Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KungfuMaca
    27. Rujan 2017. 16:43

Drage trudnice,

Vidim mnostvo lijepih vijesti, cestitam svima i na dobrim bebicama i na otkricu spolova! 😊

Bila sam na pregledu i moj bebac super raste, bas skolski, sad smo na 9+5 😍
    Jedino me zabrinjava sto mi je TSH porastao, 6.79! Sto je dost... a vec uzimam eutyrox... ima tko jos problema sa stitnjacom?

ikyri
    27. Rujan 2017. 17:02

KungfuMaca

Drage trudnice,

Vidim mnostvo lijepih vijesti, cestitam svima i na dobrim bebicama i na otkricu spolova! 😊

Jedino me zabrinjava sto mi je TSH porastao, 6.79! Sto je dost… a vec uzimam eutyrox… ima tko jos problema sa stitnjacom?

Morala bi do endokirnologa da ti podigne dozu. Na kolko si sad? 25?

ikyri
    27. Rujan 2017. 17:04

Katuska99

ikyri

Nalazi krvi su mi ok. Guk 5.0, TSH 2.27, željezo 21, hemoglobin 126, urin čist.
    Happy!!

Joj bravo, super! Ja bas danas rekla dr da mi isprinta nalaz, bas ga gledam. Jos neke stvari su mi povisene a to mi nis nije spominjala, samo taj secer. Npr, nes kod mokrace, leukocitna esteraza meni je 500 a normalno je 10
    Al mislim si valjda je ok ak nije nis rekla
    Ne mogu zeljezo nac uopce

Samo ti je to poremeceno u urinu? Ma rekli bi ti da je nešto. 

Katuska99
    27. Rujan 2017. 17:05

Da samo to, a i ja mislim da bi rekla s obzirom da je takvu paniku oko secera digla. 
    Hvala cure, ma sigurno je sve ok. Moram samo pozitivno mislit 

• Ivancica09
    27. Rujan 2017. 17:47

ikyri

Nalazi krvi su mi ok. Guk 5.0, TSH 2.27, željezo 21, hemoglobin 126, urin čist.
    Happy!!

Super su ti nalazi!

• Osprey
    27. Rujan 2017. 18:10

Cure, kad ste se prvi puta pocele osjecati trudnima? Ja sam tek u 6. tjednu, znam da je to jakooo rano, ali mislim da mi jos uvijek nije doslo do glave da cu krajem svibnja biti mama (ako sve bude ok do onda). Jos nisam bila ni na prvom pregledu, mozda kad dobijem potrvdu od doktora o trudnoci tek ce mi onda postati jasno da ja stvarno jesam trudna :) 

• KungfuMaca
    27. Rujan 2017. 18:15

ikyri

KungfuMaca

Drage trudnice,

Jedino me zabrinjava sto mi je TSH porastao, 6.79! Sto je dost… a vec uzimam eutyrox… ima tko jos problema sa stitnjacom?

Sad sam na 25... cekam da me naruce, valjda necu dugo cekati...

ikyri
    27. Rujan 2017. 18:29

KungfuMaca

ikyri

KungfuMaca

Drage trudnice,

Sad sam na 25… cekam da me naruce, valjda necu dugo cekati…

Moraš odmah doc na red. Naglasi da si trudna.
    Osprey ...ma nece ti bit jasno jos neko vrijeme...to je normalno. A da ces dobit bebu ti nece bit jasno dok je ne dobiješ a i kad je dobiješ ce ti bit cudno da te puštaju s njom iz rodilišta.... To je moje iskustvo :)

Bjgirl
    27. Rujan 2017. 19:08

KungfuMaca

Drage trudnice,

I ja pijemo isto.od.25  ali ja nisam.vidjela nalaze samo me gin tel. kontaktirala i rekla da su hormoni niski i da mi pustila tablete i to je to idem 5.10. na kontrolu pa cemo.vidjet dalje

mono1111
    27. Rujan 2017. 21:03

Cure,
    Ivanvicaaa super za uzv !! Bebica takodjer ! Super su nalazi ! 
    Ja sam dns na kraju radila taj glupi komb.probir !!! Dokt je rekla da oni to salju i da radje to napravim...da je to samo statistika, ali eto..posto se to radi...na kraju sam isla vaditi krv...nalazi su tek za dva tjedna!
    Nuhalni kod bebe je 1,3mm, vidljiva nosna kost...
    Elvira, u.podrumu radis uzv, a u labu iza glavnr zgrade vadis krv...samo pitaj gdje je lab...netko ce ti reci...
    Inace, radje bi curicu, ali sam nekako i dalje uvjerena da je decko..mislim sad vise ni sama ne znam, haha
    Trbuh mi se polako poceo vidjeti...makar sam i dalje napuhana od duphica i, svega...ali primjetim mali zaobljenje...
    Kungfu,
    Obaveznooo sto prije kod endokrinologa !!! Ili gin.ne bitno ! Moras povecati terapijuuuu ! Opasno je imati tako visoki tsh..ne strasim te, ali stvarno to shvati ozbiljno !
    Sigurno ce sve biti ok, ali za svaki slucaj...odmah povecati dozu...
    Ne znam jesam li svima odg...dok citam, pola tog zabb, hahaha
    Nove cure dobrodoslee !
    Tko od vas pije prenatale i, koje?? Problem je kod mene sto ja trebam piti aktivni folat a ne folnu radi trombof.a bas sam gledala, nema puno prenatala sa aktivnim folatom, a i uvijek je dodana ta glupa folna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.