Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    04. Listopad 2017. 21:50

kaktus

Honey

HELP! Imam problem!!!!!! Pojavila se od nikud! Dolje na velikoj stidnoj usni nekakva cista ili stovec!!! I boli me :( neznam da li je to ona neka Batholinijeva zlijezda ili je upala folikula dlake ili koji vrag!! UZAS! Nadam se da je korijen dlake jer mi se cini da je s vanjske strane, a danas sam nosila dosta uske traperice a imala sam valunge i preznojila se, neznam.. nadam se da ce se do jutra smiriti! Nadam se da nitko nema iskustva, ali neki savjet????

Bartolinijeve zlijezde se nalaze sa lijeve i desne strane ulaza u rodnicu, ako ti je kvrga uz ulaz u rodnicu onda je moguce, al to ti bude kvrga bas velicine ljesnjaka ili cak i vece… Moze biti urasla dlaka, upaljen folikul, a moze biti i herpes…

Da to je neugodno... vidi dali ima negdje tockica kao pristic da mozda moze se iscjedit van ...ako ne ce ti to ginekologica sredit. Ma herpes su više mjehurici koji pecu i bole  jako i pretvore se u krastice...

04. Listopad 2017. 21:52

Honey

A da, dolje je, ali nije tak velika, mozda ko grasak.. pa kak herpes? Ne svrbi me ni nista. Nema na kozi nista samo je crveno valjda od upale. Nisam imala seks vec nekoliko dana, i svaki dan se perem dolje!!! Kak to tretirati? Jel to opasno sad za bebu?

Svaki dan se perem dolje, sad sam ja odvalila na ovo... Sorry 
    Ma vjerujem da nije herpes, al palo mi napamet. A mislim da ni bartolinitis niti upala folikula nebi trebali biti neka opasnost za bebu, pa to je lokalna infekcija, ogranicena, sad ti je tijelo osjetljivije, imunitet slabiji, a mozda je samo neka iritacija... 

ikyri
    04. Listopad 2017. 21:52

Ma nije to opasno za bebu. Jednako opasno ko vulkan na licu :) Beba je daleko od tvojih velikih usana 😀

Honey
    04. Listopad 2017. 21:55

A nebi bas to stiskala, pod kozom je ali koliko sam vidjela nema nista zasada. To jos nikad nisam imala, van sebe sam. Ak se ne smiri sutra tokom dana onda cu ginekologu, nazvat cu pa vidjet sta ce rec. Nebi bas voljela ici jer ce mi sigurno htjet napravit onda odmah i prvi pregled a znam da je jos rano. Znaci nikakve kremice ili neki cudo pripravci da bi to rijesili? 

04. Listopad 2017. 21:55

Honey, ja bi na tvom mjestu opet se veceras oprala dolje, siroku pidjamu i legla spavat bez gacica, da te onaj rub jos ne iziritira, pa ces vidjet ujutro jel u poboljsanju ili pogorsanju. 

Palčica0306
    04. Listopad 2017. 21:58

Elviramagistic

Palčica0306

Dobar dan cure!!! 🤗 Evo i nas sada smo 17tt+5 toliko nam se toga izdogađalo u 6 dana da još dolazimo k sebi…nakon dugooo vremena saznali smo da nam stiže mrvica,sad se još navikavamo na novosti🤗🤗🤗❤️zanima me pošto mi je prva trudnoča dali su normalni bolovi ili kako da opišem kao rastezanje u zdjelici..hvala na odgovoru

Pozdrav..nisam shvatila dal ste prije 6 dana saznali da si trudna ili?? Blagi bolovi i grcenja su normalni u trudnoci..dok nema krvarenja i bas jakih bolova sve je ok..mene kad nesto zaboli probam se namjestiti na drugu stranu i vecinom odmah prode..

Dada ima 6dana saznali…nikakve simptome nismo imali

Honey
    04. Listopad 2017. 22:00

kaktus

Honey, ja bi na tvom mjestu opet se veceras oprala dolje, siroku pidjamu i legla spavat bez gacica, da te onaj rub jos ne iziritira, pa ces vidjet ujutro jel u poboljsanju ili pogorsanju.

Ma i meni smijesno sad kad citam. Ok, onda cemo tako, hvala! I pranja dolje nikad dosta haha 

04. Listopad 2017. 22:02

Honey

kaktus

Ma i meni smijesno sad kad citam. Ok, onda cemo tako, hvala! I pranja dolje nikad dosta haha

Nije sapun, nece se potrosit 
    Ma vjerujem da ti je to neka iritacija, ili dlaka urasla... 

Honey
    04. Listopad 2017. 22:02

Palčica0306

Elviramagistic

Palčica0306

Dobar dan cure!!! 🤗 Evo i nas sada smo 17tt+5 toliko nam se toga izdogađalo u 6 dana da još dolazimo k sebi…nakon dugooo vremena saznali smo da nam stiže mrvica,sad se još navikavamo na novosti🤗🤗🤗❤️zanima me pošto mi je prva trudnoča dali su normalni bolovi ili kako da opišem kao rastezanje u zdjelici..hvala na odgovoru

Pozdrav..nisam shvatila dal ste prije 6 dana saznali da si trudna ili?? Blagi bolovi i grcenja su normalni u trudnoci..dok nema krvarenja i bas jakih bolova sve je ok..mene kad nesto zaboli probam se namjestiti na drugu stranu i vecinom odmah prode..

Wow, dobrodosla i cestitam! Kaj ti nije falila menga? 

Palčica0306
    04. Listopad 2017. 22:13

Honey

Palčica0306

Elviramagistic

Palčica0306

Wow, dobrodosla i cestitam! Kaj ti nije falila menga?

Imala ju dva mjeseca,inače mi neredovit ciklus,policistični jajnici,rečeno da teško mogu zatrudnjet,kad eto nama male mrvice🤔🤔🤔tako da nas je baš iznenadilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.