Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 14:14

Honey

Ma Proudy do sada te tvoj Aleks slusao, uopce ne sumnjam zasto nebi i za zeljeni razvoj dogadaja za dan poroda 😁 Pandapa mislim da te ne mogu prisilit? Ako nemaju neki medicinski/zdravstveni razlog zasto bi morali inducirati…. Ovo sa hamburgerom u pizzi ti je duper ideja 🤣 A muz, ma svi su oni takvi. Nadam se da ce Nicole moc spavat od njegovog hrkanja. U zadnje vrijeme je gori od kakve trudnice. Proudy ak sam dobro citala Mladamamica isto ide u sloveniju??? Pa kud ce s njom zurit ona ima termin nekad iza mene koliko se sjecam.

Da,  ide u brezice. I kao zbog njenog secera je bebonja jako veliki,  bas u ramenima i trbuhu. I kao oni ne zele riskirat da zapne. Pa su joj dali opciju ili idukcija prije termina ili cekat da krene samo,  ali onda samo carski dolazi u obzir.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    28. Svibanj 2018. 14:17

Ja ti kao imam rizicnu trudnocu(ne priznajem to!!) zato se i vodim sad u bolnici ne kod svoje doktorice 😞 i sjedim na onim glupim klupama od 10-13h. I onda oni kao dogovaraju indukciju za te riziiicne trudnoce. Ali vidjet cemo u cetvrtak. Necu se dat jahahaha
    Ej Proudy ti samo isplaniraj i reci mu kakav ti je plan. Bice to mamina maza. Slusat ce te vidjet ces. 
    Jel se vi flekate? Evo ja sva flekava uvijek hhahahah
    Sutra imas ti Honey i Pikic pregled i Zrinchy ? Ja u cet a proudy u petak ?! Frckava ti?

• frckava28
    28. Svibanj 2018. 14:34

Bas vas je lijepo citati 😗 ja u srijedu imam pregled. Sutra me cekaju muke po depilaciji. Vec sad me znoj oblijeva. 😂😂

Honey
    28. Svibanj 2018. 14:55

Znaci cijeli tjedan pregledi svaki dan netko 🎉🎉🎉🎉 panda i ja sam sva flekava, stalnooo 🙄 evo danas obukla bijelo, i cudim se kako se jos nisam zasrala negdje. Strada trbuh ili sise 🤣 Ma prvo su digli tu frku oko afija i gle sad dobro hb. Uopce to ne mogu izmjerit. Pa tako ni Mladojmamici ramena i trbuh, sigurno. A ja bi u njenom slucaju cekala da krene pa onda carski nek bude. Nes ti meni dijete silit van jer je malo jace, aj fak of. 

28. Svibanj 2018. 14:59

A ona se odlucila za indukciju,  jer zeli izbjec carski.
    Ja bi isto cekala, pa da mi jos tada izmjere i bebu i zdjelicu za svaki slucaj. Ne bi zurila jer oni fakat znaju i kilu fulat. Al svatko za sebe odlucuje.
    I ja se pridruzujem flekavima,  isto stradaju ili cice ili trbuh,  mozda kaj ode i nize,  al ne vidim 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    28. Svibanj 2018. 15:07

Ja nemam osjecaj da je doslo vrijeme da rodim a vi!?!? hahahahaha meni to nekako miljama daleko. 
    Odoh sad na tortilju od pizze i hamburgera...zamisli hladno toceno pored mmmmmm

Zrinchy
    28. Svibanj 2018. 15:09

Je, ovaj tjedan smo aktivne na pregledima:) nadam se da ćemo takve bit i na porodima kad termini stignu:))
    baš gledam kolko nam je grupa aktivna, 16600 postova??:)) ja sam morala leć na kauč, ubija me moj hahar :/
    pretpostavljam da je to znak da neće baš tak skoro van i ja se prljam kao malo dijete:) pa prodajem priču da vježbam za fleke kd beba stigne :)

[/url

28. Svibanj 2018. 15:15

Ja svaki dan razmisljam o pivi od kad su ove sparine krenule i stalno si kontam ak ju popijem i zavrsim u radjaoni,  ne bu dobro 🤣🤣🤣🤣.
    Pa odgadjam 😁,  kak je krenulo odgadjat cu jos 2 tjedna.
    Sto je najgore ni ja nemam filing da cu uskoro roditi,  sve mi nesto kao ima se vremena,  al u biti nema. Sve i da nece pizdek van,  u 42 tjednu se vise ne ceka...

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• frckava28
    28. Svibanj 2018. 16:03

Jojjj Proudy i ja mastam o pivi. Bas bi pasala jedna 😁😁 iskreno ni ja nemam osjecaj da bi mogla uskoro roditi. Nekak mi se cini da se bude to otegnulo jos

Zrinchy
    28. Svibanj 2018. 18:35

NINA

Hej cure 😘😘😘😘,nisam pola pohvatala ali koliko sam skuzila jos je vecina 2 u 1,ako je itko do sad i rodio cestitam 😍😘.
    Hajmo cure bebe na sunce 😉.
    Mogu mislit kako vam je sad po ovim vrucinama…uf, nas dvije se dobro oznojimo dok doji,a sta nas jos sve ceka….
    Koja je iduca na redu za rodit 😊?

Book draga Nina!:)
    Doata ih je rodilo, zapravo nas je ostalo cca 6:) ja sam sljedeca:)
    Proudy nam je isto jos u komadu, sas par dana sve imamo preglede pa cemo vidjet kome ce se sta pokrenut. 
    Super da vam je tak lijepo,i mi bi slike od tebeee! Puseee

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.