Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    22. Svibanj 2018. 10:41

E Panda da znas da ih nikad nisam probala... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    22. Svibanj 2018. 10:50

Ja jednom pravila. Bile onakooo hahahaha tako da to meni sveki posaje jer zna da ih volim. A baklavu sam jednu pojela to muz jede. 
    U bolnici me ne vagaju pa koristim priliku hahahahah

Bublica123
    22. Svibanj 2018. 11:04

Eto me...cekam ctg...nije me cackao....Bog ga blagoslovio💕❤💪💕❤💕💪💕💪❤
    Pregled za tjedan dana ako ne krene samo prije sta sumnjam...idemo hrabro do termina...ekipa za ocevid proudy, zrincy, honey, panda i ja💪💪💪💪💪😅😅😅😅😅

Bublica123
    22. Svibanj 2018. 11:07
    Prazna cekaona i JA vec 2 sata cmrljim...svi se izredali a ja im se ocito dopadam pa me ne pustaju domeka
    Prazna cekaona i JA vec 2 sata cmrljim...svi se izredali a ja im se ocito dopadam pa me ne pustaju domeka

Zrinchy
    22. Svibanj 2018. 11:31

Pikica ove stolice izgledaju super udobno:)) rađe ti malo prilegni:)
    Tlak mi je bio jutros 100/58. Nakon dorucka:))
    Nista cure, ja nastavljam ophodnju po rodjendanjma i festivalima, valjda cu se jednom porodit:)))

[/url

panda102
    22. Svibanj 2018. 11:38

Ja sam odustala od ranijeg poroda. Vidim ne ide hhaha
    Gdje nam je Honey zaglavila? U porodnoj sobi? 🙀🙀🙀🙀

• Litta
    22. Svibanj 2018. 11:40

J1309 cestitke na curici i da se sto brze oporavis.
    Panda terminuso i ti se pocela otvarati ☺☺ meni u subotu sljedeci pregled, valjda me nece opet jako cackati.. ti uvijek imas neke dobre ideje za rucak, najbolje da podijelis s nama, svaki dan jelo dana.. hahaha.. jos da sam dobra kuharica kao ti bilo bi super ☺☺
    Pikica ja sam u cetvrtak cekala 2 sata na plasticnim stolicama. 2 dana mi je trebalo da se oporavim.

Sarita_00
    22. Svibanj 2018. 11:50

Pikica te tvoje stolice djeluju super! Malo nisko, ali udobnije od drvenih i plasticnih 😂 Ja ni ne stanem u onu stolicu u cekaonici 😂 A nisam nesto presiroka... 
    Zrinchy taman ti se muz ne mora sekirati da ce puknuti vodenjak u autu 😂 
    Sad sam od mame narucila da donese kiflice kad bude dolazila 😁 Kak je Lara odlucila, nacekati cu se jos na te kiflice, ali nema veze, kiflica ce biti 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    22. Svibanj 2018. 12:05

Evo me opet...sluzbeno kampiram vec 3 sata...dobre su stolice, necu se zalit...kad cujem litta i sarita u vas plasticne...uh uh😮😮😮
    Gotov ctg i sad moram jos cekat da se doktor vrati s pauze i potpise ctg...smijesno mi je kaj ubiti nisam nikaj napravila a tu sam cijelo jutro🤣🤣🤣

Honey
    22. Svibanj 2018. 13:25

Trebale ste doci gladne, samo na banani i cekat 3 sata pregled pa bi vidjele tlakic, 130/80 😁 Neznam odkud mi toliki, inace sam niskotlakas i max mi je bio 120/80 i to kad sam uzrujana. Zrinchy hvala draga, veselim se druzenju u utorak, danas je malo smotano ispalo zbog mene 😅 pikica ja tebe cekala al vidim nes ti jos pa otisla ja kuci 😜 Meni stanje isto, jedino kaj citam novo je cerviks skracen 3/4, omeksan i to je to. Ctg mjerili otkucaje srca samo, to ok. Uzv ne rade niti ce ga radit. Vidimo se u utorak kaze Grgic, ako ne krene prije. A ja nebi da krene jer se svekrva najavila doc slijedeci tjedan cetvrtak do nedjelje jer je i njima praznik 🙈 pa ako bi rodila bi svakako dosla. Znaci mantramo svi da mi dijete dogura do termina 🙏🤞🤞🤞 Ja umrla skoro od gladi, smazala ceape i jedan onaj king sa kikirikijem i sad odo ubit oko, pa cu babi na rodendan. 😘💋💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.