Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Rujan 2017. 13:21

Katuska99

Bas sam vas to htjela pitat, dalj vas boli trbuh. Mene boli navecer i ujutro ali ne jako, lagana onal bol, kao da se dolje nesto dogadja i siri.. to je normalno?

Rekla bih da je normalno, i dogadja se i siri se... Mene zna boljet nakon sto malo duze hodam, 45min, sat vremena... Onda bas osjetim bol i pritisak ali popusti nakon sto malo odmoriž

MiuMau
    29. Rujan 2017. 13:31

Evo da prijavim mozda curku... 
    Vrtirepka, nije se dala slikati, bas ju uhvati i hoce kliknut, ona se okrene... 

• Ivancica09
    29. Rujan 2017. 13:39

MiuMau

Evo da prijavim mozda curku…
    Vrtirepka, nije se dala slikati, bas ju uhvati i hoce kliknut, ona se okrene…

U kojem si tjednu MiuMau?

• Elviramagistic
    29. Rujan 2017. 13:49

I ja prijavljujem curku 😍😍😍😍😍

29. Rujan 2017. 13:50

Čestitam na vasim malim princezama 

MiuMau
    29. Rujan 2017. 14:13

15+2 Ivancice... ne moze reci sto posto, al ona misli da je princeza... vidjet cemo na sljedecem za 4 tjedna, valjda joj nece piso izrast do tad... 

• Elviramagistic
    29. Rujan 2017. 14:20

MiuMau jesi imala kakav predosjecaj?? Ja od pocetka govorim da je curka..jednostavno sam imala taj osjecaj i sanjala sam curu i zamisljala i uvijek je bila cura.

ikyri
    29. Rujan 2017. 14:24

kathryn86

Pozdrav svim trudnicama…prikljucujem vam se i ja,tek saznala prije 2 dana,danas sam 4+5!! Prvi uzv mi je u 7.om tjednu tek!
    Muci me sto danas idem na svadbu,i iako planiramo novost jos zadrzati za sebe,neznam.kako da uspijem pored svih prijatelja i kumova sakriti to,jer ce ima biti cudno sto ni malo nebi popila! Mislim ne pijem puno nikada,samo koja casica tak za svadbe i sl…al bojim se da ce posumnjat ak ne popijem nista!! A neznam dal smijem!

Ma joj to su ti najmanje brige. Nemoj pit alkohol. Ljudi koji piju ce bit pijani odmah. Imaj neku čašu koju ispusti svako malo. Mozes 1dcl vina za zdravice popit ... i to ti je to.

Katuska99
    29. Rujan 2017. 14:25

Bravo cure cestitam! 
    Sad mozete imena smisljat,iako je meni nekak teze za curu nac 

ikyri
    29. Rujan 2017. 14:35

Ena @

Trenutno su mi bolovi bas grozni. Evo ko da cu dobit M. Bas mi slabo, vrtoglavica i mucnina. Leda me bole za popizdit. Dali se i vama to desava?

Kako je? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.