A sto se boli tice, taj dio oko kuka me boli gotovo skroz, popusti povremeno, a ostatak leda zaboli, neko vrijeme drzi, pa se smiri i neko vrijeme ne boli uopce.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A sto se boli tice, taj dio oko kuka me boli gotovo skroz, popusti povremeno, a ostatak leda zaboli, neko vrijeme drzi, pa se smiri i neko vrijeme ne boli uopce.
Trudovi ti mogu biti i samo iz ledja, nema ti tu nwkog pravila. Mjeri si ti te bolove u ledjima, cisto da vidia kakvi su intervali. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobar dan cure. Litta, čestitam na curici!!!
Hvala vam svima na lijepim riječima. Ma nisam ja opet takav pesimist, nego me hormoni od početka tako lupaju da nisam svoja u trudnoći. A što mogu kad sam inače paničar, a na kraju sve ispadne dobro.
Ma ovo ti je parking i gradi se nova bolnica, pa ispada da ulazis s neke krive strane. Postoji kucica u kojoj ce biti porta, ali nikog nema tamo. Dolaze ljudi autima do ulaza zgrade, ali mi nemamo pojma odakle bi trebali ici da dodemo
Sara idi odozada,kad dođeš do rampe pozvoni i otvorit će ti čuvar rampu,možeš onda s autom do ginekologije
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba hvala za info. Samo sto je nama Pula relativno nepoznata i sigurni smo za put do tog velikog parkinga od City Mall-a 😕
Proudy opet je isao test spavanjem 😂 Sad samo kuk jos boli, ostali bolovi su prestali.
Grazia mi smo tu da se pojadamo i da se medusobno tjesimo. Tako da se slobodno izjadaj, bit ce ti lakse nosit se i sa svim mislima i sa hormonima 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bebahvala za info. Samo sto je nama Pula relativno nepoznata i sigurni smo za put do tog velikog parkinga od City Mall-a 😕
Proudyopet je isao test spavanjem 😂 Sad samo kuk jos boli, ostali bolovi su prestali.
Graziami smo tu da se pojadamo i da se medusobno tjesimo. Tako da se slobodno izjadaj, bit ce ti lakse nosit se i sa svim mislima i sa hormonima 😉
Ideš od Citty Mall-a i ono raskrižje prije kružnog toka skreneš lijevo ,ideš ravno do prvog zavoja i onda skrećeš desno na neki makadamski puteljak ,voziš onda ravno pa ponovno skreneš desno i tu je neki improvizirani parking i rampa,nadam se da sam dobro objasnila😃,škicnem vas pogledat da vidim da li se javlja Mono,znate li možda kako je ona i njezina curica?
DANTE
Bebahvala za info. Samo sto je nama Pula relativno nepoznata i sigurni smo za put do tog velikog parkinga od City Mall-a 😕
Proudyopet je isao test spavanjem 😂 Sad samo kuk jos boli, ostali bolovi su prestali.
Graziami smo tu da se pojadamo i da se medusobno tjesimo. Tako da se slobodno izjadaj, bit ce ti lakse nosit se i sa svim mislima i sa hormonima 😉
Ideš od Citty Mall-a i ono raskrižje prije kružnog toka skreneš lijevo ,ideš ravno do prvog zavoja i onda skrećeš desno na neki makadamski puteljak ,voziš onda ravno pa ponovno skreneš desno i tu je neki improvizirani parking i rampa,nadam se da sam dobro objasnila😃,škicnem vas pogledat da vidim da li se javlja Mono,znate li možda kako je ona i njezina curica?
Hvala, probat cemo sutra 😁
Mono i Orion su konacno na miru i uzivaju doma. Bas je neki dan napunila 3 mjeseca 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala, probat cemo sutra 😁
Mono i Orion su konacno na miru i uzivaju doma. Bas je neki dan napunila 3 mjeseca 😊
Super,baš mi je drago da je sve ok!
DANTE
Grazia cestitam na ulasku u termin 🎉🎉🎉🎉🥂🥂🥂🥂🍼🍼🍼🍼🍼😚😚😚😚 Bas je postalo zanimljivo, vidjet cemo tko je slijedeci 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji