53cm, 3550kg
Tvoja?
55cm. 4130g. Ja i muž smo isto visoki.
Velika bebica…
Moju su procjenjivali na 4200 pred porod, kao dosta je krupna, malo me to plasilo, nakraju su fulali posteno…
Za drugu bebu kažu da je veca od prve i da su dečki veći od cura... Ako nosim dečka...sve me strah...
Evo uspijelo, valjda.. Da vidimo
Samo nisam vise mogla biti ninochka, pa stavila ninnach, ali to sam i dalje jaaa hehe
Hahahaha.. ko da je bitno svi te sad znamo imenom i prezimenom Ja te ne tražim na faceu, ja sam gora od ikyri ja ti dođem tamo ravno u fitness centar 2life i banem ti na vrata hahaha...
Samo nisam vise mogla biti ninochka, pa stavila ninnach, ali to sam i dalje jaaa hehe
Hahahaha.. ko da je bitno svi te sad znamo imenom i prezimenomJa te ne tražim na faceu, ja samgoraod ikyrija ti dođem tamo ravno u fitness centar 2life i banem ti na vrata hahaha…
Hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!
Vidim ja da ce mono morat za par tjedana otvorit neku tu zatvorenu grupu na faceu i pozvat nas svih 😂😂😂😂
Hahahaha.. ko da je bitno svi te sad znamo imenom i prezimenomJa te ne tražim na faceu, ja samgoraod ikyrija ti dođem tamo ravno u fitness centar 2life i banem ti na vrata hahaha…
Hahaha, a jesam se sad nasmijala samoj sebi koliko sam smotana samo ti dođi, pošto ne smijemo kavu, piti ćemo neki prirodni sokić hehe
53cm, 3550kg
Tvoja?
55cm. 4130g. Ja i muž smo isto visoki.
Velika bebica…
Moju su procjenjivali na 4200 pred porod, kao dosta je krupna, malo me to plasilo, nakraju su fulali posteno…
Za drugu bebu kažu da je veca od prve i da su dečki veći od cura… Ako nosim dečka…sve me strah…
E o tome smo bas pricali na jednom djecjem rodjendanu prije 2 tjedna, i ispalo je da sve koje su rodile 2 puta da je druga beba bila manja i da su dobile manje kila u trudnoci, ali im je trudnoca bila teza... Slucajnost ili ne, neznam, al vise znam da ne vjerujem u doktorske procjene u kasnijoj trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji