Odradjeno. Nisu imali hamburger da umotam hahahah
Nina pusa za vas. Drago mi je zbog grceva. Sretno u srijedu.
Evo ja ko pregazena. Bole me prepone ili stidna kost. Uglavnom dole me nesto boli hahahaha
Panda dobro te je procackala kad neznas sta te boli 😂 Ja jela ostatke. Bit ce sutra valda bolji menu. Ova pizza je njaaaaammm 😋
Nina slabo ove nase bebe, jedva smo Laru nagovorili da izade 😂 Lijepo da ste vas dvije dobro 😘 i da nam pises. Ja se topim od ove sparineeee.
Ma ja se topim. Sva sam mokra. Odustajem. Glupo ljeto!!!
Joj stvarno je dugo kopala hahaha ucila se na meni 🙁
Joj vi se sutra druziteeee. Ljubomorna saaam 😫😫😫
Pozdrav cure!
Dosli moji danas, pa sam skroz u nekim pricama, prebacivanjima sa jedne strane kreveta na drugu. Lara spava i sisa, povremeno place. Uglavnom nam je dobro 😊
Kad sam vidjela da ste ispisale puno strana sam se ponadala da je neka rodila, a ono sva djeca odbijaju van! Očito je to neki trend medu njima 😂
Vidim da spominjete pivo... Meni je radler bio glavno pice 😁 Mislim da sam zadnji popila u utorak, nije mene ometalo to sto mogu ic rodit svaki cas 😂
Ako koja ipak nagovori muza na odlazak na more, pa zagusti za odlazak u bolnicu, moram pohvaliti Pulu. Smjestaj nije neki luksuz, ali su doktori i sestre dobri. I hrana je sasvim ok 😉
Pisem ovo vec 3 sata 😂 I nemam vise pojma sta sam jos htjela komentirat.
Saljemo vam svima puse nas dvije 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ej Sarita i Larita ❤️❤️❤️🐣🐣🐣 saljem vam puse 😘 super za Pulu.
Nemam nista pametno napisati. Sretno vam na pregledima. Sad sigurno spavate jer ste se ubile depilirajuci hahahaha pice na ☀️
Laku noc
Ja se nisam obrijala, nije mi se dalo i los si mi primjer a volim se ugledat na tebe. Pa sad sta bude 😁 izazivam hehe ne mogu spavat, sparina. 😐 A umoooornaaaa sam. Pusa panda, i laku noc cure
I meni vruce, ispizdit cu! A spava mi se...
Mah...
Laku noc svima! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Prva! 😁 Dobro jutro! Prva tu, prva u TA. Sad ja cekam Zrinchy 😊 Bit ce ovo dlakav pregled 🙊
Zrinchy se sredila dolje, u nadi da ju ostave, al predobro izgleda da bi ostala radati, znaci danas nije taj dan. 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji