Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2018. 10:36

Jutro!
    Mi budni,  ali veliko dijete mi je doma,  pa se bavim s njim. Obavili dorucak,  poslije cemo se spremit pa idemo do muza u firmu na rucak,  pa skupa doma.
    Ja sam danas punih 39,  cinilo se nedostizno! 😂😂
    Evo nas

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    24. Svibanj 2018. 10:49

Jutrekoooo
    Litta cestitam na bebici💕❤💕❤💕❤😘😘😘😘😘
    Sarita sretno danas💪💪💪💪neka mala tresnjica odluci danas krenuti❤🍒❤
    Zrincy fora je ovakav dernek...ima li u tebe kakvih cepova da ispadaju...kod mene nič😅😅😅😅
    Panda nek si ti dadiljala na svadbi....i ja sam imala jednu takvu situaciju na jednom rockasu...dijete umorno a starci se ne mogu dog.tko ce s djetetom kuci...UZAAAAAS
    Proudy 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🐈i pol..sad si na mojoj.idealnoj kilazi....ja bila.na depilaciji u pon.i osjecala sam se ko morz ka omom stolicu😅😅😅😅

24. Svibanj 2018. 10:55

Ja znam da sam imala jednu svadbu kad je Maks imao mj i pol,  nismo isli. Njega nisam htjela tamo maltretirati,  a nisam ga mogla ni ostaviti doma,  dijete je bilo na cici i nisam mogla svaki cas ici kuci dojiti ga. A da ne pricam o tome da sam ja tada jos krvarila jako i da jos uvijek nisam sjedila. Ali to je moja situacija samo.
    Sarita javi se iz radjaone 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    24. Svibanj 2018. 11:10

pikica3

Jutrekoooo
    Litta cestitam na bebici💕❤💕❤💕❤😘😘😘😘😘
    Sarita sretno danas💪💪💪💪neka mala tresnjica odluci danas krenuti❤🍒❤
    Zrincy fora je ovakav dernek…ima li u tebe kakvih cepova da ispadaju…kod mene nič😅😅😅😅
    Pandanek si ti dadiljala na svadbi….i ja sam imala jednu takvu situaciju na jednom rockasu…dijete umorno a starci se ne mogu dog.tko ce s djetetom kuci…UZAAAAAS
    Proudy🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🐈i pol..sad si na mojoj.idealnoj kilazi….ja bila.na depilaciji u pon.i osjecala sam se ko morz ka omom stolicu😅😅😅😅

Pikica niiistaaaa:))) evo nisam ni sigurna dal je ovo po noci bio lazan trud ili ne:)) sve si mislim da cu docekat 15.6.i onda netreba ni razmisljat o svadbi hahahhahaa
    Nisam vam ni rekla kolko je BEBA bilo na Beerfestu! Al bas beba!! Moguce da ih sad vise primjecujem ili su roditelji postali puuuno opusteniji zadnjih godina:))

[/url

Honey
    24. Svibanj 2018. 11:26

Jutro!!! I mi budni, spremanje sad na rucak sa ekipicom, muzu danas rođendan 😊 Tako da danas samo klopica i odmor. Prvi put da mu nisam nista kupila, rekla sam mu da poklon stize uskoro 😉 
    Proudy neznam vise kako da te iskomentiram od ljubomore. Ona slika jucer ajme meni 😍 A danas predivni na 39 ❤❤❤ 😘 
    Sarita sretnoooo 😘😘😘😘 
    Zrinchy neznsm kaj bi ti rekla, mislim da osobno prvih mjesec dana sigurno nebi htjela nikam medu ljude od sebicnosti da uzivam u tom svom malom cudu 💓💓💓 Tako da svakome na izbor, a na par sati zasto ne, samo da ste zdravi 😘 
    Pikica kad tebi krene jos ces ti bit cimerica meni i Zrinchy 😜😘😘😘😘 
    Svima lijepi dan ❤😘 

panda102
    24. Svibanj 2018. 11:26

Gledaj ove Proudy sto nabija komplekse daj porodi se vise hahahaha  hot hot macko 👍👍👍👍 kiss kiss
    Joj i kod mene sve stalo.  Jedino se muz cisti pred porod hahahahaha
    A Pikica jesam bila dadilja sta da radim. Nervozno dijete dusa draga a nisam bila ni trudna tad. Sad mislim da bih ga kuci odvela. 
    Jedva cekam saritin izvjestaj 😍😍
    Ja sam na +9 i ogromna sam si hahahaha kad legnem na ledja ono o maaaaj gaaaaad kao morz hahahahaha
    Mislila nam kupiti karte za kino danas ali nema nistaaa pametno 🙈
    Rucak-cevapi hhhaha waoooo

Zrinchy
    24. Svibanj 2018. 11:47

Proudy ali stvarnooo!! Pa kak tak izgledaaaas😍😍😍
    Svaka ti cast, uz lezanje mislim da bi vecina dobila hrpu kila, a ti izgledas bolje nego vecina ne-trudnica:))
    Ma bas sam sa dragim pricala jucer o tom vodjenju djeteta pa smo rekli ako nam dragi Bog podari zdravo i veselo dijete da se necemo ustrucavat, ali da ce nam njegovi osjecaji biti najvazniji. 34 godine imamo i ja i on, nije da se nismo izzivjeli, naputovali, druzili... ali pomisao da sve to radim sa svojom malom srecicom mi je predivna:) ali da, najbitnije je pratit kako se bebolo osjeca, ne forsirat nista i to ce biti super💖
    Ko zna kak ce me hormoni oprat kad rodim, mozda cu se zatvorit u stan i vikat "my precious!!" I nikome ne dat blizu hahahahahaha
    Pikica daaaa, taman 3 stanemo u sobu, dodji ti nama u Vinogradsku!

[/url

• frckava28
    24. Svibanj 2018. 12:03

Bokić curke. Sretno Sarita danas . Ja danas dobila iznenađenje. Datum obrane mi je 30.5. Nadam se da ću uspjeti konačno i to riješiti i postati magistra sestrinstva. Taj dan će biti naporan. Ujutro u pola 9 imam pregled u TA inadam se da se moja Greta neće požuriti

Sarita_00
    24. Svibanj 2018. 12:09

Ljudi moji kako je meni vruce... Tusirala sam se jutros, a mogla sam komotno jos 2 puta do sad. Druga sestra radi u TA i bas je neka neljubazna 😕 Al dobro, sta da joj radim.
    Sveki nije izdrzala, morala je zvat muza na mobitel. Cim je rekao da smo u bolnici sam cula vristanje 😂 Jedva joj je objasnio da je samo kontrola i da me nece zadrzavati ako nema nikakvih problema. 
    Zrinchy ako se ti budes osjecala sposobno i ne bude problema s bebom, zasto ne otici... Jos pogotovo ako planirate tijekom dana dok nije nit guzva nit glasno. Nas su napali da zasto necemo doci 7.7. na svadbu. Kao prvo, muz radi i ne moze samo tako dobiti slobodno. A drugo, vozit se 500 km, bit 2 dana i ici natrag - necu. 
    Za ostalo sam zaboravila sta sam procitala, budem kasnije.
    E da, znam da nam je Proudy opet prekrasna 😍 A doktori... Bolje da su oprezni sa prognozama nego da ih poslije krivimo za nesto. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

24. Svibanj 2018. 12:41

Zrinchy, ako se budes dobro osjecala i beba bude zdrava, bebu u maramu i uzivat u prirodi. 
    Tako ju nitko ne moze pipkati, a ti se pravis vazna s bebom svojom ;) 
    Kad je gladna das papati i presvuces i opet u maramu, nemas brige.
    Leprsavu haljinu obuces i sarenu maramu i sva ces biti u djiru s temom i lokacijom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.