Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    04. Listopad 2017. 19:08

Gle beba spava na usisavač koji bruji na maximumu..dakle mora bit 3x glasnije od toga da prođe do trbuha i imalo uznemiri bebu....Usisavač je normalna buka probave i srca...

Ninnach
    04. Listopad 2017. 19:08

ikyri

Ninochka

Cure što mislite, što stručnjaci podrazumijevaju pod tim kad kažu da trudnice ne smiju provoditi vrijeme na bučnom mjestu. Jer. ..radno mjesto mi je takvo da glazba dere čitavu smjenu, često i meni ide na živce i radio kod kuće više ni ne palim jer mi se ogadila glazba. Što vi mislite o tome?

Nagla buka zna prestrašit bebicu ali to tako negdje oko 15tj ja mislim. Dakle bušenje naglo ili pucanj nekakav … tu neku "buku" kao muzika nece skuzit od crijeva i srca i svega.

Tako misliš... Ok, onda valjda neće smetati. Pitala sam jer je dosta glasna ta glazba, nije da radio puštamo. To je ipak fitness centar. 

04. Listopad 2017. 19:09

Ninochka

ikyri

Ninochka

Cure što mislite, što stručnjaci podrazumijevaju pod tim kad kažu da trudnice ne smiju provoditi vrijeme na bučnom mjestu. Jer. ..radno mjesto mi je takvo da glazba dere čitavu smjenu, često i meni ide na živce i radio kod kuće više ni ne palim jer mi se ogadila glazba. Što vi mislite o tome?

Nagla buka zna prestrašit bebicu ali to tako negdje oko 15tj ja mislim. Dakle bušenje naglo ili pucanj nekakav … tu neku "buku" kao muzika nece skuzit od crijeva i srca i svega.

Tako misliš… Ok, onda valjda neće smetati. Pitala sam jer je dosta glasna ta glazba, nije da radio puštamo. To je ipak fitness centar.

Mislis raditi do kraja? 

Ninnach
    04. Listopad 2017. 19:21

kaktus

Ninochka

ikyri

Ninochka

Tako misliš… Ok, onda valjda neće smetati. Pitala sam jer je dosta glasna ta glazba, nije da radio puštamo. To je ipak fitness centar.

Mislis raditi do kraja?

Pa eto zbog tih nekih stvari neznam, glasne glazbe, psihičkog zamora jer ljudi najgore iscrpe.. Pa kad me krenu komentirat što sam se udebljala i tako... Tu vam se pazi na svaki gram i sve iznad toga je nedopušteno i javno osuđivano, ma užas. Okružena sam vrstom ljudi koja na djecu većinom gledaju kao na smetnju i obavezu i umjesto da mi čestitaju ako i kad saznaju, očekujem kritiziranje poput što ti je to trebalo. Ma da nejdem u detalje... Ima svakakvih ljudi, zbilja.  Zbog visine plaće bi radila što dulje ali opet ako vidim da neću moći, otišla bih i ranije. 

ikyri
    04. Listopad 2017. 19:28

Ma ti ljudi su ovce. Sve je u stavu. Samo ima baci neku činjanicu kao da razmišljaš o kupnji kolica s kojima možeš trčat i da su bebe savršeni utezi za vježbanje poslije poroda i nekakve gluposti... Sad su in te retardirane trudnice što s 30 tj. imaju trbušnjake...puj. Samo budi površna i glupa i egocentrična i uklopit ces se savršeno...

ikyri
    04. Listopad 2017. 19:30

I naravno ubaci u rečenicu da misliš vježbat cijeli trudnocu... I onda kupi si burek i reci u sebi ..tko vas je...!

04. Listopad 2017. 19:36

Ma ja bi im namjerno rekla da nije svima smisao zivota nabildan biceps i ravan trbuh, pa nek se nasladjuju koliko im volja.
    Meni je glasna glazba i zamor puno ljudi izazivao strasne glavobolje u prvoj t, imam migrene inace koje drzim pod kontrolom kako izbjegavam stvari koje mi jako potenciraju migrenu. Ali bas buka i puno glasova istovremeno mi je jako smetalo

ikyri
    04. Listopad 2017. 19:44

kaktus

Ma ja bi im namjerno rekla da nije svima smisao zivota nabildan biceps i ravan trbuh, pa nek se nasladjuju koliko im volja.
    Meni je glasna glazba i zamor puno ljudi izazivao strasne glavobolje u prvoj t, imam migrene inace koje drzim pod kontrolom kako izbjegavam stvari koje mi jako potenciraju migrenu. Ali bas buka i puno glasova istovremeno mi je jako smetalo

Ma da ali živi u tom svijetu. Moraš provest ih na dan tamo. Nema se smisla s njima svađat ....doci ce svi oni meni ne brini! Prije ili kasnije.

ikyri

8h*

Ninnach

Hvala cure, zato skoro cijelu smjenu provedem na klokanici haha,a ne tu s debilima. Na klokanici su moje curke koje uvijek imaju super savjete:)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.