Sretno cure danas 😗 da cujete dobre vijesti i da konacno bebuske pocnu stizati 🤗🤗
Dobro jutro!
Sretno na pregledima danas!
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Razdvojili su naaaas
Honey otisla na ctg, a ja u prepunoj cekaoni. Tak mi i treba jer sam bila lezerna jutros:))
Puse svima
[/url
Dobro jutro :)
Nisam stigla čitati, samo sam vidjela da je Sarita rodila. Čestitam
Mi smo u nedjelju došli iz bolnice, mene su otpustili u petak ali sam ostala kao pratnja. Beba je imala žuticu laganu, na granici pa je bila pod lampom jedan dan. S obzirom da se rodila jako malena, ipak su je odlučili zadržati na promatranju. Sad smo doma i uspostavljamo ritam, snalazimo se. Lijepo napredujemo, jučer nam je bila patronažna, vratila je svoju porođajnu težinu.
Panda mi bile terminuše a ja uranila.
Pusa svima i sretno na pregledima.
Hahahah sta imate za jest???
Aj Litta pa ti se namotala pelena a moja ne razmislja ni da izadje. Muz je jutros obavio razgovor s njom. Mislimo da ceka 1.6. Da bude obrnuto od mog rodjendana 6.1. Vidjet cemo hahahaha
Da da Litta bas je bil malecka beba. I nas svi cekaju na drugoj temi a mi bi bas sad partijle i isle na more i slicno hahahaha 🐣🐣🐣
Evo mene na prvoj crti bojista...petrova....guzvara teska tako da se mojoj agoniji ne nazire brzo kraj😅😅😅😬😬😬al aj...javljajte situaciju zrincy i honey
Panda znaci ti si si zapikirala 01.06...primas i mene?
Prva! 😁 Dobro jutro! Prva tu, prva u TA. Sad ja cekam Zrinchy 😊 Bit ce ovo dlakav pregled 🙊
Pridruzjem se u klub jetija😅😅😅😅sretno ekipica...javljajte se
Joj jaranice pikice pa pekla bih tortu zajednicku nama a i njima. Zar ne bi bilo fora hahah 1. I 6.mjesec.
Mozda ja rodim 1. A ti 2.6. Da bude kao i nasi rodjendani 6 i 7.1. Hahahah
Moja senopet smije i govori eee jeste smjesne hahahahaha
Ja sam jucer tri sata na onim drvenim provela klupicama. Tako da 😒 razumijem te. Sretno
Jebe me redoslijed rijeci u recenici. Stvarno sam nepismena. OooOooOoo Jetiii 🙉🙉🙉🙉 djesi sestro hahahaha
Mene doktor odbija pregledati...SAVRSENOOOOO...nisu me cackali punih 8tjedana...cekam ctg😅😅😅😅😅😅...ne znam kojim su me cudom prozvali prije reda...valjda su mi se smilovali jer sam prosli put cekala 3,5 sata
Sortiraj odgovore
Najstariji