Znaci sutra Zrinchy ima termin. Armirani beton. Znaci prenijet ce. Onda proudy i pikica. Nece za praznik tako da i one ce da prenesu. Moja vrckava kao i od frckave znaci i mi prenosimo. Honey nece da radja jer dolazi sveki i ona prenosi. Bas smo 40+ hahahahaha
Znaci sutra Zrinchy ima termin. Armirani beton. Znaci prenijet ce. Onda proudy i pikica. Nece za praznik tako da i one ce da prenesu. Moja vrckava kao i od frckave znaci i mi prenosimo. Honey nece da radja jer dolazi sveki i ona prenosi. Bas smo 40+ hahahahaha
😂😂😂😂
Hahahahahhaa munjoo:))) ali da, prenosim i slobodno me zovete Betonka od sad:)) ctg je super, bebina glavica visoko...jos su krenule poruke i pozivi..a meni vruce i ja bi na moreeeeee!
Bilo se divno druskati sa Honey, jos su senneke druge trudnice umijesale u razgovor. Honey saznala da mora rađati u svojoj spavacici jer bolnica ne daje:)) mislim da Proudy mora ponoviti spisak za torbe za rađaonu:))
Pikice pa kak te nisu cackali????
Cure...ja cu zadnja rodit, vec vidim😖
[/url
Proudy ma nema ni prstiju ni centimetara. Zadnji put je rekao za prst a sad samo pise uloziva al nista za koliko. Ne zamaram se ja sa tim, imam jos do termina, gle ti hodas pola godine otvorena pa nista 🤣 a pikica ni nezna kak hoda okolo hahaha. Pikica ti dodi u petak, reci da si u cetvrtak zaboravila doci 😜
Prava smo betonaza...i ja mislim da je blokada u pitanju...glava radi cuda🙄🙄🙄🙄od sutra krce proces deblokade...dosta zafrkancije...nema mi tko cuvat veliko dijete🤔🤔🤔🤔
Proudy ma nema ni prstiju ni centimetara. Zadnji put je rekao za prst a sad samo pise uloziva al nista za koliko. Ne zamaram se ja sa tim, imam jos do termina, gle ti hodas pola godine otvorena pa nista 🤣 a pikica ni nezna kak hoda okolo hahaha. Pikica ti dodi u petak, reci da si u cetvrtak zaboravila doci 😜
U honey nista napismeno😂😂😂😂😂đaba ti pregledi....vidis ti da su moji u petrovoj pametni pa ne prtljaju....a ja s djetetom na po puta van😁😁😁😁
Ma trebamo mi svi kolektivno na jadran i zaboli nas🏖🏖🏖🏖
Znaci na jadran za vikend. Bice guzva na cesti. Sve cemo od vrucine puknut ko kokice i rodit u autima hahahahaha
Prava smo betonaza…i ja mislim da je blokada u pitanju…glava radi cuda🙄🙄🙄🙄od sutra krce proces deblokade…dosta zafrkancije…nema mi tko cuvat veliko dijete🤔🤔🤔🤔
Pikica to sam i ja rekla, ovaj produzeni vikend bi mi bio idealan, imam svu logistiku na raspolaganju. Taman u petak da rodim i u pon sam doma 😂😂😂😂😂. Cak je i muz obecao sutra malo pogurat ako ne ide drugacije 😂😂😂😂. Mislim ne radja mi se i dalje, ali mora se ...
Honey bit ce da je ovo neki doktor s debljim prstima, pa nije mogao proci. 😁
I meni vruce, jucer sam se popickala s M pa mi opet nije klimu sredio i danas ne pricam s njim. Nisam ga ni nazvala kad sam ustala, nabijem ga 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji