Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    23. Svibanj 2018. 10:53

Litta neka je samo sve ok! 😘😘
    Bogme je moj odlazak u trgovinu bio horor. Desni kuk me uzasno boli, jedva stanem na nogu. Ajd uvijek uzmem kolica, pa su mi sluzila kao oslonac za hodanje. A cijeli donji dio leda me povremeno zaboli. Ili bi to bolje mogla opisati kao pecenje iznutra. 
    Dajte mi recite da je to znak da se nesto pokrece... 😕

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    23. Svibanj 2018. 11:24

Litta, čestitam na bebuškici!!!
    😀

23. Svibanj 2018. 11:28

Odosmo nas dvoje opet na kavu 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    23. Svibanj 2018. 11:32

Proudy prekrasni ste 😍😍

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    23. Svibanj 2018. 11:54

Kad vidim Proudy ne znam bi li plakala ili se smijala ono wtf zenooooo TOP OF THE TOOOPS !!!!
    Svaka cast. Prelijepa i bez osmijeha 😍😍😍😍
    Odoh nesto korisno raditi. Tipa gledati onu emisiju na rtlu hahahahha
    A Sarita rekla sam ti. Kad dodjes sutra tamo placi kumi moli izvijaj se hahahah 

• frckava28
    23. Svibanj 2018. 11:55

Evo i mene curke. Obavile pregled. Za sad nema pomaka.
    Litta cestitam na malenoj djevojcici 🤗🤗🤗
    Proudy izgledas mrakkkk😀

23. Svibanj 2018. 13:28

Panda 😂😂😂😂 koja si ti munja 😂😂😂😂 uvijek me nasmijes. 😘
    Sarita,  ti vici da te nest boli i ne mrdaj od tamo dok te ne zaprime u radjaonu 😁.
    Evo dosli s kave,  treba danas i skuhat nesto,  a ne improvizirati kao jucer! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    23. Svibanj 2018. 13:38

Bogme ako nastavi ovako, morat cu zvat hitnu da me s parkinga odveze do ulaza jer nece biti sanse da dohodam do tamo i jos se popnem uz ono brdo. Place mi se koliko me boli ta desna strana, nit mogu lezat nit sjedit 😭😭

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    23. Svibanj 2018. 13:50

Pa imaju kolicaaa. Odmah trazi na ulazu. Placi ko kisna godinaaa!!! Nek te vozaju. A je li te boli u nekim intervalima ili stalno?! Nisu fizicke aktivnosti za nas. No no 
    Frckava super da je sve ok. A to sto nema promjena e kod svake je tako hahahaha nista se ne desava. Osim Litte. Preskoci nas zena sve. Samo da je cura dobro. 
    Evo meni se moja sveti za jutarnju tisinu hahahah
    Kod mene je rucak tako bezze da me stid al hajd nek se nesto pojede hahahah

Sarita_00
    23. Svibanj 2018. 13:58

Ma ovo ti je parking i gradi se nova bolnica, pa ispada da ulazis s neke krive strane. Postoji kucica u kojoj ce biti porta, ali nikog nema tamo. Dolaze ljudi autima do ulaza zgrade, ali mi nemamo pojma odakle bi trebali ici da dodemo tako 😕

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.