Ja sam imala pun zamrzivac hrane koju mogu samo odledit i eventualno brzinski prilog, tu sam se pripremila. Mama je uskakla vikendom, jer radi i nisam htjela da uzima godisnji da bi meni kuhala, a za drugo mi stvarno niko osim dragog nije trebao. Ona je znala i preko tjedna ispec palacinke pa dofuraju starci ili nesto tako za veceru sto je znala da volim. Relativno su blizu. Tako cu i sad, pripremit i smrznut barem za 2 tjedna, a ako nesto uleti super, necu se bunit. Jedino sto sam ogranicena samo s 2 velike ladice u zamrzivacu, imamo sugavi ugradbeni frizider i to je to.
Moja mama je u mirovini, mislila sam kako cu premostit taj početak nekako, sve me boljelo u kasnoj trudnoci… Muža sam više željela doma da bude samnom i bebom pa ga ni u ducane nisam slala. A nisam mislila uopce na prehranu nakon poroda. Curke jedite sad sve…kikirikij, jaja, jagode, mlijeko…necete dugo… Ja sam rižino mlijeko pila mjesecima. Kad sam bila na kiretaži je mala popila malo bebimila i osula se cijela… Na sirne namaze i mlijeko koje sam ja pila ili jela je odmah dobila osip…Sad sve papa i super je…nista joj ne smeta.
Ja sam jela sve osim ljuto i jako zacinjeno i mala nije imala problema, tako da je to sve od bebe do bebe..
Ikyri a kada ti je bio zadnji pregled?? Meni se cini jako dugo..ja sam isla sa nalazom do svojeg danas i narucena sam vec 25.10 a bila sam u petak na triple testu..to ce biti 3 i pol tjedna
Ravno 4tj. na dan me narucila.
A onda nije tako puno..to mi se samo cini..prije 5 tjedana su mi ovi nasi tjedni bili visoki a sad mi je 18,19 tjedan onako..vauuu..a kamoli 20..to je vec polovica trudnoce..sjecam se kad sam bila u 6 tjednu i zamisljala kad cu ja doci do 15-16 tjedna..i eto me u 17-tom
Znam da svi kažu kako se treba opustiti i uživati u trudnoći, ali meni to tako loše ide...Ja stalno nešto strepim i često se sjećam napeto. I prije sam bila osoba koja puno paničari, a sad sam još gora postala. Svjesna sam da to loše utječe na bebu ali neznam kako to zaustaviti. Je li to od hormona ili sam ja jednostavno takva:/
Divim se svima vama smirenim budućim mamama:)
Smirene mame nisu na forumima. Hahahaha
Divim se svima vama smirenim budućim mamama:)
Smirene mame nisu na forumima. Hahahaha
Hahahaha, vjerojatno si u pravu!
Znate i same kako to ide, moraš se informirati i naravno da nailaziš i na dobre i loše informacije i naravno da meni one loše danima odzvanjaju u uhu... Što ako bude ovo ili ono? Mislim, sve kužite... Voljela bih da me to manje optetećuje, samo to. Ali nema mi druge nego čekati i vidjeti,kao i svi drugi.
Sortiraj odgovore
Najstariji