Ajme super onda! Bas sam sretna sad kad znam da je sve uredu 😍😍😍
Hmm, nije nista za spol rekao, rekao je da se vidi nosna kost... spomenuo je termin poroda dal mi je netko pomicao, al meni moja ginekologica nije niti rekla kad bi bio termin... ja sam si izracunala na googleu da je termin 12.04. 🤣 A ko zna jel to pravilno ili nije, al drugo nista ja ne znam 🤔
I tek sam 11+5, mozda je i prerano za spol 🙃
Ikyri znam da neke trudnice sa 20 tjedana jos nemaju vidljiv trbuh a neke vec od 10 tjedna imaju vidljiv.ja sam u ovoj drugoj grupi..a ono sta sam htjela reci je da uskoro ce trbuh govoriti umjesto tebe 😂😂😂ako si u skupini u kojoj sam ja..
Kako ostale cure stojite sa bušom??Mono kako je kod tebe po tom pitanju?
U prvoj trudnoci do polovice nikakav trbuh, onda lagano krenuo, kad sam pozvonila na radjaonu babica mi prvo pogledala trbuh i pitala draga pa u kojem si tjednu, a ja u 40om...stvarno sam imala mali trbuscic, a dobila 13kg... Sad je s 11tjedana vec velik, bas se vidi i u siroj garderobi, sve se bojim do kraja koliki ce biti
Ikyri znam da neke trudnice sa 20 tjedana jos nemaju vidljiv trbuh a neke vec od 10 tjedna imaju vidljiv.ja sam u ovoj drugoj grupi..a ono sta sam htjela reci je da uskoro ce trbuh govoriti umjesto tebe 😂😂😂ako si u skupini u kojoj sam ja..
Kako ostale cure stojite sa bušom??Mono kako je kod tebe po tom pitanju?
U prvoj trudnoci do polovice nikakav trbuh, onda lagano krenuo, kad sam pozvonila na radjaonu babica mi prvo pogledala trbuh i pitala draga pa u kojem si tjednu, a ja u 40om…stvarno sam imala mali trbuscic, a dobila 13kg… Sad je s 11tjedana vec velik, bas se vidi i u siroj garderobi, sve se bojim do kraja koliki ce biti
Ja sam imala toliku trbusinu da sam s 30 tj. bila veca od vecine terminskih trudnica. Na terminu sam nasla curu koja je imala moj trbuh i imala je blizance. Imam trbuh od prosle trudnoce ... tako da mi nitko jos nece rec da sam trudna.
Nalazi krvi su mi ok. Guk 5.0, TSH 2.27, željezo 21, hemoglobin 126, urin čist.
Happy!!
Mono i ostale cure koje znate..za Triple test kamo moram ici u Petrovu? Znam da si mi Mono vec negdje pisala ali ne mogu naci..na uzv se ide u podrum ali kuda idem na vadenje krvi?
Happy!!
Joj bravo, super! Ja bas danas rekla dr da mi isprinta nalaz, bas ga gledam. Jos neke stvari su mi povisene a to mi nis nije spominjala, samo taj secer. Npr, nes kod mokrace, leukocitna esteraza meni je 500 a normalno je 10
Al mislim si valjda je ok ak nije nis rekla
Ne mogu zeljezo nac uopce
Happy!!
Super :) sve je za 5..
Ja imam opcenito trbuh ali je vidno porastao..ali oni koji me ne znaju ne bi rekli da sam trudna samo debela..haha
Cure, moram vas ovo pitat jer bilo kog da drugog pitam reci ce da sam luda. Znaci sad sam 10+4 , da bilo sto nije dobro s bebom imala bi neke simptome?
Cure, moram vas ovo pitat jer bilo kog da drugog pitam reci ce da sam luda. Znaci sad sam 10+4 , da bilo sto nije dobro s bebom imala bi neke simptome?
Nema ti se smisla brinut. Dok ne rodiš postoji sansa da ce nesto bit loše... Bit ce kako ce bit i jako malo toga možeš napravit povodom toga.
Katuška..ako ne krvaris i nemas uzasne bolove u donjem dijelu trbuha(uzasne bolove ne malo probadanja) sve je u najboljem redu..a i sve da krvaris opet moze biti da je sve u redu..osjetila bi da nesto nije u redu..samo se smiri i opusti koliko mozes
Sortiraj odgovore
Najstariji