Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    05. Listopad 2017. 10:21

kaktus

ikyri

kaktus

53cm, 3550kg
    Tvoja?

55cm. 4130g. Ja i muž smo isto visoki.

Velika bebica…
    Moju su procjenjivali na 4200 pred porod, kao dosta je krupna, malo me to plasilo, nakraju su fulali posteno…

Za drugu bebu kažu da je veca od prve i da su dečki veći od cura... Ako nosim dečka...sve me strah...

Honey
    05. Listopad 2017. 10:22

Ninnach

Ninnach

Evo uspijelo, valjda.. Da vidimo

Samo nisam vise mogla biti ninochka, pa stavila ninnach, ali to sam i dalje jaaa hehe

Hahahaha.. ko da je bitno svi te sad znamo imenom i prezimenom  Ja te ne tražim na faceu, ja sam gora od ikyri ja ti dođem tamo ravno u fitness centar 2life i banem ti na vrata hahaha...

ikyri
    05. Listopad 2017. 10:23

Honey

Ninnach

Ninnach

Samo nisam vise mogla biti ninochka, pa stavila ninnach, ali to sam i dalje jaaa hehe

Hahahaha.. ko da je bitno svi te sad znamo imenom i prezimenom Ja te ne tražim na faceu, ja samgoraod ikyrija ti dođem tamo ravno u fitness centar 2life i banem ti na vrata hahaha…

Hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!

panda102
    05. Listopad 2017. 10:25

Bez opisa!!!

ikyri
    05. Listopad 2017. 10:25

Vidim ja da ce mono morat za par tjedana otvorit neku tu zatvorenu grupu na faceu i pozvat nas svih 😂😂😂😂

Ninnach
    05. Listopad 2017. 10:26

Honey

Ninnach

Ninnach

Hahahaha.. ko da je bitno svi te sad znamo imenom i prezimenom Ja te ne tražim na faceu, ja samgoraod ikyrija ti dođem tamo ravno u fitness centar 2life i banem ti na vrata hahaha…

Hahaha, a jesam se sad nasmijala samoj sebi koliko sam smotana samo ti dođi, pošto ne smijemo kavu, piti ćemo neki prirodni sokić hehe

ikyri
    05. Listopad 2017. 10:27

panda102

Bez opisa!!!

Uf...mljac, mljac, mljac!

05. Listopad 2017. 10:27

ikyri

kaktus

ikyri

kaktus

53cm, 3550kg
    Tvoja?

55cm. 4130g. Ja i muž smo isto visoki.

Velika bebica…
    Moju su procjenjivali na 4200 pred porod, kao dosta je krupna, malo me to plasilo, nakraju su fulali posteno…

Za drugu bebu kažu da je veca od prve i da su dečki veći od cura… Ako nosim dečka…sve me strah…

E o tome smo bas pricali na jednom djecjem rodjendanu prije 2 tjedna, i ispalo je da sve koje su rodile 2 puta da je druga beba bila manja i da su dobile manje kila u trudnoci, ali im je trudnoca bila teza... Slucajnost ili ne, neznam, al vise znam da ne vjerujem u doktorske procjene u kasnijoj trudnoci 

05. Listopad 2017. 10:30

Honey, kako tvoj problem od sinoc?

Honey
    05. Listopad 2017. 10:30

ikyri

panda102

Bez opisa!!!

Uf…mljac, mljac, mljac!

x2!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.