Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    29. Rujan 2017. 16:04

Ena @

ikyri

Ena @

Trenutno su mi bolovi bas grozni. Evo ko da cu dobit M. Bas mi slabo, vrtoglavica i mucnina. Leda me bole za popizdit. Dali se i vama to desava?

Kako je?

Proslo je. Malo odmarala, lezala i sad ok. 😊 mislim da se ja malo zesce sirim. Isijas me lupa i to u obje noge. Prije t me lupalo u lijevu ( kraljesak pritisce zivac) a sad u obje, a i leda bole uzasno. Kroz dan jos ok, al noc koma. Jedva se okrecem, a s obzirom na konstantno pisanje..non stop se dizat KOMA!

Tako meni. Imam filing ga se mi se trtica rastavit u 100 komadica i bol u obje noge.

29. Rujan 2017. 16:07

Katuska99

Cure cula sam se s dr uvezi nalaza za secer. Kaze da moram ic u vinogradsku( odnosno u bolnicu u kojoj bi rodila) na neko 24 sata promatranje pa ce vidjet dal imam dijabetes bas. Jel isla koja od vas na to? Jooj vec mi je muka. I naravno, dijabetes dijeta 1800 kalorija-do kraja

Hospitalizirat ce te na 24 sata i oni ce ti mjeriti guk u odredjenim trenutcima nakon obroka, hrana je isključivo bolnička tako da si ništa osim vode nemoj nositi. Ni sokove ni nista. Nije strasno, ne boj se, jedino malo dosadno, al jedan dan proleti, malo se odmoris. 

Katuska99
    29. Rujan 2017. 16:35

Ok, ma nije to toliko strasno, prezivjet cu :) bitno da bebi bude dobro.. a jel znas mozda dali se narucujem na to ili samo dodjem s uputnicom? 
    Bas si printam te dijete 

• Student24
    29. Rujan 2017. 18:24

Update moje sage po folnoj- obisla 3 ljekarne, ima folna sirup ali u kombinaciji sa zeljezom i nismu mi htjele dati ga jer ne znam kakvo mi je zeljezo pa sam otisla u dm i pronasla sok za trudnice koji u 200ml ima 300mg folne, sto je 3/4 preporucene doze. Pa s se vratila u ljekarnu s time i rekli mi da je to u redu samo nek pijem 2,5dl. 700ml je 14 kuna, skup sport, al prihvatljiv, dok moja glava ne odluci opet piti tablete. Sok ima okus ko elvit pa razm i njega muckat, al ne znam koliko je to pametno. 

nina1312
    29. Rujan 2017. 18:37

Meni se pojavila ona tamna crta od stidne kosti do pupka, onak je tamno smeđa , prvo sam mislila da su me najlonke natiskale, ali očito nisu 😂 
    Student24 bome skup sport, ali opet bolje tako nego da se mučiš, ali nisi jedina da tim problemom ,i ja se mučim s tim, ali ipak be toliko..

ikyri
    29. Rujan 2017. 19:04

nina1312

Meni se pojavila ona tamna crta od stidne kosti do pupka, onak je tamno smeđa , prvo sam mislila da su me najlonke natiskale, ali očito nisu 😂
    Student24 bome skup sport, ali opet bolje tako nego da se mučiš, ali nisi jedina da tim problemom ,i ja se mučim s tim, ali ipak be toliko..

Linea nigra?
    Meni nije nestala od prošle trudnoće!

Duškica 🍐
    29. Rujan 2017. 19:05

ikyri

Dušica 🍐

Danas prvi pregled u 7 tjednu….bebica 8mm i slušala sam mu srčeko….rekla mi je da je sve uredno i prelijepo …presretna sam.. Simptoma nemam baš…malo dolje osjetim nešto ali ne mogu reći ni da je to bol…Želim i vama uredne nalaze…napokon ću se opustiti i uživati…

Tekucine u daglasu vise nema?
    Bas mimje drago!

Nema ništa...kaže sve ljepo prekrasano....ne znam ili je prošlo ili je bolji uvz moja ginkića ima neki novi...

ikyri
    29. Rujan 2017. 19:07

Dušica 🍐

ikyri

Dušica 🍐

Danas prvi pregled u 7 tjednu….bebica 8mm i slušala sam mu srčeko….rekla mi je da je sve uredno i prelijepo …presretna sam.. Simptoma nemam baš…malo dolje osjetim nešto ali ne mogu reći ni da je to bol…Želim i vama uredne nalaze…napokon ću se opustiti i uživati…

Tekucine u daglasu vise nema?
    Bas mimje drago!

Nema ništa…kaže sve ljepo prekrasano….ne znam ili je prošlo ili je bolji uvz moja ginkića ima neki novi…

Kod koga si?
    Ma super. Bitno da nema više straha!

29. Rujan 2017. 19:14

Katuska99

Ok, ma nije to toliko strasno, prezivjet cu :) bitno da bebi bude dobro.. a jel znas mozda dali se narucujem na to ili samo dodjem s uputnicom?
    Bas si printam te dijete

Nazalost ne znam detalje kako se narucuje, al pretpostavljam da se nekako mora narucit il najavit. Ograniceni su brojem kreveta a ima cura koje moraju nekoliko puta tokom trudnoce to odradit

nina1312
    29. Rujan 2017. 19:18

ikyri

nina1312

Linea nigra?
    Meni nije nestala od prošle trudnoće!

Da da, mislila sam da je možda rano.. ali nema sta drugo biti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.