Pandasamo ti jedi tresnje. Tako sam sam se ja najela navecer i u 1 ujutro mi pukao vodenjak 😃😃
Jel se meni cini ili ti vodenjaci bas vole pucat nocu? 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kod mene samo sad gasovi pucaju od tresanja hahahaha nigdje vodenjaka hahahahahahaha
Pandasamo ti jedi tresnje. Tako sam sam se ja najela navecer i u 1 ujutro mi pukao vodenjak 😃😃
Jel se meni cini ili ti vodenjaci bas vole pucat nocu? 😂😂😂😂
I ja sam isto cula za puno slucajeva. Probudilo me da idem pisikit i vratla se u krevet. Nakon 5min opet odem i nista. Krenem prema krevetu a ono samo poplava iz mene. Isla se na brzinu otusirati, brzo smo bili u bolnici. Curilo mi cijelim putem i tamo dok su me pregledavali. Trudovi nista. Tek nakon mozda sat vremena kad sam vec bila na stoli i davali mi anesteziju.
Evo.. ja se spremila i spremna sam za sutra. Kak mi se cini, rekli mi budu da je mala podigla zid i da se ne da van.
Jutroooo 🍒🍒🍒🍒🍒 Ja se jucer tresanja najela do mucnine 🙄 Ne valja jesti voce na pun zeludac.
Frckava sretnoooo 🤗 Samo neka bude sve ok 😘
Jutrooo moje curke!
Frckava sretnooo!😍 probij taj zid!
I mene sveki zvala na tresnje pa ako se slucajno Panda i honey porode danas, jurim u sesvete:))
Evo dragi je ipak presudio, nejdemo na more:(
E meni je cure danas termiiìn!!! Slikica ide kasnije:)
Kak smo danas?😘😘
[/url
A brate jesmo betonaza sve od reda...pa ni makac...jutreko....frckava sretno na pregledu💕❤💕🤗🤗🤗
Ja spremam malog pa ga vozim u vrtic i onda cu ne znam sta🤔🤔🤔🤔mozda ici rodit?!?! Presmijesno...imam filing da trebam rodit za 2mj.a ne sutra
Zrincy cestitam na punih 40tt❤💕❤💕❤💕❤💕
Honey proudy panda kis kis mah mah....barem mi nitko ne promakne kad nas je ostalo 5😅😅😅😅
Dobro jutro cure, ja vas citam iako sam vec debelo na temi mame/bebe. Danas imamo tjedan dana 💗
Pusa svima 😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji