Ikiyri
Nalazi su super !!!
Ne sjecam se tko je pisao s leukoc.u urinu, mozda da za svaki slucaj napravis UK...nekako mi se cini to previsoko...
A sto se tice straha da li je sve ok s bebom u tim tjednima....ja i dalje muku mucim s tim pitanjem....i jako me strah...
Ali ako nemas razloga se brinuti, nemoj !! Najcesce sve protekne uredno !! Nemoj biti kao ja, hahah, neki put bi iz vlastite koze iskocila !
Cure,
Ivanvicaaa super za uzv !! Bebica takodjer ! Super su nalazi !
Ja sam dns na kraju radila taj glupi komb.probir !!! Dokt je rekla da oni to salju i da radje to napravim…da je to samo statistika, ali eto..posto se to radi…na kraju sam isla vaditi krv…nalazi su tek za dva tjedna!
Nuhalni kod bebe je 1,3mm, vidljiva nosna kost…
Elvira, u.podrumu radis uzv, a u labu iza glavnr zgrade vadis krv…samo pitaj gdje je lab…netko ce ti reci…
Inace, radje bi curicu, ali sam nekako i dalje uvjerena da je decko..mislim sad vise ni sama ne znam, haha
Trbuh mi se polako poceo vidjeti…makar sam i dalje napuhana od duphica i, svega…ali primjetim mali zaobljenje…
Kungfu,
Obaveznooo sto prije kod endokrinologa !!! Ili gin.ne bitno ! Moras povecati terapijuuuu ! Opasno je imati tako visoki tsh..ne strasim te, ali stvarno to shvati ozbiljno !
Sigurno ce sve biti ok, ali za svaki slucaj…odmah povecati dozu…
Ne znam jesam li svima odg…dok citam, pola tog zabb, hahaha
Nove cure dobrodoslee !
Tko od vas pije prenatale i, koje?? Problem je kod mene sto ja trebam piti aktivni folat a ne folnu radi trombof.a bas sam gledala, nema puno prenatala sa aktivnim folatom, a i uvijek je dodana ta glupa folna..
Ne možeš se predozirat folnom... Možeš i jedno i drugo!
Ja pijem Elevit i ok mi je za sad.
Da u bolnici sam čula da se čeka 7 dana. Sve ovo što se plati dođe idući ili čak isti dan.
Kako ti je bilo na ultrazvuku?
I misliš li krenut govorit ljudima?
Leukocitne esteraze znaju bit povišene i kad je šećer povišen i kod visokih doza vitamina C itd... Mislim da bez cijelog nalaza je teško zaključit što je dr. pomislila.
Mono, ja sam imala povisene leukocite u mokraci, i to puno.
Morat cu ipak to pitat i provjerit, jel u elevitu ima vitamina c puno?
Hvala ti Mono..znaci iza glavne zgrade je lab.a uzv u podrumu..ako necu naci vec ce me netko uputiti..cula sam da se po par sati ceka na uzv (citaj po 4/5 ) pa sam u komi zbog toga..Ti si Mono nesto spominjala da u petak je dolje na uzv neka dobra doktorica? Razmisljam da idem onda u petal
Ma leukocita i leukocitnih esteraza u trudnoci moze bit. Za infekciju mora bit koji ertrocit više i bakterija dosta.
Ja imam mutaciju MTHFR koja navodno ne moze dobro razgraditi folnu kiselinu, te dolazi do nakupljanja iste....to je meni i homocistein pokazao koji mi.je bio skroz na gornjoj granici ref.vrijednosti...
Zato sam pocela tj.uzimam vec valjda godinu dana aktivni folat od Solgara koji narucujem preko neta...jer kod nas nema.
I sad polako u Hr.su poceli dolaziti prenatali s aktivnim folatom, kao sto je Novalac, PrenataS i sl....
Zato ne namjeravam kupiti Elevit, ili Centravit koji ima i Omegu unutra sto je ok, upravo radi toga sto sadrzi folnu kiselinu a ne folat....
Pa moji bliznji ljudi, prijatelji znaju....to sam vec napisala, ali necu nikome sad posebno govoriti....kad se bude vidio trbuh sami ce skuziti, hahahaha, tko me bude vidio...ali necu jos govoriti....
Elvira,
Ovako, samo nemoj u sri doci, hahaha, jer radi jedan ludjak, hahaha..petak je dokt.Banovic, ona je meni dns bila na anomaly scanu, jako je dragaaa, iznimno ! Ali meni je radila na mom odjelu uzv, ne u podrumu...jer je ona inace s mog odjela....
Utorkom su ti ok dokt.mislim, Starcevic i Herman, oba dva su ok....
Ali.mozes slobodno u petak ici i traziti kod te dokt.Banovic...
Ma leukocita i leukocitnih esteraza u trudnoci moze bit. Za infekciju mora bit koji ertrocit više i bakterija dosta.
Eritrociti su ok, a pod "bakterije" pise masa-sto god to znacilo. Ali samo tih 500 je boldano kao previse..
Ma pitat cu kad odem na preged.. sutra vadim za secer, tako da sad gladujem i zivcanim! Javim se s nalazima
Ja imam mutaciju MTHFR koja navodno ne moze dobro razgraditi folnu kiselinu, te dolazi do nakupljanja iste….to je meni i homocistein pokazao koji mi.je bio skroz na gornjoj granici ref.vrijednosti…
Zato sam pocela tj.uzimam vec valjda godinu dana aktivni folat od Solgara koji narucujem preko neta…jer kod nas nema.
I sad polako u Hr.su poceli dolaziti prenatali s aktivnim folatom, kao sto je Novalac, PrenataS i sl….
Zato ne namjeravam kupiti Elevit, ili Centravit koji ima i Omegu unutra sto je ok, upravo radi toga sto sadrzi folnu kiselinu a ne folat….
Pa moji bliznji ljudi, prijatelji znaju….to sam vec napisala, ali necu nikome sad posebno govoriti….kad se bude vidio trbuh sami ce skuziti, hahahaha, tko me bude vidio…ali necu jos govoriti….
Elvira,
Ovako, samo nemoj u sri doci, hahaha, jer radi jedan ludjak, hahaha..petak je dokt.Banovic, ona je meni dns bila na anomaly scanu, jako je dragaaa, iznimno ! Ali meni je radila na mom odjelu uzv, ne u podrumu…jer je ona inace s mog odjela….
Utorkom su ti ok dokt.mislim, Starcevic i Herman, oba dva su ok….
Ali.mozes slobodno u petak ici i traziti kod te dokt.Banovic…
Ja moram traziti to ili je ona u petak u podrumu? Ja cu onda ici u petak..dobro da si rekla za srijedu jer sam planirala prvo sredinom tjedna al mi je ginic rekao neka idem ranije
Ja imam mutaciju MTHFR koja navodno ne moze dobro razgraditi folnu kiselinu, te dolazi do nakupljanja iste….to je meni i homocistein pokazao koji mi.je bio skroz na gornjoj granici ref.vrijednosti…
Zato sam pocela tj.uzimam vec valjda godinu dana aktivni folat od Solgara koji narucujem preko neta…jer kod nas nema.
I sad polako u Hr.su poceli dolaziti prenatali s aktivnim folatom, kao sto je Novalac, PrenataS i sl….
Zato ne namjeravam kupiti Elevit, ili Centravit koji ima i Omegu unutra sto je ok, upravo radi toga sto sadrzi folnu kiselinu a ne folat….
Pa moji bliznji ljudi, prijatelji znaju….to sam vec napisala, ali necu nikome sad posebno govoriti….kad se bude vidio trbuh sami ce skuziti, hahahaha, tko me bude vidio…ali necu jos govoriti….
Elvira,
Ovako, samo nemoj u sri doci, hahaha, jer radi jedan ludjak, hahaha..petak je dokt.Banovic, ona je meni dns bila na anomaly scanu, jako je dragaaa, iznimno ! Ali meni je radila na mom odjelu uzv, ne u podrumu…jer je ona inace s mog odjela….
Utorkom su ti ok dokt.mislim, Starcevic i Herman, oba dva su ok….
Ali.mozes slobodno u petak ici i traziti kod te dokt.Banovic…
Aha! Sad mi je sve jasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji