Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kathryn
    04. Listopad 2017. 18:49

Hahhahah...bas,uvijek nesto mozgamo,brinemo...nikad smirene i opustene...ja se pokusavam opustiti,al brinem se...dal je sve ok razvija mi je prva briga,zato sam i pozurila sa pvt pregledom,neka 500 kn samo nek je meni srce na mjestu.. Ninochka kad si narucena? Ja sam ujutro u 9h..

Ninnach
    04. Listopad 2017. 18:53

kathryn86

Hahhahah…bas,uvijek nesto mozgamo,brinemo…nikad smirene i opustene…ja se pokusavam opustiti,al brinem se…dal je sve ok razvija mi je prva briga,zato sam i pozurila sa pvt pregledom,neka 500 kn samo nek je meni srce na mjestu.. Ninochka kad si narucena? Ja sam ujutro u 9h..

Ja sam ti poslijepodne, tamo iza 15h moram doći jer prijepodne radim. 

Ninnach
    04. Listopad 2017. 18:54

Jedva čekam ponedjeljak i stvarno se nadam da će se čuti otkucaji, i meni i tebi kathryn86:) 

ikyri
    04. Listopad 2017. 18:56

Curke mogu rec da nakon 12 tj. je malo lakše. 

04. Listopad 2017. 18:58

Kod tog silnog citanja i proucavanja morate razvit neku prirodnu selekciju informacija. Procitamo nesto lose sto se desava jednoj od 100000 i tog se primimo ko pijan plota, a ono da je ipak u vecini slucajeva sve ok zaboravimo.. Cudna smo mi bica...

Ninnach
    04. Listopad 2017. 19:00

Cure što mislite, što stručnjaci podrazumijevaju pod tim kad kažu da trudnice ne smiju provoditi vrijeme na bučnom mjestu. Jer. ..radno mjesto mi je takvo da glazba dere čitavu smjenu, često i meni ide na živce i radio kod kuće više ni ne palim jer mi se ogadila glazba. Što vi mislite o tome? 

Ninnach
    04. Listopad 2017. 19:02

ikyri

Curke mogu rec da nakon 12 tj. je malo lakše.

Vjerujem ti, tome se i nadam, preživjeti do 12.tjedna

ikyri
    04. Listopad 2017. 19:02

Prvi pregled su otkucaji ...drugi pregled je hrpa nalaza i kombinirani probiri i svašta i još postoji visok rizik od svega. Sad nema baš nekih pretraga ... tak za 2mj nekakvi anomaly scanovi i OGTT. Čekam da osjetim lupkanje neko i mislim da sam danas nesto malo osjetila... 

ikyri
    04. Listopad 2017. 19:04

Ninochka

Cure što mislite, što stručnjaci podrazumijevaju pod tim kad kažu da trudnice ne smiju provoditi vrijeme na bučnom mjestu. Jer. ..radno mjesto mi je takvo da glazba dere čitavu smjenu, često i meni ide na živce i radio kod kuće više ni ne palim jer mi se ogadila glazba. Što vi mislite o tome?

Nagla buka zna prestrašit bebicu ali to tako negdje oko 15tj ja mislim. Dakle bušenje naglo ili pucanj nekakav ... tu neku "buku" kao muzika nece skuzit od crijeva i srca i svega.

04. Listopad 2017. 19:05

Ninochka

Buka tipa nocnog kluba gdje sve vibrira od buke ili buka tipa birca gdje i mozes normalno razgovarat? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.