Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    05. Listopad 2017. 08:27

Jutro. Moja mišica se probudila u 6h i sad mi 2 i pol sata spava u krilu i nemogu je pomaknut. Dobila sam oko 2.5 kg od prošlog pregleda ali to je sve što sam dobila do sad i nesviđa mi se! U prišloj sam dobila 30kg i nebi voljela ponovno jer imam jos 10 kg iz te trudnoce. Ma ja često ne spavam u ovoj trudnoci. Isto se budim u 4h i ostajem budna do jutra i sl...

Ninnach
    05. Listopad 2017. 08:30

Palčica0306

Ninochka

Ja sam se po četvrtu noć za redom probudila u 3h ujutro i ne mogu zaspati. Neznam zašto je to tako. Inače svi pričaju kako su trudnice uvijek umorne i samo spavaju, a ja jedva odvalim 3h u komadu! I onda sam popila vode i sve povratila. Evo me na poslu, više mi ništa nije, ni mučno ni ništa. Baš čudno.

Joj draga i ja se zadnja dva dana budim u 3:30 i nikako više zaspati…a zdjelica boli

Dobro za tebe je to normalno, da te zdjelica boli, ja nemam bolova pa se svejedno budim. I ja sam tek u 6.tt,daleko još od tebe:) Nego, kaj po ničemu nisi ranije primjetila da si trudna? Ono mučnine, povraćanje, povećani apetit...neznam nešto?

Palčica0306
    05. Listopad 2017. 08:33

Ninochka

Palčica0306

Ninochka

Ja sam se po četvrtu noć za redom probudila u 3h ujutro i ne mogu zaspati. Neznam zašto je to tako. Inače svi pričaju kako su trudnice uvijek umorne i samo spavaju, a ja jedva odvalim 3h u komadu! I onda sam popila vode i sve povratila. Evo me na poslu, više mi ništa nije, ni mučno ni ništa. Baš čudno.

Joj draga i ja se zadnja dva dana budim u 3:30 i nikako više zaspati…a zdjelica boli

Dobro za tebe je to normalno, da te zdjelica boli, ja nemam bolova pa se svejedno budim. I ja sam tek u 6.tt,daleko još od tebe:) Nego, kaj po ničemu nisi ranije primjetila da si trudna? Ono mučnine, povraćanje, povećani apetit…neznam nešto?

Nikakve ama baš nikakve simptome...radila,išla u teretanu,mršavila ,jela kao i inaće.

Ninnach
    05. Listopad 2017. 08:35

E, što se tiče apetita, moj je smanjen? Jel to normalno? Zato pijem elevit jer hranom ne unesem dovoljno ni vitamina ni minerala. Doručak mi je prilično slab, ručak ok, a večeru često i preskočim, pojedem voćku ili nešto.i dalje imam isto kg ali tek sam na početku, vidjet ćemo što me čeka još.

Ninnach
    05. Listopad 2017. 08:38

Palčica0306

Ninochka

Palčica0306

Ninochka

Dobro za tebe je to normalno, da te zdjelica boli, ja nemam bolova pa se svejedno budim. I ja sam tek u 6.tt,daleko još od tebe:) Nego, kaj po ničemu nisi ranije primjetila da si trudna? Ono mučnine, povraćanje, povećani apetit…neznam nešto?

Nikakve ama baš nikakve simptome…radila,išla u teretanu,mršavila ,jela kao i inaće.

Znači i u teretanu si išla... Zanimljivo... Ja čekam prvi UZV pa da pitam dr dal mogu nastavit s teretanom, ali samo malo aerobno, ništa s utezima. Baš mi fali da se dobro preznojim hehe

ikyri
    05. Listopad 2017. 08:38

Hahah teretana...Ja imam problema sa stajanjem. Kad stojim mi je loše ... srce mi počne lupat ko ludo... Ili se moram kretat ili sjedit... kad stanem se skoro srušim...uspušem se kao da sam maraton završila. Mislim da mi maternica radi pritisak ili da mi krvni tlak naglo padne... Najgore mi je kad skupljam igračke ili praznim perilicu... par puta se sagnem i vrtuljak!!!

ikyri
    05. Listopad 2017. 08:41

Ninochka

Palčica0306

Ninochka

Palčica0306

Ninochka

Nikakve ama baš nikakve simptome…radila,išla u teretanu,mršavila ,jela kao i inaće.

Znači i u teretanu si išla… Zanimljivo… Ja čekam prvi UZV pa da pitam dr dal mogu nastavit s teretanom, ali samo malo aerobno, ništa s utezima. Baš mi fali da se dobro preznojim hehe

Prvih 12 tj. bolje ne. 

Palčica0306
    05. Listopad 2017. 08:45

Rečeno mi je pojedi koliko možeš,što više tekućine pij,voća ne puno radi šećera,ne puno mliječnih proizvoda da se neudebljam,i naravno što više se kretati,polagano bez naglih pokreta....kako beba raste pritisak maternice je jači ostali organi se dižu podtsješ umorniji,zapušeš se,moguće vrtoglavice

Honey
    05. Listopad 2017. 08:52

Ninochka ja sam ti isto imala nesanice, ni sad ne spavam kao prije, ali spavam dobro. Pokušavam manje vode piti navečer da ne idem toliko često na wc i promijenila sam jastuk. Također pokušavam prošetati bar 5km na zraku, od toga bolje spavam. Inače, jučer sam spavala od cca 18 do cca 19h i opet od cca 23h do jutros pola 7, tako da nije loše
    Ja imam apetit češće, ali ne mogu puno pojesti, dakle prije što sam cijelu porciju pojela sad pojedem pola, ali zato jedem doručak obavezno, neku vočku kao međuobrok, ručak i onda nešto sitno za večeru (tipa malo sira na krekeru), a kad mi dođe za nečim određenim pojedem to sa velikim guštom, sretni i ja i moj mak u buši :)
    Mislim da možeš vježbati ako si prije vježbala, i naravno ako ti je sve ok, pa pričekaj prvi pregled i što će ti dr reći. Čitala sam da se preporuča hodanje, trčanje, plivanje i joga. Ja sam prošle godine svaki dan 10km trčala, ali već godinu ništa tako da sad s tim ne smijem početi, ali zato hodam a i ubacit ću malo joge samo dok prođe prvi pregled.

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 08:52

Palcica ja sam stvarno ljubomorna na tebe..pa ja vec sad imam trbuh ko da sam u 6 mj.trudnoce a ne 4-tom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.