Voce ti dosta dize secer inace pa da znas ako ti bude veca vrijednost..
Dobar dan cure!!! 🤗 Evo i nas sada smo 17tt+5 toliko nam se toga izdogađalo u 6 dana da još dolazimo k sebi...nakon dugooo vremena saznali smo da nam stiže mrvica,sad se još navikavamo na novosti🤗🤗🤗❤️zanima me pošto mi je prva trudnoča dali su normalni bolovi ili kako da opišem kao rastezanje u zdjelici..hvala na odgovoru
Cure,
Sto se tice straha….ja to niti necu komentirati 😱😱😱
Vec svi znate moj odgovor !
Blago onima kojr se mogu opustiti…i ja sam mislila ds ce mi biti lakse nakon 12 tt, i malo je zato jer slusam otkucaje svaki dan, ali generalno me stalno nesto brine, a to je trenutno posteljica !
Amarena,
Meni ovo nije normalno ! U 12 tt je stvarno dobro da ti dokt.mjeri nuhalni nabor i ostalo, da ti predlozi kombinirani probir…po meni je to jako neodgovorno od njega !!! Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno uostalom….ali da cekas na uzv 10 tt ! To mi je jednostavno suludo ! Ne kazem to radi duzine koliko cekas, nego radi vaznog pregleda koji se radi u 12 tt cca…pa nije ovo srednji vijek !
Naravno radi nuhalnog nabora. Imam 25 godina. Ma ici cu ja privatno ovo je stvarno predugo.
To je po meni jako dugo vec sad..ja bi na tvojem mjestu isla sad odmah pa mozda te stigne bar na triple test poslati posto nisi bila na kombiniranom i nije ti izmjeren nuhalni nabor..ne znam..to je moje misljenje..stvarno nismo u srednjem vijeku pa da sad ides 3 puta do poroda na uzv..ja ludim a svaki mj.idem jedino na pocetku 5 tjedana nisam bila zbog go..i to mi je bilo predugo a ti si bila zadnje u 8 tjednu a sad si 16 tjedan..to je dva mjeseca
Dobar dan cure!!! 🤗 Evo i nas sada smo 17tt+5 toliko nam se toga izdogađalo u 6 dana da još dolazimo k sebi…nakon dugooo vremena saznali smo da nam stiže mrvica,sad se još navikavamo na novosti🤗🤗🤗❤️zanima me pošto mi je prva trudnoča dali su normalni bolovi ili kako da opišem kao rastezanje u zdjelici..hvala na odgovoru
Pozdrav..nisam shvatila dal ste prije 6 dana saznali da si trudna ili?? Blagi bolovi i grcenja su normalni u trudnoci..dok nema krvarenja i bas jakih bolova sve je ok..mene kad nesto zaboli probam se namjestiti na drugu stranu i vecinom odmah prode..
HELP! Imam problem!!!!!! Pojavila se od nikud! Dolje na velikoj stidnoj usni nekakva cista ili stovec!!! I boli me :( neznam da li je to ona neka Batholinijeva zlijezda ili je upala folikula dlake ili koji vrag!! UZAS! Nadam se da je korijen dlake jer mi se cini da je s vanjske strane, a danas sam nosila dosta uske traperice a imala sam valunge i preznojila se, neznam.. nadam se da ce se do jutra smiriti! Nadam se da nitko nema iskustva, ali neki savjet????
Cure imaju li vasi ginekolozi ultrazvuk pa vam pri mjesecnom pregledu rade ili vas salju u bolnicu? Evo ja cekam tek drugi ultrazvuk u Petrovoj i ludim tek 24.10. sam narucena. Tad cu bit 18 tjedana a na prvom i jedinom ultrazvuku sam bila sa 7+3 10.08. Nije li to malo predugo za cekati? :( iako ginekologica moja socijalna tvrdi da nema potrebe raditi cesce ultrazvuk jer je trudnoca uredna i ona osjeti da je sve ok a ja ne mogu docekati da vidim svoje malo cudo!!
Ja bi otisla privat u medjuvremenu, a ova njena izjava da ona osjeti da je sve uredu mi je suluda, nekako me s tim argumentom nebi bas uvjerila. Ja bi osobno radje da mi napravi koji uzv vise ranoj trudnoci nego vaginalni pregled.
HELP! Imam problem!!!!!! Pojavila se od nikud! Dolje na velikoj stidnoj usni nekakva cista ili stovec!!! I boli me :( neznam da li je to ona neka Batholinijeva zlijezda ili je upala folikula dlake ili koji vrag!! UZAS! Nadam se da je korijen dlake jer mi se cini da je s vanjske strane, a danas sam nosila dosta uske traperice a imala sam valunge i preznojila se, neznam.. nadam se da ce se do jutra smiriti! Nadam se da nitko nema iskustva, ali neki savjet????
Bartolinijeve zlijezde se nalaze sa lijeve i desne strane ulaza u rodnicu, ako ti je kvrga uz ulaz u rodnicu onda je moguce, al to ti bude kvrga bas velicine ljesnjaka ili cak i vece... Moze biti urasla dlaka, upaljen folikul, a moze biti i herpes...
Dobar dan cure!!! 🤗 Evo i nas sada smo 17tt+5 toliko nam se toga izdogađalo u 6 dana da još dolazimo k sebi…nakon dugooo vremena saznali smo da nam stiže mrvica,sad se još navikavamo na novosti🤗🤗🤗❤️zanima me pošto mi je prva trudnoča dali su normalni bolovi ili kako da opišem kao rastezanje u zdjelici..hvala na odgovoru
Pozdrav..nisam shvatila dal ste prije 6 dana saznali da si trudna ili?? Blagi bolovi i grcenja su normalni u trudnoci..dok nema krvarenja i bas jakih bolova sve je ok..mene kad nesto zaboli probam se namjestiti na drugu stranu i vecinom odmah prode..
Hahaha daj procitaj prvu recenicu!
Hahaha daj procitaj prvu recenicu!
Ok drugu!
A da, dolje je, ali nije tak velika, mozda ko grasak.. pa kak herpes? Ne svrbi me ni nista. Nema na kozi nista samo je crveno valjda od upale. Nisam imala seks vec nekoliko dana, i svaki dan se perem dolje!!! Kak to tretirati? Jel to opasno sad za bebu?
Sortiraj odgovore
Najstariji