Da, super su! Rekla mi je da s 24 tjedna budemo kontrolirali i hormone stitnjace i radili OGTT, za sad mi je secer uredan...
Trenutno su mi bolovi bas grozni. Evo ko da cu dobit M. Bas mi slabo, vrtoglavica i mucnina. Leda me bole za popizdit. Dali se i vama to desava?
url=https://lilypie.com]
Pozdrav, i ja se prikljucujem proljetnim bebicama 😁🎈
Svima zelim sve najbolje i sto ljepsu trudnocu 😊
Imam jedno pitanje. Je li ok da imam tako neke cudne napadaje gladi a kad pojedem zeludac me boli? S obzirom da sam tek na pocetku trudnoce, 10.tjedan, a citajuci po forumima to se dogadja vecinom u 2,3tromjesecju.
Pozdrav svim trudnicama...prikljucujem vam se i ja,tek saznala prije 2 dana,danas sam 4+5!! Prvi uzv mi je u 7.om tjednu tek!
Muci me sto danas idem na svadbu,i iako planiramo novost jos zadrzati za sebe,neznam.kako da uspijem pored svih prijatelja i kumova sakriti to,jer ce ima biti cudno sto ni malo nebi popila! Mislim ne pijem puno nikada,samo koja casica tak za svadbe i sl...al bojim se da ce posumnjat ak ne popijem nista!! A neznam dal smijem!
Pozdrav svim trudnicama…prikljucujem vam se i ja,tek saznala prije 2 dana,danas sam 4+5!! Prvi uzv mi je u 7.om tjednu tek!
Muci me sto danas idem na svadbu,i iako planiramo novost jos zadrzati za sebe,neznam.kako da uspijem pored svih prijatelja i kumova sakriti to,jer ce ima biti cudno sto ni malo nebi popila! Mislim ne pijem puno nikada,samo koja casica tak za svadbe i sl…al bojim se da ce posumnjat ak ne popijem nista!! A neznam dal smijem!
Kathryn, ja sam u 7.tjednu isla na svadbu, a cuvala sam trudnocu. Gin je rekao da mogu ic, al bez plesanja i sl. Znaci, prosjedila sam cijelu svadbu, nisam pol rodbine pozdravila, otisla rano, nisam pila, al cak me ni brat nije nis pitao. Muz mi je kao natocio prvu casu vina i onda ju on popio, a ja sam udarala po vodi :) Izvuci se da si nes bolesna i da si na antibioticima, svi ce bit u svom filmu pa moguce da ne skuze :)
Trenutno su mi bolovi bas grozni. Evo ko da cu dobit M. Bas mi slabo, vrtoglavica i mucnina. Leda me bole za popizdit. Dali se i vama to desava?
Mozda ces proljev dobit. Nadam se da nije nista strasno.
Tina ja imam pritisak i bolove u želucu i ispod oba rebrana luka da nemogu udahnut... kad se najedem.
Moram baš pazit.
Znaci to je onda ok, posto ja se prvi put susrecem s bolovima u zelucu i zgaravicom. Nisam nikada prije s tim imala problema, a inace sam panicar pa za svaku stvar pomislim da je lose i da se nikom ne dogadja. Hvala Bogu pa mucnina nemam, ko zna kako bi s tim izdrzala.
Pozdrav svim trudnicama…prikljucujem vam se i ja,tek saznala prije 2 dana,danas sam 4+5!! Prvi uzv mi je u 7.om tjednu tek!
Muci me sto danas idem na svadbu,i iako planiramo novost jos zadrzati za sebe,neznam.kako da uspijem pored svih prijatelja i kumova sakriti to,jer ce ima biti cudno sto ni malo nebi popila! Mislim ne pijem puno nikada,samo koja casica tak za svadbe i sl…al bojim se da ce posumnjat ak ne popijem nista!! A neznam dal smijem!
Jesi vozac? Reci da ti vozis kuci i da ne pijes kad vozis... A sto se svadbe i plesanja tice, mislim da nemas brige, opusti se i uzivaj...
Znaci to je onda ok, posto ja se prvi put susrecem s bolovima u zelucu i zgaravicom. Nisam nikada prije s tim imala problema, a inace sam panicar pa za svaku stvar pomislim da je lose i da se nikom ne dogadja. Hvala Bogu pa mucnina nemam, ko zna kako bi s tim izdrzala.
Neznam koliko je to ok. Krenulo mi je isto rano u trudnoci. Valjda je.
Bas sam vas to htjela pitat, dalj vas boli trbuh. Mene boli navecer i ujutro ali ne jako, lagana onal bol, kao da se dolje nesto dogadja i siri.. to je normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji