Ma da. Pa ja sam sve od klučeva u frižideru do toga da dva broja neznam oduzet do brkanja dana i mjeseci. Još je najgore prvi mj.nakon poroda... to je pak totalno ludilo.
Ma da. Pa ja sam sve od klučeva u frižideru do toga da dva broja neznam oduzet do brkanja dana i mjeseci. Još je najgore prvi mj.nakon poroda… to je pak totalno ludilo.
Meni je prvi mjesec bio ok, mala spava jede kaka i tako u krug... Zamolili neke pristojno neke malo grublje da nas bas ne uzmeniravaju, vecina postivala i bas nam je bilo dobro, ja se fino oporavila, muz uhvatio kolotecinu neku, bio je 2 tjedna doma s nama i onda se vratio radit... Al ja sam se poslje sva izgubila, puno babinja, puno gostiju, ona produzila faze budnosti, nakupilo se nekih kucanskih poslova...
Hahahaha, znači tako, još malo pa ću trebati dadilju za sebe. Ovo sa osobnom i bankomatom, ajme, ako je netko bio iza mislio je stvarno da si luda, a ti samo trudna kaktus.
Ma ja sam puno krvi izgubila, jako sam bila rezana...nisam stala krvarit, završila na kiretaži 8tj nakon poroda... Bila sam baš u ludilu... Nisam znala kad sam dojila...stalno sam malu na cicu stavljala...Jadna mala krenula odbijat cicu s 3mj od mog ludila ali sabrala sam se i sve je krenulo malo na bolje.
Ma dobro je bit malo glup. Malo smo blažene tako blentave. Ja mogu gledat glupu seriju i smijat se satima...ko mali idijot. Prije bi mi sve to bilo dosadno.
A ti si bas imala veselje iza poroda...
Meni je samo bilo bitno da je sve spremno tip top kad porod krene i da nas se ne maltretira kad dodjemo kuci, moji roditelji bili prvi dan jer sam tako htjela, od dragog drugi jer malo dalje zive, braca i sestre naletili svi na kratko tih prvih dana, i jedino smo pozvali jedan par nakon 10dana, ja sam tad vec super bila, a njih smo za kumove uzeli i inace smo jako bliski, i to su sami bez svojih klinaca dosli jer su vrticki klinci pa kao da slucajno nesto ne donesu... Cak se nisam svima ni na mob javljala. Tako cemo i ovaj put.
Ma meni nece bit toliko taj tip top bitan...niti znam što cu. Često sam preiskrena pa nemam frke s ljudima.
A volim kad su ljudi iskreni a ne kad seru kvake...
Pa tako i ja, iskreno kazem u najboljoj namjeri, doduse cesto puta sebi na stetu, al boze moj, kome krivo kome pravo... A to sto mi teta ne moze dan danas oprostit sto nije mogla doc nakon 3 dana to mi ne stvara bas neke zivotne probleme... Ljudi su uzasno komotni, samo na svoju guzicu misle i to mi smeta. A i kad je dosla nakon mjesec dana, zamisli nabila mi je na nos sto sam radila kolac s orasima, da sta ja ne znam da dojilja to ne smije jesti haha
Ma jao pa skrenula bi kad bi svih pokusala zadovoljit. Ja cu si skuhat i zaledit lešo juhe i sl... barem mesa za juhu i sl... mrkvice, jabuka, shuhih šljiva... Imat cu popis onog što meni treba. Prošli lut sam nekako ovisila i svima i ta hrana je bila puna luka češnjaka i svega... mala je plakala nakon dojenja... pa sam dugo bila na krašovim čokoladnim napolitankama... to smo obje voljele...
Ja dogovorila prvi pregled u pon, 9.10.. tad cu biti 6+1, znam da se vjerojatno nece cuti otkucaji ali sam nestrpljiva da vidim tockicu!..a onda 19.10. kod svoje doktorice!!
I ja idem na prvi UZV u ponedjeljak 9.10.!Dr misli da će se čuti otkucaji, a ja se bojim da ne. Za 2 dana iza tog, u srijedu, sam se naručila privatno, ali ako u pon bude prerano za otkucaje, odgodit ću ovaj privatni pregled za onaj tjedan iza. To bi bio moj plan! Želim i tebi i sebi da čujemo svoje bebe...
Sortiraj odgovore
Najstariji