Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    04. Listopad 2017. 22:48

Ikyri dobro sam procitala zato sam i pitala jer mi nije bilo jasno kako 6 dana a 18 tjedan...blago tebi 😁😁zavidim ti..kada malo bolje razmislis shvatit ces da si vec imala te bolove u ovih 17 i pol tjedana i da je sve to normalno..evo mene bas sad ziga nesto na lijevoj strani

ikyri
    04. Listopad 2017. 22:50

Elviramagistic

Ikyri dobro sam procitala zato sam i pitala jer mi nije bilo jasno kako 6 dana a 18 tjedan…blago tebi 😁😁zavidim ti..kada malo bolje razmislis shvatit ces da si vec imala te bolove u ovih 17 i pol tjedana i da je sve to normalno..evo mene bas sad ziga nesto na lijevoj strani

Znam 😶😶 Moja krivica.

Palčica0306
    04. Listopad 2017. 22:51

Elviramagistic

Ikyri dobro sam procitala zato sam i pitala jer mi nije bilo jasno kako 6 dana a 18 tjedan…blago tebi 😁😁zavidim ti..kada malo bolje razmislis shvatit ces da si vec imala te bolove u ovih 17 i pol tjedana i da je sve to normalno..evo mene bas sad ziga nesto na lijevoj strani

Hihihi...žiga me žiga malo mi neobično još se privikavam..ali s veseljem🤗

04. Listopad 2017. 22:52

Palcice, cestitam i dobrodosla. Koji dan dok dodjete k sebi i mozete vec polako gledat robocu i opremu za bebu 

Palčica0306
    04. Listopad 2017. 22:54

kaktus

Palcice, cestitam i dobrodosla. Koji dan dok dodjete k sebi i mozete vec polako gledat robocu i opremu za bebu

Hvala drage cure...lakše je kad imam s kim da popričam nego da slušam babske priče...😂😂😂....ipak tko će bolje objasniti nego vi😘😘😘

• Elviramagistic
    04. Listopad 2017. 23:08

Palcice jesi vec i spol saznala?? :)

Palčica0306
    04. Listopad 2017. 23:15

Elviramagistic

Palcice jesi vec i spol saznala?? :)

Nismo još...za 20 dana pregled kod teta ginekologice...ide i tajo s nama on je radoznao🤗

mono1111
    04. Listopad 2017. 23:16

Palcice,
    Cestitam ! 
    Hehe, kad smo.kod uzv, ja sam isla do nedavno skoro svakih par dana, najduze je proslo 9 dana ! 

ikyri
    04. Listopad 2017. 23:20

Kad ti je iduci pregled?

Palčica0306
    04. Listopad 2017. 23:22

ikyri

Kad ti je iduci pregled?

Za 20 dana🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.