Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 11:06

Jutro! Spavala sam ko top do pol 11. A probudila se tak gladna da je to cudo.
    Bit ce da me iscrpio jucerasnji dan ipak.
    Vidim da ce i danaa bit pakleno vruce,  sreca pa mi je sunce na strani na koju mi je stan okrenut samo do podne.
    Ni kod mene se jos nista ne dogadja 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    28. Svibanj 2018. 11:17

panda102

Honey muz je rekao ej ako krene zovi me i okrenuo se i zaspao. Pa covjek ne zna bil se smijao il plakao. Hahahahaha
    Eto ja pojma nemam sta to znaci. Sad sam predala pa cekam da me prozove.

Hahahaha, kralj! Koliko vidim ti je zabiljezen jedan trudic. Kod vas u Slo bar spoje i taj za trudove, a u nas samo srce bebe. Jbt Sarči otkucaji nisu bili ispod 140 😂 Moja nema tako visoko otkucaje. Mojoj su bili izmedu 130-140. Tvoja rastura 😂❤ 

panda102
    28. Svibanj 2018. 11:22

Sarci je partijanerica na mater 🤦‍♀️🤦‍♀️

Honey
    28. Svibanj 2018. 11:23

Zrinchy ja sam ti munjena, shvatit ces to kad me malo bolje upoznas 😂 Ja nemam nis protiv rodit u Rijeci, ili u Puli, kaj, bolnica ko bolnica. Nije zgodno mozda za povratak kuci al polako i uz stanke, kako su prije recimo, a i dan danas ljudi na otoku. Proudy ja sam vec zweimal jela pa nije ni cudo da si ti gladna. Mene tako boli dolje kost, a uopce nisam hodala nista za vikend. To mi je najgore kad me ta pizdina boli. Danas brijanje, mrziiimmmm 🙄

• frckava28
    28. Svibanj 2018. 11:25

Honey

Pandasad kad dodes na pregled i ostave te na porodu, i to bez epi, jer su te laznjaci otvorili previse 😜 bogme su te dugo drzali. Jel se muz uspanicio? 😁 sigurbo te to Sarči kažnjavala jer si se prejela i zauzela joj to malo mjesta sa punim zeludcom. Tako meni moja 😈
    Zrinchymislim da bi sve rado da to sad krene, al nase bebe ce na kraju reci svoje. Ja sam uvjerena da nece jos, al muz ima teoriju da ce ovaj tjedan jer mu tako trbuh izgleda hahaha Frckava ti i ja bi mogle torbe pod ruku i u neku baru, kad nas muzevi nece vodit 😜 najgore sta neznas koliko se broji to sitno, par sati, dan dva ili 10 😁

Bas to... 😁 da se malo opustimo😄 i to kaj kazes. Neznas kolko je to sitno. Kak se meni cini mojoj Greti je super i ne zuri se van

Zrinchy

Honey

najgore sta neznas koliko se broji to sitno, par sati, dan dva ili 10 😁

E pa bas to!! Inja bi na more ovaj vikend, al neda mi se bas radjati u Rijeci:/
    Kad bi znala sa sigurnoscu da nece jos nist bit…odo ja :)) najradje bi da se desi sutra poslije pregleda:)
    Previse trazim??:)
    Honey pa ti si na poslu!!!!! Pa ludacho!!
    Pando javi kaj je bilo na pregledu!!!

Honey
    28. Svibanj 2018. 11:25

panda102

Sarci je partijanerica na mater 🤦‍♀️🤦‍♀️

🎉🎉🎉🎉🎉 kad odraste i bude htjela izaci van reci joj da je dosta partijala tebi u trbuhu hahahaha 💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉

panda102
    28. Svibanj 2018. 11:29

Ja se nisam obrijala od prosle nedjelje. I sad vidim da je neki stari ginekolog. Reci ce mi oooo mala old school 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😂😂😂😂😂😂

28. Svibanj 2018. 11:31

Panda takav je moj ctg bio prosli petak,  Aleks je tak divljao da bi povremeno i tu sondu izbio,  morala sam ju rukom drzat cijelo vrijeme. 
    Honey i Zrinchy,  ja bi nekako isto to voljela onako planski malo,  cisto zbog logistike 🤣🤣🤣🤣. Treba mi netko i drugo dijete hendlat,  dok smo M i ja u radjaoni. 😁 najveci strah mi je da mi u sred noci pukne vodenjak i kaj cu onda? Moram odmah u bolnicu,  a s druge strane moram probudit starce u Kt i cekat da dodju. To mi nikak ne pase 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    28. Svibanj 2018. 12:02

Hahahaha a stvarno smo se nasle sve nekakve aktivne s crvima u guzici:))
    Ma nije cak ni meni problem radjat u nekoj drugoj bolnici, al ne znam kak bebe reagiraju na malo duzi put doma:/ 
    Vidjet cemo,mozda se i odvazimo ako cu sutra opet bit zatvorena "ko zid":))
    Honey, sutra kava, jelda?? I Pikica ako se pozuri sa tim pregledom!:) 

panda102

Ja se nisam obrijala od prosle nedjelje. I sad vidim da je neki stari ginekolog. Reci ce mi oooo mala old school 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣ti si Pandice stvarno loco:))) evo ja se obrijala jutros, al sve mi se cini da sam ostavila par busencica:) ko da sugu imam:) al fakat je to tesko, trbuh mi jos uvijek raste!! Nis ne vidim!!

[/url

28. Svibanj 2018. 12:07

Ja sam si zadnji put mislila kako se ni necu brijat jer mi se nije dalo,  a onda sam skontala da sam pehist i da bi me bas neobrijanu mogli ostavit da rodim pa me tamo guliti,  a to mi se nikak nece,  pa sam ipak odradila sama. 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.