Zrinchy, ako se budes dobro osjecala i beba bude zdrava, bebu u maramu i uzivat u prirodi.
Tako ju nitko ne moze pipkati, a ti se pravis vazna s bebom svojom ;)
Kad je gladna das papati i presvuces i opet u maramu, nemas brige.
Leprsavu haljinu obuces i sarenu maramu i sva ces biti u djiru s temom i lokacijom
💖💖💖zvuci savrseno:) sad cemo vidjet kak bude:)😚😚
[/url
Hvala vam, lijepe moje!
Sarita jel kukas???
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Daj zamisli ekipe u vinogradskoj...pticjeg mlijeka nam ne bi falilo uz mog muza u susjedstvu😂😂😂😂😂
Mene moja curica silji na sve strane a ne bi malo udrila dolje da krene nesto🙄🙄🙄🙄🙄
Mislim da cu se morati baciti na muz, usiljio i on nesto na sex pa da malo pripremimo teren😅😅😅😅
Sarci znas kaj...i nije danas nesto dan za rodit...sparina je na najjace😥😥😥😥neka nam Lare sutra🙏🙏🙏🙏
Samo da se brzinski javim, danas ostajem u bolnici i sutra ce inducirati.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ho ho ho stvarno su nas poslusali. Sparina je danas Lara se odlucila doci u petttaaaak. Ustvari mozda de odluci i danas doci bez indukcije.
25.5.😍
Sretnooooi
Litta cestitke na bebici 😘
Sara sretno sutra, tako su i mene ostavili pa inducirali iduci dan, bit ce sve ok 😊
Zrinchy super je ona slika lokacije vjencanja, da sam imala vjencanje, takvu bih lokaciju htjela 😀
A vi sta objavljujete slike, predivne ste, imate tako lijepe okrugle busice 😍
Litta cestitke na bebici 😘
Sara sretno sutra, tako su i mene ostavili pa inducirali iduci dan, bit ce sve ok 😊
Zrinchy super je ona slika lokacije vjencanja, da sam imala vjencanje, takvu bih lokaciju htjela 😀
A vi sta objavljujete slike, predivne ste, imate tako lijepe okrugle busice 😍
To sam i ja rekla-da smo se zenili to bi bilo to!!
Jao Saritaaaa sretnooo:))) datum je divan, bit ce i porod i bebonjaaa nasa princeza💗💗💗
Pando mislim da ne,mi smo bas redoviti a kod mene jos uvijek sve zacepljeno hahhahaha
[/url
Da ne bi bilo da samo slatke Rinine slike stavljam hahaha. Tak mi i treba kad sam lijena presvuci ju na komodi pa to obavljam na krevetu 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji