Ja sam imala pun zamrzivac hrane koju mogu samo odledit i eventualno brzinski prilog, tu sam se pripremila. Mama je uskakla vikendom, jer radi i nisam htjela da uzima godisnji da bi meni kuhala, a za drugo mi stvarno niko osim dragog nije trebao. Ona je znala i preko tjedna ispec palacinke pa dofuraju starci ili nesto tako za veceru sto je znala da volim. Relativno su blizu. Tako cu i sad, pripremit i smrznut barem za 2 tjedna, a ako nesto uleti super, necu se bunit. Jedino sto sam ogranicena samo s 2 velike ladice u zamrzivacu, imamo sugavi ugradbeni frizider i to je to.
Cure,
Bolji vam je sumeci magnezij. Ili jos bolje onaj neki magnezijev klorid. Ja dnevno uzimam do 800 mgmagnezija, znaci dvije sumece od 400, a neki dan dobijem proljev..i nije mi jasno radi cega...i sjetim se da Elebaby sadrzi magnezij. Pa sam onda malo smanjila, tj.prepolovim tu jednu sumecu, jednu cijelu i sa Elebaby je to ukupno skoro 800 mg...pijem i Normabel od 2 mg skoro svaki dan, iskljucivo radi tih bolova...
Meni stvarno mozak ne radi...zaboravim jesam li popila tablete, zaboravim jesam se pikla heparinom, onda ulazim u sobu i pokusavam se sjetiti...znaci bas mi mozak ne radi...zaboravljam apsolutno sve. Mislim da cu si neki popis morati napraviti i krizati sto sam napravila a sto nisam...i tako sam se jedan dan zabb piknuti heparinom :/ jos prije cca 2 tjedna sigurno, ali nista nece biti od jedne injekcije....
Ja sam imala pun zamrzivac hrane koju mogu samo odledit i eventualno brzinski prilog, tu sam se pripremila. Mama je uskakla vikendom, jer radi i nisam htjela da uzima godisnji da bi meni kuhala, a za drugo mi stvarno niko osim dragog nije trebao. Ona je znala i preko tjedna ispec palacinke pa dofuraju starci ili nesto tako za veceru sto je znala da volim. Relativno su blizu. Tako cu i sad, pripremit i smrznut barem za 2 tjedna, a ako nesto uleti super, necu se bunit. Jedino sto sam ogranicena samo s 2 velike ladice u zamrzivacu, imamo sugavi ugradbeni frizider i to je to.
Moja mama je u mirovini, mislila sam kako cu premostit taj početak nekako, sve me boljelo u kasnoj trudnoci... Muža sam više željela doma da bude samnom i bebom pa ga ni u ducane nisam slala. A nisam mislila uopce na prehranu nakon poroda. Curke jedite sad sve...kikirikij, jaja, jagode, mlijeko...necete dugo... Ja sam rižino mlijeko pila mjesecima. Kad sam bila na kiretaži je mala popila malo bebimila i osula se cijela... Na sirne namaze i mlijeko koje sam ja pila ili jela je odmah dobila osip...Sad sve papa i super je...nista joj ne smeta.
Ikyri, ja sam recimo prvih dva mjeseca bila luda za kravljim mlijekom i jogurtom, uzasno me trazilo, valjda kako je ona puno cicala tako je tijelo samo trazilo nadoknadu, a jogurt me spasavao i za probavu koja je bila boze sacuvaj iza poroda, i to sa suhim vocem... Mala nije imala grceve, na nista nije reagirala, osim jednom ma nesto jako ljuto sto sam pojela, doduse nije ni meni najbolje sjelo. Jela sam i citruse jer su mi pasali, a bas oni se ne preporucavaju. Cak mi je i pazronazna savjetovala da probam sve po malo i onda eliminiram sto bebi bude smetalo.
Ma naravno. Treba probat. Ali zato je super što sam uspjela dojit ...s formulama bi bilo užasno.
I skupo :) meni je samo u glavi bilo zamisli da moram ustajat usred noci, kuhat vodu, hladit, muckat, a ona se dere iz petnih zila... A ovako cica i mir i tisina
Ja imam pregled 10.10. držim fige da je sve ok + da mi potvrdi spol...Nekako mi ne ide u glavu da ce mi iduci pregled nakon ovog bit u 20+5... to mi se čini kao visoka trudnoca neka...di sam ja od toga...
Cure,
Bolji vam je sumeci magnezij. Ili jos bolje onaj neki magnezijev klorid. Ja dnevno uzimam do 800 mgmagnezija, znaci dvije sumece od 400, a neki dan dobijem proljev..i nije mi jasno radi cega…i sjetim se da Elebaby sadrzi magnezij. Pa sam onda malo smanjila, tj.prepolovim tu jednu sumecu, jednu cijelu i sa Elebaby je to ukupno skoro 800 mg…pijem i Normabel od 2 mg skoro svaki dan, iskljucivo radi tih bolova…
Meni stvarno mozak ne radi…zaboravim jesam li popila tablete, zaboravim jesam se pikla heparinom, onda ulazim u sobu i pokusavam se sjetiti…znaci bas mi mozak ne radi…zaboravljam apsolutno sve. Mislim da cu si neki popis morati napraviti i krizati sto sam napravila a sto nisam…i tako sam se jedan dan zabb piknuti heparinom :/ jos prije cca 2 tjedna sigurno, ali nista nece biti od jedne injekcije….
Ja ne mogu piti te šumeće meni to odvratno, valjda jer ne podnosim ni sokove, neznam. Meni je rekla u ljekarni da je citrat najbolji jer se najbolje apsorbira kao... jebga sad imam 120tblt popit ću ih..
Ikyri a kada ti je bio zadnji pregled?? Meni se cini jako dugo..ja sam isla sa nalazom do svojeg danas i narucena sam vec 25.10 a bila sam u petak na triple testu..to ce biti 3 i pol tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji