Frckava sretno sutra! Mene muke po depilaciji cekaju prekosutra, a vec par dana odgadjam rezanje noktiju na nogama, al sutra cu to morat odradit i vec mi je sad muka!
Grazia, ja si osobno nisam dala nikada da brinem u tolikoj mjeri, pogotovo oko necega na sto ne mogu utjecati. Prodje covjeku kroz glavu svasta. Citavu trudnocu sam provela u krevetu, vecinom sama, sa vlastitim mislima, da sam pustila da me odvedu u tom losem smjeru, pa do sada bi vjerojatno u ludnici zavrsila. Diplomirani sam ucitelj, i iako ne radim u struci, poznajem veeeelik spektar svi mogucih poremecaja, smetnji i posebnih potreba kod djece i odraslih, ali razbijanje glave time svime u ovim trenutcima, ni meni, a ni mom djetetu nista dobra ne bi donijelo. Okreni na pozitivu, mila! Bar sad pri kraju! Bit ce ti lakse vjeruj mi!
Panda, Honey, Zrinchy, Pikica, Sarita 😘😘😘😘
Laku noc svima!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Rodila nam se Lena. Carskim rezom. 💗💗💗💗
Cestitam! 😘😘😘😘😘
Brz oporavak zelim! Lena ❤ dobro nam dosla!
Odoh dalje spat!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Rodila nam se Lena. Carskim rezom. 💗💗💗💗
Aaaaaaaaa 😍 Dobrodosla Lena 💓💗💓I kolika nam je Lena? Kako je mama? Brz oporavak Litta, uzivajte 💋 To je sta sam jucer pisala, sad moze ici svakako, sve smo blizu. Pusa tebi i Leni 😘😘😘😘
Ajjjj pa odoh se samozadovoljavat svi rodise prekoreda hahahahhahahahah
Dragaaa Littaaaa cestitaaaam tiiii na curi 😍😍😍
Jedva cekam detalje 😘
Ja sanjala isto da sam rodila svoju plavu frckavu curicu i sad mi se place 💕💕 kako je bila lijepa 💕💕
Dobro jutro
Litta cestitke!! 😘😘 Brzo se oporavi! ❤ Daj koji detalj kad se slegnu dojmovi i malo dodes sebi 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cestitke Litta na maloj Leni!!😍😍😍
Proudy nam je budna prekasno navecer i prerano ujutro:)) inace, ja Proudy isticem kad pricam nekome o nevjerojatnoj zenskoj snazi i ljubavi mame prema djetetu jer nije lako tolike mjesece se boriti sa crnim prognozama i potencijalnim opasnostima i nakon toga ne samo uci u termin nego i docekati svoju bebu aktivna do daske!:) Sve smo mi snazne i obozavamo svoje bebe, ali ipak je lakse nama koje nisu imale neke prevelike probleme u trudnoci.
Grazia, znam da ti kroz glavu prolazi svasta, sve smo panicne na svoj nacin, ali ono kaj kazu cure- samo mislit pozitivno i probat se ne opterecivat onim sto bi moglo bit, ali se u biti nije deailo. Mozda hoce. A mozda nece. Ja osobno vjerujem u one gluposti da svemir na koncu ipak daje ono kaj privlacis. Ako je to pozitiva, bit ce sve u redu, uz pokoji problem na putu. Bitno je ono kaj je na kraju. A to je da smo sve vesele, mlade mamice (neke vec jesu, neke tek postaju prvi put) i da nam je zadaca voljeti ta mala bica vise od sebe i iceg na svijetu i stiti ih kolko god mozemo, cak i kad same nismo u najboljem stanju.
Zato sam sretna da sam vas upoznala, mislim da se nadjemo na jednoj hrpi da bi to bio dan prepun smjeha i srece i ljubavi💖💖💖
Eto, opet ja i moji hormoni!:))
Pandice, to sve ide i u tvom smjeru. Sarči ce nam doc kao jedna predivna, vesela i zdrava curica! Malo nam je paranoja na maksimum ove zadnje dane, pogotovo kad su i doktori nesigurni. Ali i oni su samo ljudi, vidis da je na kraju ipak sve bilo ok. Samo trebamo izdrzat jos tih par dana do poroda i onda brige odu baj baj. A dodju potpuno nove brige hahahaha Vec vidim kak kukamo u Proljetnim mamicama 2018:))
Ljubim vas sve i hvala na bezgranicnoj podrsci💗💗
[/url
Joj kad tema ozivi tamo sa slikama zelenog govanceta 💩 grceva plakanja osipa aaaaaj hahahahahahha
Sta im oblacite. Je li im vruce. Place. Nosas li je. Nece u kolica. Ne jede. Bole me sise. Hahahaha blazena trudnoca hhahahahahah
Zrinchy 😘😘😘😘
Sarita kad je pregled?
Proudy me plasi ovako rano budna ali sigurno je Maksa spremala u vrtic 😘😘 koje planove imas danas?
Pando, ne brini, ja cekam svoj red:))) mozda docekam i tvoj:)))
Evo nas na PUNIH 39 TJEDANA! Nadam se da je slijedeca slika sa nesto manjim trbuhom🤗
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji