Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    05. Listopad 2017. 11:09

Aha, ti si tamo u onom na Martićevoj? onaj xxl nešto... A nema veze, budemo nešto organizirale, i tamo često prolazim.
    Panda hahahahaha  Pročitat ćeš, bilo je zanimljivo jutro, svašta imamo, haha

Palčica0306
    05. Listopad 2017. 11:10

Joj bar ste di blizi,nema niko iz splita🤔

Ninnach
    05. Listopad 2017. 11:19

Honey, opet krivo... Ja sam ti bas blizu kvatrića,  nije to xxl,pa ako budeš ikad prolazila na relaciji kvatrić, peščenica, ferenščica i taj istočni dio... Javi se:)) 

Ninnach
    05. Listopad 2017. 11:22

Znači inače ne pričam nikome o tome da sam trudna, još je prerano, a i na poslu bi rekla samo šefici tako da zna. Ali čudno je to što me sad kolega pitao jel radimo ja i moj muž na prinovi... Kao sad ste se vjenčali, pa kad će beba... Mrzim zabadala... A taj sve sazna... Da mu nije neka od vas rekla

Honey
    05. Listopad 2017. 11:35

A jebiga, javim se pa me iskoordiniraš, ima tih fitnessa koliko hoćeš, neznam samo gdje su svi ti ljudi hehe
    Hahahahaha, pa gle, i moji mene na poslu čudno gledaju. Malo se s njima družim jer sam stalno tu na forumu, vide da svako malo idem pišat, sa kolegom ne idem zapalit već neko vrijeme, a znala sam radi društva kao, tako da... Mislim da je i mene jedan kolega skužio, al ja još šutim, ali njemu sigurno prvom kažem.

Katuska99
    05. Listopad 2017. 11:51

Cure dok se ja probudim doceka me 7 stranica novih 
    Ja isto tesko spavam, stalno se budim za wc, a i nenormalno puno sanjam. Stalno nesto novo, ili nesto sto se taj dan dogodilo, nisam inace toliko sanjala. 
    I dosta me boli trbuh preko noci, u smislu kad se trebam okrenut me presjece. 
    Ikyri kad ce nam taj utorak vise?!

05. Listopad 2017. 11:52

Ninnach

Znači inače ne pričam nikome o tome da sam trudna, još je prerano, a i na poslu bi rekla samo šefici tako da zna. Ali čudno je to što me sad kolega pitao jel radimo ja i moj muž na prinovi… Kao sad ste se vjenčali, pa kad će beba… Mrzim zabadala… A taj sve sazna… Da mu nije neka od vas rekla

Imam i ja jedno zabadalo koje je znalo i prije mene i muza da sam trudna... A stvarno ljudi nemaju pametnijeg posla

Katuska99
    05. Listopad 2017. 11:53

Danas idem zubaru, kaj mi smije dat anesteziju ili ne??

ikyri
    05. Listopad 2017. 12:01

Katuska99

Danas idem zubaru, kaj mi smije dat anesteziju ili ne??

Ah kao mogao bi. Ali ja dok sam dojila nisam je zeljela primit

Ninnach
    05. Listopad 2017. 12:07

kaktus

Ninnach

Znači inače ne pričam nikome o tome da sam trudna, još je prerano, a i na poslu bi rekla samo šefici tako da zna. Ali čudno je to što me sad kolega pitao jel radimo ja i moj muž na prinovi… Kao sad ste se vjenčali, pa kad će beba… Mrzim zabadala… A taj sve sazna… Da mu nije neka od vas rekla

Imam i ja jedno zabadalo koje je znalo i prije mene i muza da sam trudna… A stvarno ljudi nemaju pametnijeg posla

Ovo ti je specifičan slučaj kod mene...uglavnom,vjerojatno im je čudno jer sam do neki dan svaki dan trenirala, pazila na prehranu, ništa skoro nisam jela i trbuh mi je bio ravniji. Sad svako malo žvačem nešto, trbuh mi izgleda kao da sam u 5.mj već, a neznam zašto jer s kilama sam na istom... I ne dolazim na treninge što im je vjerojatno najčudnije. Ah, briga me. Samo nek moja beba bude dobro i živa i zdrava, sve ostalo je tako nebitno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.