Zezam se ja malo hahah samo da su nam zivi i zdravi pa kad dosli dobrodosli. Evo mene sad strah jer je ne osjetim. A pojela sam i cokolade malo. Inace cim otvorim oci i idem na wc ona vec skace. Covjek da izludi Bgm s ovom djecom a ni rodila se nisu hahahah
Lijepa nasa 😘😘 na tepihu 😜 bas sam kontala koliko puta cu se jos uslikati.
Sta vi oblacite? Ponekad si izgledam strasno hahaha mislim da muz jedva ceka da se vratim u prvo stanje. Ovo drugo stanje i oblacenje je ludilo hahhah
E Zrinchy svaka ti je na mjestu! Dobijes ono sto privlacis 😊 I da, imam i ja iste hlace od pidzame 😉
Panda sutra imam tek pregled...
Nadam se da vi necete cekati ovako dugo kao ja i da cete cim prije imati svoje smotuljke u rukama ❤
Jucer sam dobila poruku od jedne jel ima kakvih novosti. Poruku sam procitala i nisam htjela odgovoriti. Za 15ak min je dosla poruka da sta ne odgovaram, jesam u bolnici. Samo sam odgovorila da sam kod kuce i zafitiljila mobitel na drugi kraj sobe, samo da ga ne vidim i ne cujem.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A ja sam dobila poziv i rekla je da ce me zvat sad svaki dan hahahahahhahahahahahaha
Hahahaha Sarita, najudobnija pidzama ikad! Znaci sutra pregled?? Ma bit ce to super, jos maloooo se strpi💖
Pando, sunce mu poljubim!:) pa i ti si nekad malo vise pospana ujutro:) pusti nam Sarci da se naspava i onda protresi taj trbuh, javit ce se ona:) ja kad nekad promatram dragig kako mi baca taj trbuh lijevo desno pomislim kak ce nas dijete pljunut cim izadje hahahaha Ili nam nece dat spavat nikad pa da mi vidimo kak je to kad nas neko trese:))
[/url
Evo sad je nesto blagooo se pomjerila. To nije moje dijete. Hahahh moja lupa ko nadrogirana 😏😏😏
Jucer je busila dole samo sam cekala da pukne vodenjak koliko je luda bila. Odmah joj moram nokte da odsjecem kad se rodi hahahah
Znaci sutra Sarita 😍😍 pripremi pitanja i pitaj za indukciju. Pocni plakat. Ne znam. Umisli neke bolove 🤦♀️
Za rucak nece bit nista hahahaha
E sad sam se stvarno probudila.
Zrinchy 😂😂😂 ja ne idem lec prije ponoc, 1 nikada, a inace svako jutro ustanem u 6, da si decke ispratim, pa se vratim spavat. To ko da ni nisam bila budna u polusnu odradim.
Hvala ti na ovim divnim rijecima, ima zena sa puno puno gorim pricama, pa su isto tako izdrzale. To su stvari koje uvijek nastojim imati na umu kada potonem, postoji netko kome je gore, a ne da se! Pa se ni ja ne dam!
Slazem se i sa ovim, sto zracis to privlacis, i inace u zivotu, a i u ovoj trudnoci , puno puta mi se pokazalo tocnim da pozitivan stav pomaze, koliko god to nekome bilo smjesno!
Jako si mi lijepa na punih 39, Zrinchy!
Panda se ide samozadovoljavat 😂😂
Jao bome ja sam sutra 39, i ja ko Panda svaki put sad kad se slikam si kontam jel to zadnja i hocu li imati na kraju i sliku sa punih 40ttt. A htjela bi ju 😂😂
Ja bi danas trebala jos na neku kavu.
Idem nest jest, probudih se gladna.
Ljubim 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda sad sam morala provjerit jesam stvarno pitala sta kuhate danas ili sam samo razmisljala o tome 😂 Ici cu u trgovinu, nemam skoro nista doma, a nemam ni ideja sta bi jela...
Kod mene je pidzama glavni odjevni predmet. Uzasna mi je tlaka obuci bilo sta drugo 😂 Pogotovo nesto usko. Pa to se umorim ko da sam tri dana kopala. Jutros sam i carape jedva obula 😕
Sveki me jucer nije zvala. Ne znam jel joj sin napokon uspio objasnit da nema potrebe da zivka svaki dan ili je eto slucajno preskocila jedan dan.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo da se javim. U 1.10 pukao vodenjak. Dosli brzo u bolnicu, otvorena 4cm, trudova nema, beba na zadak. Poslali me na carski i 3.07 beba se rodila. Sad dosla u sobu, rez lagano boli, ne mogu nista, samo lezim i cekam da mi bebu donesu. Dali su mi je na par min samo.
Litta bitno da je sve dobro proslo, sad uzivajte i odmori se! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji