Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • frckava28
    29. Svibanj 2018. 08:03

Sretno cure danas 😗 da cujete dobre vijesti i da konacno bebuske pocnu stizati 🤗🤗

Sarita_00
    29. Svibanj 2018. 08:13

Dobro jutro! 
    Sretno na pregledima danas! 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    29. Svibanj 2018. 08:23

Razdvojili su naaaas
    Honey otisla na ctg, a ja u prepunoj cekaoni. Tak mi i treba jer sam bila lezerna jutros:))
    Puse svima

[/url

• Litta
    29. Svibanj 2018. 08:44

Dobro jutro :)
    Nisam stigla čitati, samo sam vidjela da je Sarita rodila. Čestitam 
    Mi smo u nedjelju došli iz bolnice, mene su otpustili u petak ali sam ostala kao pratnja. Beba je imala žuticu laganu, na granici pa je bila pod lampom jedan dan. S obzirom da se rodila jako malena, ipak su je odlučili zadržati na promatranju. Sad smo doma i uspostavljamo ritam, snalazimo se. Lijepo napredujemo, jučer nam je bila patronažna, vratila je svoju porođajnu težinu.
    Panda mi bile terminuše a ja uranila. 
    Pusa svima i sretno na pregledima.

panda102
    29. Svibanj 2018. 09:07

Hahahah sta imate za jest???
    Aj Litta pa ti se namotala pelena a moja ne razmislja ni da izadje. Muz je jutros obavio razgovor s njom. Mislimo da ceka 1.6. Da bude obrnuto od mog rodjendana 6.1. Vidjet cemo hahahaha
    Da da Litta bas je bil malecka beba. I nas svi cekaju na drugoj temi a mi bi bas sad partijle i isle na more i slicno hahahaha 🐣🐣🐣

Bublica123
    29. Svibanj 2018. 09:28

Evo mene na prvoj crti bojista...petrova....guzvara teska tako da se mojoj agoniji ne nazire brzo kraj😅😅😅😬😬😬al aj...javljajte situaciju zrincy i honey
    Panda znaci ti si si zapikirala 01.06...primas i mene?

Bublica123
    29. Svibanj 2018. 09:29

Honey

Prva! 😁 Dobro jutro! Prva tu, prva u TA. Sad ja cekam Zrinchy 😊 Bit ce ovo dlakav pregled 🙊

Pridruzjem se u klub jetija😅😅😅😅sretno ekipica...javljajte se

panda102
    29. Svibanj 2018. 09:30

Joj jaranice pikice pa pekla bih tortu zajednicku nama a i njima. Zar ne bi bilo fora hahah 1. I 6.mjesec. 
    Mozda ja rodim 1. A ti 2.6.  Da bude kao i nasi rodjendani 6 i 7.1. Hahahah
    Moja senopet smije i govori eee jeste smjesne hahahahaha
    Ja sam jucer tri sata na onim drvenim provela klupicama. Tako da 😒 razumijem te. Sretno

panda102
    29. Svibanj 2018. 09:36

Jebe me redoslijed rijeci u recenici. Stvarno sam nepismena. OooOooOoo Jetiii 🙉🙉🙉🙉 djesi sestro hahahaha

Bublica123
    29. Svibanj 2018. 09:53

Mene doktor odbija pregledati...SAVRSENOOOOO...nisu me cackali punih 8tjedana...cekam ctg😅😅😅😅😅😅...ne znam kojim su me cudom prozvali prije reda...valjda su mi se smilovali jer sam prosli put cekala 3,5 sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.