Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    24. Svibanj 2018. 12:52

Gumbek

Zrinchy, ako se budes dobro osjecala i beba bude zdrava, bebu u maramu i uzivat u prirodi.
    Tako ju nitko ne moze pipkati, a ti se pravis vazna s bebom svojom ;)
    Kad je gladna das papati i presvuces i opet u maramu, nemas brige.
    Leprsavu haljinu obuces i sarenu maramu i sva ces biti u djiru s temom i lokacijom

💖💖💖zvuci savrseno:) sad cemo vidjet kak bude:)😚😚

[/url

24. Svibanj 2018. 12:54

Hvala vam,  lijepe moje!
    Sarita jel kukas???

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    24. Svibanj 2018. 12:56

Daj zamisli ekipe u vinogradskoj...pticjeg mlijeka nam ne bi falilo uz mog muza u susjedstvu😂😂😂😂😂
    Mene moja curica silji na sve strane a ne bi malo udrila dolje da krene nesto🙄🙄🙄🙄🙄
    Mislim da cu se morati baciti na muz, usiljio i on nesto na sex pa da malo pripremimo teren😅😅😅😅
    Sarci znas kaj...i nije danas nesto dan za rodit...sparina je na najjace😥😥😥😥neka nam Lare sutra🙏🙏🙏🙏

panda102
    24. Svibanj 2018. 13:01

Je li taj sex ista ubrzava jer mi se cini da NEEEEEE 🔫🔫🔫

Sarita_00
    24. Svibanj 2018. 13:08

Samo da se brzinski javim, danas ostajem u bolnici i sutra ce inducirati. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    24. Svibanj 2018. 13:11

Ho ho ho stvarno su nas poslusali. Sparina je danas Lara se odlucila doci u petttaaaak. Ustvari mozda de odluci i danas doci bez indukcije. 
    25.5.😍
    Sretnooooi

• ita87
    24. Svibanj 2018. 13:16

Litta cestitke na bebici 😘
    Sara sretno sutra, tako su i mene ostavili pa inducirali iduci dan, bit ce sve ok 😊
    Zrinchy super je ona slika lokacije vjencanja, da sam imala vjencanje, takvu bih lokaciju htjela 😀
    A vi sta objavljujete slike, predivne ste, imate tako lijepe okrugle busice 😍

Zrinchy
    24. Svibanj 2018. 13:25

ita87

Litta cestitke na bebici 😘
    Sara sretno sutra, tako su i mene ostavili pa inducirali iduci dan, bit ce sve ok 😊
    Zrinchy super je ona slika lokacije vjencanja, da sam imala vjencanje, takvu bih lokaciju htjela 😀
    A vi sta objavljujete slike, predivne ste, imate tako lijepe okrugle busice 😍

To sam i ja rekla-da smo se zenili to bi bilo to!!
    Jao Saritaaaa sretnooo:))) datum je divan, bit ce i porod i bebonjaaa nasa princeza💗💗💗
    Pando mislim da ne,mi smo bas redoviti a kod mene jos uvijek sve zacepljeno hahhahaha

[/url

• ita87
    24. Svibanj 2018. 13:26

Da ne bi bilo da samo slatke Rinine slike stavljam hahaha. Tak mi i treba kad sam lijena presvuci ju na komodi pa to obavljam na krevetu 😂😂😂😂

panda102
    24. Svibanj 2018. 13:36

Aj faaaak pa sto smo kupile komode???? Ita crna Itaaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.