Nikad nisam imala ni najmanje obzira prema ljudima koji su s ikakvim negativnim stavom komentirali moju prvu ili drugu trudnocu. Takvima bi odmah vracala istom mjerom. Uopce ne vidim smisao kad ljudi zadiru u taj sloj privatnosti, a jos ako je neko negativan onda bi ga vec ispljuskala.
Teško je to sve meni jer sam jako osjetljiva i sve me pogađa. I kad mi netko kaže nešto neprimjereno, nekako se ne snađem u tom momentu. Ko zna, možda hormoni odrade svoje pa sve, koji će zabadat nos gdje mu nije mjesto, postavim tamo gdje je njima mjesto
Cure imaju li vasi ginekolozi ultrazvuk pa vam pri mjesecnom pregledu rade ili vas salju u bolnicu? Evo ja cekam tek drugi ultrazvuk u Petrovoj i ludim tek 24.10. sam narucena. Tad cu bit 18 tjedana a na prvom i jedinom ultrazvuku sam bila sa 7+3 10.08. Nije li to malo predugo za cekati? :( iako ginekologica moja socijalna tvrdi da nema potrebe raditi cesce ultrazvuk jer je trudnoca uredna i ona osjeti da je sve ok a ja ne mogu docekati da vidim svoje malo cudo!!
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure imaju li vasi ginekolozi ultrazvuk pa vam pri mjesecnom pregledu rade ili vas salju u bolnicu? Evo ja cekam tek drugi ultrazvuk u Petrovoj i ludim tek 24.10. sam narucena. Tad cu bit 18 tjedana a na prvom i jedinom ultrazvuku sam bila sa 7+3 10.08. Nije li to malo predugo za cekati? :( iako ginekologica moja socijalna tvrdi da nema potrebe raditi cesce ultrazvuk jer je trudnoca uredna i ona osjeti da je sve ok a ja ne mogu docekati da vidim svoje malo cudo!!
A gle po nekim pravilima ne treba. Moja je radila meni redovito ultrazvuk dok nisam počela osjecat pokrete. Tada bi mi sestra našla otkucaje i njih zabilježila a u kasnijoj trudnoci sam CTG radila...pogledala bi dolje da li se otvaram i to je to.
Amarenna Bome dugo moras cekat, to mi je cudno cut u danasnje vrijeme. Pa ako se bojis cekat odi privatno da budes mirnija.
Cure jel si mjeri koja od vas secer doma? Ja nabavila aparatic, i na dijeti sam(dijabetes 1800), sad sam mjerila, 6.5. Moji me svi uvjeravaju da je to ok za navecer. Kaj vi mislite
Cure,
Sto se tice straha....ja to niti necu komentirati 😱😱😱
Vec svi znate moj odgovor !
Blago onima kojr se mogu opustiti...i ja sam mislila ds ce mi biti lakse nakon 12 tt, i malo je zato jer slusam otkucaje svaki dan, ali generalno me stalno nesto brine, a to je trenutno posteljica !
Amarena,
Meni ovo nije normalno ! U 12 tt je stvarno dobro da ti dokt.mjeri nuhalni nabor i ostalo, da ti predlozi kombinirani probir...po meni je to jako neodgovorno od njega !!! Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno uostalom....ali da cekas na uzv 10 tt ! To mi je jednostavno suludo ! Ne kazem to radi duzine koliko cekas, nego radi vaznog pregleda koji se radi u 12 tt cca...pa nije ovo srednji vijek !
Amarenna Bome dugo moras cekat, to mi je cudno cut u danasnje vrijeme. Pa ako se bojis cekat odi privatno da budes mirnija.
Cure jel si mjeri koja od vas secer doma? Ja nabavila aparatic, i na dijeti sam(dijabetes 1800), sad sam mjerila, 6.5. Moji me svi uvjeravaju da je to ok za navecer. Kaj vi mislite
Katuska ja si mjerim. A sad ovisi koliko prije si jela? Ja si mjerim doma sama,a jednom mjesecno nosim na analizu krv na Vuk Vrhovec..
Jela sam sat i pol prije tog konkretno, i o da sat prije 3 mandarine. Koliko tebi zna bit navecer?
Cure,
Sto se tice straha….ja to niti necu komentirati 😱😱😱
Vec svi znate moj odgovor !
Blago onima kojr se mogu opustiti…i ja sam mislila ds ce mi biti lakse nakon 12 tt, i malo je zato jer slusam otkucaje svaki dan, ali generalno me stalno nesto brine, a to je trenutno posteljica !
Amarena,
Meni ovo nije normalno ! U 12 tt je stvarno dobro da ti dokt.mjeri nuhalni nabor i ostalo, da ti predlozi kombinirani probir…po meni je to jako neodgovorno od njega !!! Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno uostalom….ali da cekas na uzv 10 tt ! To mi je jednostavno suludo ! Ne kazem to radi duzine koliko cekas, nego radi vaznog pregleda koji se radi u 12 tt cca…pa nije ovo srednji vijek !
Naravno radi nuhalnog nabora. Imam 25 godina. Ma ici cu ja privatno ovo je stvarno predugo.
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji