Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Listopad 2017. 19:52

Nikad nisam imala ni najmanje obzira prema ljudima koji su s ikakvim negativnim stavom komentirali moju prvu ili drugu trudnocu. Takvima bi odmah vracala istom mjerom. Uopce ne vidim smisao kad ljudi zadiru u taj sloj privatnosti, a jos ako je neko negativan onda bi ga vec ispljuskala. 

Ninnach
    04. Listopad 2017. 19:59

Teško je to sve meni jer sam jako osjetljiva i sve me pogađa. I kad mi netko kaže nešto neprimjereno, nekako se ne snađem u tom momentu. Ko zna, možda hormoni odrade svoje pa sve, koji će zabadat nos gdje mu nije mjesto, postavim tamo gdje je njima mjesto

amarenna
    04. Listopad 2017. 20:01

Cure imaju li vasi ginekolozi ultrazvuk pa vam pri mjesecnom pregledu rade ili vas salju u bolnicu? Evo ja cekam tek drugi ultrazvuk u Petrovoj i ludim tek 24.10. sam narucena. Tad cu bit 18 tjedana a na prvom i jedinom ultrazvuku sam bila sa 7+3 10.08. Nije li to malo predugo za cekati? :( iako ginekologica moja socijalna tvrdi da nema potrebe raditi cesce ultrazvuk jer je trudnoca uredna i ona osjeti da je sve ok a ja ne mogu docekati da vidim svoje malo cudo!!

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

04. Listopad 2017. 20:02

Kad proradi zastitnicki instinkt 

ikyri
    04. Listopad 2017. 20:16

amarenna

Cure imaju li vasi ginekolozi ultrazvuk pa vam pri mjesecnom pregledu rade ili vas salju u bolnicu? Evo ja cekam tek drugi ultrazvuk u Petrovoj i ludim tek 24.10. sam narucena. Tad cu bit 18 tjedana a na prvom i jedinom ultrazvuku sam bila sa 7+3 10.08. Nije li to malo predugo za cekati? :( iako ginekologica moja socijalna tvrdi da nema potrebe raditi cesce ultrazvuk jer je trudnoca uredna i ona osjeti da je sve ok a ja ne mogu docekati da vidim svoje malo cudo!!

A gle po nekim pravilima ne treba. Moja je radila meni redovito ultrazvuk dok nisam počela osjecat pokrete. Tada bi mi sestra našla otkucaje i njih zabilježila a u kasnijoj trudnoci sam CTG radila...pogledala bi dolje da li se otvaram i to je to. 

Katuska99
    04. Listopad 2017. 20:26

Amarenna Bome dugo moras cekat, to mi je cudno cut u danasnje vrijeme. Pa ako se bojis cekat odi privatno da budes mirnija. 

Cure jel si mjeri koja od vas secer doma? Ja nabavila aparatic, i na dijeti sam(dijabetes 1800), sad sam mjerila, 6.5. Moji me svi uvjeravaju da je to ok za navecer. Kaj vi mislite 

mono1111
    04. Listopad 2017. 20:40

Cure,
    Sto se tice straha....ja to niti necu komentirati 😱😱😱
    Vec svi znate moj odgovor !
    Blago onima kojr se mogu opustiti...i ja sam mislila ds ce mi biti lakse nakon 12 tt, i malo je zato jer slusam otkucaje svaki dan, ali generalno me stalno nesto brine, a to je trenutno posteljica !
    Amarena,
    Meni ovo nije normalno ! U 12 tt je stvarno dobro da ti dokt.mjeri nuhalni nabor i ostalo, da ti predlozi kombinirani probir...po meni je to jako neodgovorno od njega !!! Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno uostalom....ali da cekas na uzv 10 tt ! To mi je jednostavno suludo ! Ne kazem to radi duzine koliko cekas, nego radi vaznog pregleda koji se radi u 12 tt cca...pa nije ovo srednji vijek !

• Ivancica09
    04. Listopad 2017. 20:42

Katuska99

Amarenna Bome dugo moras cekat, to mi je cudno cut u danasnje vrijeme. Pa ako se bojis cekat odi privatno da budes mirnija.

Cure jel si mjeri koja od vas secer doma? Ja nabavila aparatic, i na dijeti sam(dijabetes 1800), sad sam mjerila, 6.5. Moji me svi uvjeravaju da je to ok za navecer. Kaj vi mislite

Katuska ja si mjerim. A sad ovisi koliko prije si jela? Ja si mjerim doma sama,a jednom mjesecno nosim na analizu krv na Vuk Vrhovec..

Katuska99
    04. Listopad 2017. 20:46

Jela sam sat i pol prije tog konkretno, i o da sat prije 3 mandarine. Koliko tebi zna bit navecer?

amarenna
    04. Listopad 2017. 20:53

mono1111

Cure,
    Sto se tice straha….ja to niti necu komentirati 😱😱😱
    Vec svi znate moj odgovor !
    Blago onima kojr se mogu opustiti…i ja sam mislila ds ce mi biti lakse nakon 12 tt, i malo je zato jer slusam otkucaje svaki dan, ali generalno me stalno nesto brine, a to je trenutno posteljica !
    Amarena,
    Meni ovo nije normalno ! U 12 tt je stvarno dobro da ti dokt.mjeri nuhalni nabor i ostalo, da ti predlozi kombinirani probir…po meni je to jako neodgovorno od njega !!! Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno uostalom….ali da cekas na uzv 10 tt ! To mi je jednostavno suludo ! Ne kazem to radi duzine koliko cekas, nego radi vaznog pregleda koji se radi u 12 tt cca…pa nije ovo srednji vijek !

Naravno radi nuhalnog nabora. Imam 25 godina. Ma ici cu ja privatno ovo je stvarno predugo.

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.