Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    04. Listopad 2017. 14:08

Ma da. Pa ja sam sve od klučeva u frižideru do toga da dva broja neznam oduzet do brkanja dana i mjeseci. Još je najgore prvi mj.nakon poroda... to je pak totalno ludilo.

04. Listopad 2017. 14:16

ikyri

Ma da. Pa ja sam sve od klučeva u frižideru do toga da dva broja neznam oduzet do brkanja dana i mjeseci. Još je najgore prvi mj.nakon poroda… to je pak totalno ludilo.

Meni je prvi mjesec bio ok, mala spava jede kaka i tako u krug... Zamolili neke pristojno neke malo grublje da nas bas ne uzmeniravaju, vecina postivala i bas nam je bilo dobro, ja se fino oporavila, muz uhvatio kolotecinu neku, bio je 2 tjedna doma s nama i onda se vratio radit... Al ja sam se poslje sva izgubila, puno babinja, puno gostiju, ona produzila faze budnosti, nakupilo se nekih kucanskih poslova... 

Honey
    04. Listopad 2017. 14:18

Hahahaha, znači tako, još malo pa ću trebati dadilju za sebe. Ovo sa osobnom i bankomatom, ajme, ako je netko bio iza mislio je stvarno da si luda, a ti samo trudna kaktus.

ikyri
    04. Listopad 2017. 14:22

Ma ja sam puno krvi izgubila, jako sam bila rezana...nisam stala krvarit, završila na kiretaži 8tj nakon poroda... Bila sam baš u ludilu... Nisam znala kad sam dojila...stalno sam malu na cicu stavljala...Jadna mala krenula odbijat cicu s 3mj od mog ludila ali sabrala sam se i sve je krenulo malo na bolje.

ikyri
    04. Listopad 2017. 14:34

Ma dobro je bit malo glup. Malo smo blažene tako blentave. Ja mogu gledat glupu seriju i smijat se satima...ko mali idijot. Prije bi mi sve to bilo dosadno.

04. Listopad 2017. 14:46

A ti si bas imala veselje iza poroda...
    Meni je samo bilo bitno da je sve spremno tip top kad porod krene i da nas se ne maltretira kad dodjemo kuci, moji roditelji bili prvi dan jer sam tako htjela, od dragog drugi jer malo dalje zive, braca i sestre naletili svi na kratko tih prvih dana, i jedino smo pozvali jedan par nakon 10dana, ja sam tad vec super bila, a njih smo za kumove uzeli i inace smo jako bliski, i to su sami bez svojih klinaca dosli jer su vrticki klinci pa kao da slucajno nesto ne donesu... Cak se nisam svima ni na mob javljala. Tako cemo i ovaj put. 

ikyri
    04. Listopad 2017. 14:56

Ma meni nece bit toliko taj tip top bitan...niti znam što cu. Često sam preiskrena pa nemam frke s ljudima. 
    A volim kad su ljudi iskreni a ne kad seru kvake...

04. Listopad 2017. 15:02

Pa tako i ja, iskreno kazem u najboljoj namjeri, doduse cesto puta sebi na stetu, al boze moj, kome krivo kome pravo... A to sto mi teta ne moze dan danas oprostit sto nije mogla doc nakon 3 dana to mi ne stvara bas neke zivotne probleme... Ljudi su uzasno komotni, samo na svoju guzicu misle i to mi smeta. A i kad je dosla nakon mjesec dana, zamisli nabila mi je na nos sto sam radila kolac s orasima, da sta ja ne znam da dojilja to ne smije jesti haha 

ikyri
    04. Listopad 2017. 15:18

Ma jao pa skrenula bi kad bi svih pokusala zadovoljit. Ja cu si skuhat i zaledit lešo juhe i sl... barem mesa za juhu i sl... mrkvice, jabuka, shuhih šljiva... Imat cu popis onog što meni treba. Prošli lut sam nekako ovisila i svima i ta hrana je bila puna luka češnjaka i svega... mala je plakala nakon dojenja... pa sam dugo bila na krašovim čokoladnim napolitankama... to smo obje voljele... 

Ninnach
    04. Listopad 2017. 15:23

kathryn86

Ja dogovorila prvi pregled u pon, 9.10.. tad cu biti 6+1, znam da se vjerojatno nece cuti otkucaji ali sam nestrpljiva da vidim tockicu!..a onda 19.10. kod svoje doktorice!!

I ja idem na prvi UZV u ponedjeljak 9.10.!Dr misli da će se čuti otkucaji, a ja se bojim da ne. Za 2 dana iza tog, u srijedu, sam se naručila privatno, ali ako u pon bude prerano za otkucaje, odgodit ću ovaj privatni pregled za onaj tjedan iza. To bi bio moj plan! Želim i tebi i sebi da čujemo svoje bebe... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.