Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    28. Rujan 2017. 20:22

Ako nista izmrvi tabletu pa popij nekako..ja sa tim nemam problema a i nisu tako velike

28. Rujan 2017. 20:39

Katuska99

Cure hvala, nista vidjet cemo sto ce sutra dr reci. Na dijeti cu vjerojatno bit, ma drzat cu se toga, sve samo za zdravlje bebice
    Ali nadam se da ovo moje nije nesto ekstremno.

Student- meni lakse elevit ide, mozes ga i prepolovit

Dijeta nije tako strasna kad si poslozis stvari u glavi i kad dobro rasporediš i balansiraš namirnice, za pikanje mislim da nemaš brige, dijeta uglavnom riješava problem, a nisu ti ni vrijednosti nesto jako povišene... I nešto jako bitno - fizička aktivnost, iza obroka lagana šetnja, fizičkom aktivnošću se troši šećer, znam puno dijabetičara koji upravo fizičkom aktivnošću i izbalansiranom prehranom bolest famozno drže pod kontrolom i nema divljanja šećera.
    Ali svakako poslušaj što će ti reći gin ili dijabetolog... Ljudi su se za to školovali i ipak znaju bolje od foruma i rekla kazala savjeta. 

28. Rujan 2017. 21:05

Cure, kakva vam je koža lica? Ja sam puna puna prištića, ko u pubertetu, i to su baš neki ogavni potkož ni, prave crvene upaljene kvrge, na bradi imam valjda 7 komada, na obrazima, na sljepoočnicama, i na granici čela i kose... Strava

ikyri
    28. Rujan 2017. 21:14

kaktus

Cure, kakva vam je koža lica? Ja sam puna puna prištića, ko u pubertetu, i to su baš neki ogavni potkož ni, prave crvene upaljene kvrge, na bradi imam valjda 7 komada, na obrazima, na sljepoočnicama, i na granici čela i kose… Strava

Koža mi je gora nego u prošloj trudnoci. Sve pore su mi začepljene, imam par potkožnih, masan ten, imam potrebu radit piling svaki dan... U pubertetu mi je koža bila ko bebina guza ...tako da mi je ovo sve novo. 

Katuska99
    28. Rujan 2017. 21:19

I ja sam popristavila a inace ih nikad nemam, nije tako strasno ali svaki dan 2-3 nova otkrijem.. ljudi kazu da nosis curicu ako dobijes pristice

28. Rujan 2017. 21:21

ikyri

kaktus

Cure, kakva vam je koža lica? Ja sam puna puna prištića, ko u pubertetu, i to su baš neki ogavni potkož ni, prave crvene upaljene kvrge, na bradi imam valjda 7 komada, na obrazima, na sljepoočnicama, i na granici čela i kose… Strava

Koža mi je gora nego u prošloj trudnoci. Sve pore su mi začepljene, imam par potkožnih, masan ten, imam potrebu radit piling svaki dan… U pubertetu mi je koža bila ko bebina guza …tako da mi je ovo sve novo.

Grozno, a cak mi koza ni ne djeluje tako masna, imam istu rutinu ciscenja i pranja vec godinama, i uopće mi nije jasno otkud ti vulkani... Hormoni valjda, čudo jedno

ikyri
    28. Rujan 2017. 21:26

Hehe. Da ali ja sam vec imala curicu i divnu kožu i manje mučnina i jači apetit... Ali za nekog je možda istinito.

28. Rujan 2017. 21:33

Meni je do sad jedina razlika u tim vulkanima. Nema mucnina, papati mogu sve, probava koma ali i inace je koma, dojim i dalje tako da cicke nisu neko mjerilo. 

ikyri
    28. Rujan 2017. 21:41

Meni je drago da sam prestala. Sad me cice jako bole ali tek u natrag 10 dana cca. 

28. Rujan 2017. 21:45

Ja nemam srca, vidim koliko joj to još znači i nadam se ili da će sama prestat kako se bude mjenjao okus pod djelovanjem hormona ili ću ju čak ostavit prvo vrijeme u tandemu, razmišljam i o tome. Inače mi mala neće piti kravlje mlijeko, ni samo, ni kakao, ni pahuljice, ni čokolino, ni gris, a mislim da joj ipak još neko vrijeme treba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.