela primit
Znači inače ne pričam nikome o tome da sam trudna, još je prerano, a i na poslu bi rekla samo šefici tako da zna. Ali čudno je to što me sad kolega pitao jel radimo ja i moj muž na prinovi… Kao sad ste se vjenčali, pa kad će beba… Mrzim zabadala… A taj sve sazna… Da mu nije neka od vas rekla
Imam i ja jedno zabadalo koje je znalo i prije mene i muza da sam trudna… A stvarno ljudi nemaju pametnijeg posla
Ovo ti je specifičan slučaj kod mene...uglavnom,vjerojatno im je čudno jer sam do neki dan svaki dan trenirala, pazila na prehranu, ništa skoro nisam jela i trbuh mi je bio ravniji. Sad svako malo žvačem nešto, trbuh mi izgleda kao da sam u 5.mj već, a neznam zašto jer s kilama sam na istom... I ne dolazim na treninge što im je vjerojatno najčudnije. Ah, briga me. Samo nek moja beba bude dobro i živa i zdrava, sve ostalo je tako nebitno...
Sortiraj odgovore
Najstariji