Palcice,
Cestitam !
Hehe, kad smo.kod uzv, ja sam isla do nedavno skoro svakih par dana, najduze je proslo 9 dana !
Mono kada je tebi slj pregled?? Dal ti sad rade preko trbuha?
Palčina0306 ajme čestitam ti od srca! Nek je i dalje sve u redu i da sretno dočekate malu mrvicu!
Palčica! Živcira me ovaj forum što ne mogu editirati post!
Nema potrebe za živciranjem,samo opušteno😘scren shotaj😁😁😁
Palčica! Živcira me ovaj forum što ne mogu editirati post!
Hvala na lijepim željama😘
Nisi se ni snasla, a već si u 18 tt. Nije to uopće loše,. Preskočila si kritičnih 12tjedana i iščekivanje hoće sve biti ok. Čestitam palčice, sretnoo!
Skupilo se dosta proljetnica... A price sve razlicite, svaka na svoj nacin
Ja sam se po četvrtu noć za redom probudila u 3h ujutro i ne mogu zaspati. Neznam zašto je to tako. Inače svi pričaju kako su trudnice uvijek umorne i samo spavaju, a ja jedva odvalim 3h u komadu! I onda sam popila vode i sve povratila. Evo me na poslu, više mi ništa nije, ni mučno ni ništa. Baš čudno.
Hvala cure🤗😘dakako nama je termin10.03.upravo doručkujemo i pričamo🤗🤗baš nam je lijepo
Ja sam se po četvrtu noć za redom probudila u 3h ujutro i ne mogu zaspati. Neznam zašto je to tako. Inače svi pričaju kako su trudnice uvijek umorne i samo spavaju, a ja jedva odvalim 3h u komadu! I onda sam popila vode i sve povratila. Evo me na poslu, više mi ništa nije, ni mučno ni ništa. Baš čudno.
Joj draga i ja se zadnja dva dana budim u 3:30 i nikako više zaspati...a zdjelica boli
Sortiraj odgovore
Najstariji