Hahahaha panda 🙈 Javi sta kaze stari. Oni to tak hladnokrvno dolje gledaju da mi ponekad bude bas cudno. Hahahaha
Zrinchy kava 100%. 😘
Proudy citala sam da imas 2 sata za javit se u bolnicu ako pukne vodenjak. Tak da bi tvoji i stigli 😅
Hahahahahah jeste komedija ziva...i mene ceka brijanje i sutra pregled...nakon 8tj, i vjerojatno me opet nece cackat jer im je to nova politika...ja bi na moreeeeee
Evo me kuciiii. Ctg kaze savrsen hahaha ajde dobro partijanerice moja.
Doktorica me i dole gledala. Nista novo 1 prst. Njeni su deblji. Malo natekla kako je trudna hhhaha
Uz sve super. Afi 10. Protoci ok. U cet opet pregled jer mi je termin u sub a u petak guzva bude velika. Pa ce se soktori dogovorit. Oni bi mi zakazali indukciju sljedeci tjedan ako ne krene samo. 😒 nisam odusevljena. Valjda ce krenuti samo.
Panda aj se ti lijepo obrij i spremi za cetvrtak, moda Sarči bude htjela suradivat. Ne razumijem kud se sad njima zuri, jos nisi prosla termin, i sve ti je dobro, a kad je djetetu lijepo unutra pa nek ju puste boze pa izaci ce sama 😈 evo odma sam ljuta.
Hocu i ja na more 😭😭😭😭😭 i jede mi se pizza i hamburger. I sve cu to danas jest i bice mi muka i super hahahahaha
Samo da se ona sad malo umiri i ja odoh jest hahahaha i da mi se napuni baterija na mobitelu.
Joj nas sve zabetonirane hahaha al dobro me je procackala. Sve kapitalci sad dole kad se obrisem hahahaha
Hahahahapanda🙈 Javi sta kaze stari. Oni to tak hladnokrvno dolje gledaju da mi ponekad bude bas cudno. Hahahaha
Zrinchykava 100%. 😘
Proudycitala sam da imas 2 sata za javit se u bolnicu ako pukne vodenjak. Tak da bi tvoji i stigli 😅
Sve to stoji Honey, al kad moras u sred noci prvo nekog probudit, i taj netko se mora dobit da se odveze 70km, 2 sata mi zvuci jako malo 😁.
Evo ja bi radni dan recimo, dok mi je Maks u vrticu i da rodim taman da mi ga M stigne pokupit. Jako sam skromna. 🤣🤣🤣
Ma jebi ga mogu ja planirat koliko i kako hocu, opet ce bit onako kako Aleks kaze.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda pa nisi zabetonirana ak si jedan prst otvorena, to ti do navecer moze bit na 4cm, nikad ne znas 😉.
Bitno da je sve dobro.
Al ni meni nije jasno di zure sa indukcijom.
Tak i Mladumamicu planiraju inducirat prije termina, jer je procjena bebe velika, a znamo svi jako dobro koliko oni fulaju u tim procjenama.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mozemo mi komotno sve na more izgleda 😂
Ja sam jela neku nikakvu rizu i neku nikakvu piletinu u povrcu. 🤮 Nije mi bilo ukusno uopce. I ja bi pizzu, samo ju sad ne mogu. Al bi mogla pivo. To bi si popila. Al nije bas pametno sad a? Jucer sam jela stoheci kraj frizidera u 11 navecer rolat, to uopce meni nije slicno. Bas me vuce na secer u zadnje vrijeme, mala debela.
Ej pa et i ova doktorica specijalizant je govori da ona bi pustila jos bareeem 7 dana nakon termina. Ali doktori ovi stariji nesto glume. Pa cemo imati u cet sastanak. Kad je vide na ctgu i na uz reci ce ova ce jos mjesec hahahaha
Ja cu reci da nisam za ako bude sve ok.
Joj Honey i ja se nekad ne prepoznajem. Sad cu hamburger umotat u pizzu kao tortilju hahahahhahahahahahaha
Aj kako me muz sinoc ono kao odjeba. Ako krene zovi i baci covjek hrk hahahahaha
Nemam pojma neke panike rade...bespotrebno ali hajd. Vidjet cemo.
Ma Proudy do sada te tvoj Aleks slusao, uopce ne sumnjam zasto nebi i za zeljeni razvoj dogadaja za dan poroda 😁 Panda pa mislim da te ne mogu prisilit? Ako nemaju neki medicinski/zdravstveni razlog zasto bi morali inducirati.... Ovo sa hamburgerom u pizzi ti je duper ideja 🤣 A muz, ma svi su oni takvi. Nadam se da ce Nicole moc spavat od njegovog hrkanja. U zadnje vrijeme je gori od kakve trudnice. Proudy ak sam dobro citala Mladamamica isto ide u sloveniju??? Pa kud ce s njom zurit ona ima termin nekad iza mene koliko se sjecam.
Sortiraj odgovore
Najstariji