Ikyri dobro sam procitala zato sam i pitala jer mi nije bilo jasno kako 6 dana a 18 tjedan...blago tebi 😁😁zavidim ti..kada malo bolje razmislis shvatit ces da si vec imala te bolove u ovih 17 i pol tjedana i da je sve to normalno..evo mene bas sad ziga nesto na lijevoj strani
Ikyri dobro sam procitala zato sam i pitala jer mi nije bilo jasno kako 6 dana a 18 tjedan…blago tebi 😁😁zavidim ti..kada malo bolje razmislis shvatit ces da si vec imala te bolove u ovih 17 i pol tjedana i da je sve to normalno..evo mene bas sad ziga nesto na lijevoj strani
Znam 😶😶 Moja krivica.
Ikyri dobro sam procitala zato sam i pitala jer mi nije bilo jasno kako 6 dana a 18 tjedan…blago tebi 😁😁zavidim ti..kada malo bolje razmislis shvatit ces da si vec imala te bolove u ovih 17 i pol tjedana i da je sve to normalno..evo mene bas sad ziga nesto na lijevoj strani
Hihihi...žiga me žiga malo mi neobično još se privikavam..ali s veseljem🤗
Palcice, cestitam i dobrodosla. Koji dan dok dodjete k sebi i mozete vec polako gledat robocu i opremu za bebu
Palcice, cestitam i dobrodosla. Koji dan dok dodjete k sebi i mozete vec polako gledat robocu i opremu za bebu
Hvala drage cure...lakše je kad imam s kim da popričam nego da slušam babske priče...😂😂😂....ipak tko će bolje objasniti nego vi😘😘😘
Palcice jesi vec i spol saznala?? :)
Nismo još...za 20 dana pregled kod teta ginekologice...ide i tajo s nama on je radoznao🤗
Palcice,
Cestitam !
Hehe, kad smo.kod uzv, ja sam isla do nedavno skoro svakih par dana, najduze je proslo 9 dana !
Sortiraj odgovore
Najstariji