Ja nemam srca, vidim koliko joj to još znači i nadam se ili da će sama prestat kako se bude mjenjao okus pod djelovanjem hormona ili ću ju čak ostavit prvo vrijeme u tandemu, razmišljam i o tome. Inače mi mala neće piti kravlje mlijeko, ni samo, ni kakao, ni pahuljice, ni čokolino, ni gris, a mislim da joj ipak još neko vrijeme treba.
Ma ni moja nece ali hoce pudinge , jogurt ili kiselo vrhnje. A sve jede jako malo. Ja sam morala zbog posla i na kraju sam samo po noci je dojila ali to me toliko umaralo... i imala sam par nocnih smjena pa sam joj ponudila sokic i bocicu i to je primila za cas.
Drugi dan sam je pustila s mužem i prvi put u godinu i 4 mj. spavala 8h u komadu...
Trebam savijet. Kad sam saznala da sam trudna ubrzo sam pocela piti folnu. Kako imam problem da ne mogu progutati tabletu uzela sam neke oblozene filmom i to je islo malte bez problema. U natrag pet dana ne mogu, stisne se grlo i nejde. Postoji li prasak? Ocajna sam…
Malo me brine što ne možeš progutat. Imaš mučnine ili povraćaš? Možeš normalno hranu gutat? To nisu toliko velike tabletice. Si možda jako napeta ovih dana? Smrvi tableticu pa je s malo vode progutaj.
Nemam mucnine ni ne povracam, nema veze s trudnocom. Jednostavno, od kad znam za sebe ne mogu popiti tabletu. Srecom pa sam u zivotu popila samo 3 doze antibiotika. Ove nazalost ni smrvljene nejdu... Ko neka blokada. Osjecam se grozno. A za stitnjacu popijem bez problema :(
Trebam savijet. Kad sam saznala da sam trudna ubrzo sam pocela piti folnu. Kako imam problem da ne mogu progutati tabletu uzela sam neke oblozene filmom i to je islo malte bez problema. U natrag pet dana ne mogu, stisne se grlo i nejde. Postoji li prasak? Ocajna sam…
Malo me brine što ne možeš progutat. Imaš mučnine ili povraćaš? Možeš normalno hranu gutat? To nisu toliko velike tabletice. Si možda jako napeta ovih dana? Smrvi tableticu pa je s malo vode progutaj.
Nemam mucnine ni ne povracam, nema veze s trudnocom. Jednostavno, od kad znam za sebe ne mogu popiti tabletu. Srecom pa sam u zivotu popila samo 3 doze antibiotika. Ove nazalost ni smrvljene nejdu… Ko neka blokada. Osjecam se grozno. A za stitnjacu popijem bez problema :(
Jesi probala uz zalogaj hrane? Ono žvačeš sendvič i ubaciš tabletu dok si pri kraju žvakanja i sve skupa progutaš
Blue,
Pusssuu saljem ❤❤❤
Student,
Mislim da ne postoji u sumecem obliku folna kiselina. Jedino da kupis sto manje tablete..ja sam davnoo prije imala od Twinlaba, u kapsulama, to ti je sigurno lakse nego tableta....probaj to, ali probjeri svakako jer znaju promijeniti.
Ja sam su dns nakon dugo razmisljanja, hocu, necu, kupila Elebaby jer unutra ima taj famozni aktivni folat i folne, ali samo 200 mcg folne pa ok. Imam i svoj folat od Solgara, pa jos dodatno pijem i njega 400 mcg...i ima unutra Omega, ali pise da se koristi tek od 13 tt??? Mislim ja sam dns uzela Elebaby, tj.popila, pa ne moze nista biti jelda??
Mono pa ti i jesi u 13 tt..mislim da nece nista biti a sad ako ti mislis da oce onda pocni piti za par dana 😀
Mono, pa 12+3 je vec 13i tjedan... Tako da mislim isto da 4 famozna dana do punih 13 ne igraju neku ulogu... Moras ti sebi razbijat glavu s nečim, pa makar i omegom
Evo, da javim, bila na Vuku Vrhovcu, objasnila sve kak je, vadili mi krv, rezultate dobivam u ponedjeljak uz misljenje o terapiji, a do tad nastavljam s onom koju sam si sama odredila :). Kontrola je svakih 4-6 tjedana.
Gore su tako svi ljubazni da sam se skoro rasplakala, sestra je primijetila da sam zabrinuta i bas me lijepo utjesila, tako da sam sad puno mirnija.
Evo, da javim, bila na Vuku Vrhovcu, objasnila sve kak je, vadili mi krv, rezultate dobivam u ponedjeljak uz misljenje o terapiji, a do tad nastavljam s onom koju sam si sama odredila :). Kontrola je svakih 4-6 tjedana.
Gore su tako svi ljubazni da sam se skoro rasplakala, sestra je primijetila da sam zabrinuta i bas me lijepo utjesila, tako da sam sad puno mirnija.
Odlicno, vjerujem da ti je sad puno lakse. Ja idem na Vuk Vrhovec zbog secera i isto je sestra iznimo ljubazna i draga.. stvarno za pohvalu!
Sortiraj odgovore
Najstariji