Honey hahahahahaha nemoj biti luda!! Malo je bilo kaoticno, ali tak u TA mora biti:)) al bas mi je drago da smo se uspjele vidjet, cudno je prvi put zagrlit osobu, a imat osjecaj da se znate godinama:))
Ja bi bila sretna kad bi se sve mi nogle naci na jednoj gigantskoj kavi, sa bebama naravno:))
Pikica ajde, gotovo je nadam se:) bitno da je sve ok! Stvarno nas je ostalo jos malo trudnih! Valjda necemo uci u ljetnice😂
Puse svimaaa
[/url
Da da bas nas je malo ostaloooo
Sarita, Zrinchy, Proudy, Pikica, Frckava, Honey, Grazia (mozda je i rodila nije se dugo javila) i ja... koga sam zaboravila??
Vi se i grlileee. Hocu i jaaa 🙈🙈🙈😫😫😫😫
Litta tako sam se ismijala tome da predlazem sta jesti jahahahha prava kuharica je nasa Sarita. Kakav blog ona ima 🤩🤩🤩🤩
Honey onda neces jos roditi. A tlak ti je skocio sigurno jer sveki dolazi hahahahha to ce sad biti normalno.
🙀🙀
Sarita ja narucila princes krofne kad rodim hahahah
Proudy koja si ti skitnicaaaaa hahahhahaha
Znaci otisla sam na kavu u 10.
Vratila se u pola 3 😂😂😂😂
Pokupila i dijete usput. Pa na brzinu doma napunila sam palacinke sa sirom i zapekla u pecnici. To nam je improvizirani rucak danas.
J1309 iskrene ceszitke i brz oporavak!
Pikica meni su te fotelje koma, imaju blesav pad, guzica mi upadne i onda ne mogu ustat!
Taj ctg je takvo zlo, zbog njega se toliko nacekas da je to strasno!
Ne znam sto sam jos trebala rec, sve zaboravila.
Nek ste vi meni sve dobro, to je najvaznije! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure, pratim vas, ali nemam baš nešto za pisati. Čestitam curama koje su rodile i želim brz oporavak!
Mislim da je Roo rodila u Splitu, pa ako ovo čita, molila bih je da mi napiše što sve treba ponijeti u splitsko rodilište?
Ne mogu se ništa požaliti na trudnoću jer je sve bilo ok, jedino me brine što je beba dosta mirna, dakle, osjetim ga kako se miče, ali nije to ništa jako. Doktor kaže da je sve ok, ali pregled traje sve skupa 3 minute. Također, svako malo dajem urin na analizu i vidim dolje piše uvijek, nešto bakterija, leukociti rijetki, ali meni ni doktor ni medicinska ništa ne komentiraju. Baš sam zbunjena jer mi je ovo prva trudnoća.
Vi ovdje sve djelujete tako veselo i bezbrižno, a ja uopće ne uživam u trudnoći jer sam previše opterećena svim mogućim komplikacijama i teškoćama koje može imati dijete... (završila sam ed - reh fakultet).
Grazia zao mi je sto toliko brines cijelu trudnocu, a uredna ti je. Mozda bi ti bilo lakse da si se tu pojadala, jer zato i jesmo sve tu. Moja beba ti je isto jako mirna, niti su joj udarci nesto snazni, ali nisu sve bebe iste i meni je to rekao doktor i vjerujem da je sve ok. Bitno je da ti se javi bar 10 puta u danu. Broji 10 javljanja, bit ces mirnija 😘 ja brojim i doktor mi je danas u TA ponovio da brojim. Jer sad pred kraj imaju manje mjesta i uobicajeno se jos vise primire ali 10 puta se moraju javiti. Urin mi je isto takav i to ti je normalno sad u trudnoci. Da je dosta bakterija slali bi te na UK, ili recimo leukocita. Jos malo strpljenja i vjere i drzat ces svog deckica u rukama. Sve mi cekamo da ovo prode i da uspjesno dodemo do cilja ❤
Grazia vjerujem da sve ovdje povremeno razmisljamo o tome hoce li biti sve u redu s nasom djecom ili ne. Ne znam za ostale, ali znam da meni padne na pamet ovo ili ono (nastavnica sam, imala posla s onim najmanjima u vrticu pa do maturanata, cak i onima s problematicnim ponasanjima). Ako nesto i mora biti s djetetom - biti ce, brinula ja o tome ili ne. Pa si nekako mislim da je bolje da se sto manje sekiram zbog toga, osjeti beba to sve.
A sto se tice doktora koji malo govore... Ima ih svugdje. S jedne strane se sekiram sto malo govore, a onda s druge strane mislim da bolje da ne znam neke stvari, pogotovo ako nije nista ozbiljno, nego samo nesto sto se prati da ne postane ozbiljno.
Samo misliti pozitivno i biti ce lakse! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda jesi ljubomorna? 😜 doci cu ja tebi sa Nicole u NM 😘💋💋💋 Sad si me navukla i morala sam napravit istragu da dodem do Saritinog bloga 😋 Znaci Sarita ja sam tako sretna sto sam to otkrila, bas cu probati neke recepte, kuharica nasa 😚 Volim ljude koji vole hranu i jos vise one koji ju vole spremat 😅 proudy skitnico nasa, gustaj samo gustaj 😘 Sve smo tako u terminu i bas je neizvjesno kad ce koja jer to sad stvarno moze ici svakako. Ja odspavala, otisla babi cestitala rodendan, mama mi spremila hurmasice 😋 obozavam i bas sam ih se nadala kad sam vidla Panda sliku sta si stavila. Zakuhala tijesto za sirnicu, ispekla, znaci danasnji meni je bio cevapi-sirnica-hurmasice, samo lagano 😂
Grazia normalno je da o tome razmisljas, ali uvijek treba pozitivno jer stvarno na neke stvari ne mozes utjecati. Samo hrabro.
Bas mi je drago da uzivate curke. Ja se psihicki spremam za depilaciju 😂😂 sutra ja kampiram u TA. Danas je Greta jako aktivna, same kvrge imam. A sutra bude spavalica
Honey nekako sam mislila da cu se vise posvetiti kuhanju kad prestanem raditi, ali slabo... Vise sam se drzala neke klasike, a sad sam vec neko vrijeme u fazi kuhanja za dva dana 😂 Eventualno ako dobijem inspiraciju za svaki dan ili budemo toliko gladni da sve pojedemo 😁
Frckava bogme sam i ja danas bila puna kvrga 😂 Vec sam se drzala za trbuh i molila ju da se malo umiri jer me boli. Smirila se i od popodneva ju osjetim povremeno da se namjesta, ali ni priblizno onim bolovima od jutra. Sretno s depilacijom i sutra na pregledu 😉
Proudy samo ti napokon uzivaj i skici okolo, zasluzila si! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da Honey ljubomorna sam 😞😒😏😭😭😭
Fino si papala danas 👍👍👍
Grazia nazalost sve se mi brinemo ali ipak gledam da misli zaukupiram necim drugim. Sad ova doktorica u pon nije mogla da nadje drugi bubreg kod moje curice. Ja sam umrla jer vecinom nemaju ta djeca kod jedne arterije u pupcanoj dobro razvijen sistem organa za mokrenje. Pa mislim da sam umrla u te tri minute. Uspjela je nekako. Ali opet kao cim se rodi ide na sve te pretrage. Nista nam nije garancija ali nadamo se i molimo da bude sve dobro. I hoce aBd.
Danas nisam nigdje izasla iz stana. Ma ni u setnju. Sram me. Sutra moram odmah sve nadoknaditi. Ali bio mi takav dan.
Zelim vam laku noc, lijepo spavajte uz sto manje pisanja 😂
Frckava sretno na pregledu. Da budu njezni 🤗
😴😴😴😴😴
Sortiraj odgovore
Najstariji