Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    02. Listopad 2017. 20:43

Ninochka,
    Nemam pojma za to ! Mislim da to nije tocno !
    Inace,
    Meni se sa 5 + 6 nisu vidjeli otkucaji, naravno da sam bila zabrinuta kao nikad...ali ja sam uvijek zabrinuta pa to nije nista novo, hahah😂

• Elviramagistic
    02. Listopad 2017. 20:58

Monoo obavezno javi sutra kako je bilo 😁😁😁😁
    Nina ja ti za to nemam pojma 

ikyri
    02. Listopad 2017. 21:10

Ninochka

Nego, da li zna neka od vas… Ovo me pitala jedna cura s teme tko planira i radi na bebi, navodno da ako se prebaciš kod drugog doktora da ti taj isti ne može prva dva mjeseca pisat nikakav dopust, ni bolovanje ni komplikacije… Jel to stvarno istina? Mislim, zvuči totalno glupo, ali gdje živimo, sve je moguće…

To je apsurdna laž. Kako bi to bilo etički ili moralno ili ikako dozvoljeno?

ikyri
    02. Listopad 2017. 21:12

mono1111

Ninochka
    Dokt.Kos ! Sutra idem kod njega, toliko se veselim uzv kod njega da valjda necu moci spavati !! Vrhunski dijagnosticar!!!
    Kako vi sve lijepo to prezentirate muzevima / roditeljima / svekrvama…itd…mi nazalost nikome to nismo na taj nacin prezentirali…i u biti ovaj put nitko nije bio sretan, haha😕, svi su onak kao na oprezu, pogotovo nas dvoje….a komentar svekrve kako sam prokrvarila, tj.krvarila stalno je bio : " O sranje ", to je to…bez neke tople podrske ili sl…a da ne pricam ovdje kako su nas zamolili prije ljeta da mi ne planiramo na djetetu nego da pricekamo do jeseni, kako bi oni mogli otici na more - radi obiteljskog posla nije imao tko raditi, tako da ja ni u kojem slucaju ne bi se ni potrudila " njima " ista prezentirati !!
    Honey,
    Beta ti je super !
    Netko je pisao za komplikacije….i to…Sofia? Ako si ostvarila uvjet od 18 mjeseci neprekidno ili 12 mjesecu u komadu, kad otvoris komplikacije ( moras biti tad u radnom odnosu ) imas pravo na punu naknadu preko hzzo, ali kad bi trebao poceti porodiljni tih 45 dana prije nemas pravo ako ti ugovor istekne i oni ti ga ne produze….nego nakon rodjenja djeteta ides na Burzu i imas pravo na naknadu kao nezaposlena majka, cca 2600mislim, nesto su dizali te naknade…

Mono nemoj se veselit pregledu... mene ces prestrašit. Ti da se veseliš pregledu. Možda da se uštipnem...jer sigurno sanjam

Ninnach
    02. Listopad 2017. 21:15

Znate što, ja ću se baš raspitati o tom jer planiram mijenjati doktoricu,pa vam javim što saznam. Mono, ni ja ne bih mogla spavati na tvom mjestu:))) sigurna sam da će sve biti baš kako treba biti! Što se tiče brige, meni se ti činiš puuuno smirenija od mene, :)) hahaha

mono1111
    02. Listopad 2017. 21:21

Ikyri,
    Hahahaha, ne, ne, krivo si me shvatila, hahahah...veselim se Kosuuu ! Oduvijek zelim kod njega. Sanjam ga cak, makar ni ne znam kako izgleda ! Hahahahhah, jer je on super dijagnosticar i sigurno ce sve pregledati !!!
    E daaa, zabb sam javiti !
    Dosao mi je nalaz kombiniranog !
    Niski rizik ! Sad saljem sliku !!!

mono1111
    02. Listopad 2017. 21:22
    Bar ne strahujem!!!
    Bar ne strahujem!!!

mono1111
    02. Listopad 2017. 21:23

E da ! Moram reci !/svaki dan slusam otkucaje s watcherom i malooo mrvicu sam mirnija !
    Cak sam dns ujutro, prije nego sam isla vaditi krv slusala onak u 7 ujutro, hahh, nisam mogla otici iz stana prije toga !

• KungfuMaca
    02. Listopad 2017. 21:26

Bez brige, pacijenti mijenjaju dr usred bolovanja, jedan doktor zatvori bolovanje sa zadnjim datumom kad se pacijent vodio kod njih, a drugi otvori sljedeci dan. Imate pravo na izbor doktora 1×godisnje, a i cesce iz opravdanog razloga. Bolovanja se otvaraju po indikacijama i dr ti, ukoliko utvrdi da postoje indikacije, mora otvoriti bolovanje. Radim u tim krugovima tako da znam dosta o tome.

ikyri
    02. Listopad 2017. 21:29

mono1111

Ikyri,
    Hahahaha, ne, ne, krivo si me shvatila, hahahah…veselim se Kosuuu ! Oduvijek zelim kod njega. Sanjam ga cak, makar ni ne znam kako izgleda ! Hahahahhah, jer je on super dijagnosticar i sigurno ce sve pregledati !!!
    E daaa, zabb sam javiti !
    Dosao mi je nalaz kombiniranog !
    Niski rizik ! Sad saljem sliku !!!

Super nalaz!
    Samo se ti veseli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.