Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2018. 12:54

Honey

Isuse da, skoro sam dosla rodit u misnoj spavacici 😱

Hahahahahaha kraljica!
    Pa misa mu,  znas da to ovisi o bolnici 😂😂😂
    Ja na Merkuru nisam trebala svoje spavacice,  al sad trebam. Nosim 4,  jednu bezveznu za porod i za smece poslije,  i 3 normalnije za kasnije.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• frckava28
    29. Svibanj 2018. 13:06

Vidim da se bebe i dalje nedaju van. Sram ih bilo😄😄
    Ja do sad kuhala i kolac pekla. I sad legla i ukljucila ventilator jer budem zakuhala😥😥😥
    Ocito nam je sudeno da sve prenesemo

Bublica123
    29. Svibanj 2018. 13:14

Kazem vam ja...ja vozim....u moj auto stanu 3 debelice, fali nam jos jedan sofer i palimo na jadran točat dupenca...a M neka popravljaju klime i hodaju po bolnicama umjesto nas

29. Svibanj 2018. 13:19

pikica3

Kazem vam ja…ja vozim….u moj auto stanu 3 debelice, fali nam jos jedan sofer i palimo na jadran točat dupenca…a M neka popravljaju klime i hodaju po bolnicama umjesto nas

Kad krecemo?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    29. Svibanj 2018. 13:20

Cekam vas u karlovcu? Kreceeem hahahaha

• frckava28
    29. Svibanj 2018. 13:21

Hahahhaaa.. e to je prava rijec 😂😂😂😂😄

Honey
    29. Svibanj 2018. 15:42

Proudy ne pricate al se sutra imate u planu seksati hahaha al zato ne trebate pricati, to se odradi hahaha 
    Ocemo po staroj cesti ili autoputu? 🤣

29. Svibanj 2018. 16:17

Honey

Proudy ne pricate al se sutra imate u planu seksati hahaha al zato ne trebate pricati, to se odradi hahaha
    Ocemo po staroj cesti ili autoputu? 🤣

Ja to uvijek kazem Honey,  ne moramo pricati da bi se seksali,  to kaj sam ljuta na njega,  ne znaci da i sebe trebam kaznjavati 😂😂😂😂.
    Meni je svejedno,  bitno da se ide 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dare12
    29. Svibanj 2018. 17:08

Evo padobranke...😊 Vidim po par zadnjih komentara da ste jos sve u komadu...ja danas bila na kontroli, 3 cm, cerviksa nema, procackala me i rekla da mogu svaki cas...😊😊

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Litta
    29. Svibanj 2018. 18:08

Panda samo ti jedi tresnje. Tako sam sam se ja najela navecer i u 1 ujutro mi pukao vodenjak 😃😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.