Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    22. Svibanj 2018. 09:40

Pandica od kad nam je na jednom prstu izgubila apetit...de malo ideja za rucak😋😋😋☺☺☺😘😘😘

panda102
    22. Svibanj 2018. 09:53

Ne svidja mi se cackanje nikako. Nadam se da me nece vise cackati do poroda. Bezze mi to 😫
    A cim sam otvorila oci jutros sam bila gladna. Odmah sendvic u 7 hhahaha 
    Jucer su bile punjene crvene paprike a danas ne znam. 
    Patlidzan i sampinjoni u vrhnju i od mesa... mozda batke odledim. Nisam danas raspolozena a tako lijepo sam spavala. 

Sarita_00
    22. Svibanj 2018. 09:56

Krenula ja usisat stan i sjetim se nosnog aspiratora. I ajd idem ja to isprobati na sebi, da vidim kako to uopce funkcionira, da znam kad mi bude trebalo. Muz je bio sokiran kad sam rekla da ide na usisavac, rekao je da ce to mozak isisat 😂 Steta da nije vidio sad da to uopce ne vuce jako. A meni se cini da ce i meni dobro doci jer su moji sinusi vjecno puni. 
    Pikica ide cep jos uvijek... Mislila sam da je vec sve otislo s obzirom na to koliko ga je bilo, ali me jutros docekalo jos. 
    I da, zelim vam njeznije preglede nego je bio moj! 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    22. Svibanj 2018. 10:01

Evooo meeee:))
    Ma Honey je divnaaaa! Tolko lijepa, vesela i pozitivna da pršti!:) ne mogu vjerovat kako nam se izokrenulo sve jutros:)) iduci tjedan ja nosim pohanu piletinu i karte za belu😂😂😂
    Ja gotova,dosla doma, tlak mi je nizak dosta:/ zatvorena kao zid hahahahaha tako da cu izgleda ipak docekat termin, ako ne i prenijet😣😂😂 ostalo sve ok!

[/url

Zrinchy
    22. Svibanj 2018. 10:07

Pikica sretno tebi, Honey ce nam se ubit od cekanja, nadam se da ces ti malo brze zavrsit:/
    Sarita tebi drzimo fige svaki dan da je to bas taj dan:) 
    Pandice, zasto si lose?? 

[/url

Sarita_00
    22. Svibanj 2018. 10:15

Ja bi jedan bazen na napuhivanje nasred sobe i da mogu dane provoditi u njemu. Mozda mi tad ne bi bilo toliko vruce... I stvarno ne znam kako bi izdrzala trudnocu da mi je termin tek na jesen. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• J1309
    22. Svibanj 2018. 10:19

Hvala svimaa <3 a treba li octenisept posusiti nakon prskanja ili? Jer kao kazu da treba biti suho

panda102
    22. Svibanj 2018. 10:26

Hmmm ne znam mozda opet tlak. Koliko ti je bio Zrinchy. Meni 106/56 a pojela burek ujutro i kafu popila. Sta bi bilo da nisam jela hahahaha ali nije nista komentarisala osim da se dobro najedem slatka pred sljedeci ctg. 
    Sarita ajde bazen na balkon. Pa da i susjedi uzivaju u pogledu hahahah
    Moram se sexat da to jos vise omeksamo i otvorimo hahahaha
    E nek ste se druškale vas dvije 😍😍
    Mene one drvene klupice ubile. 
    Pikica sretno na kampiranju hahahah

Sarita_00
    22. Svibanj 2018. 10:34

Meni je tlak jucer bio 110/60, a isto sam pojela burek i popila kavu prije polaska 😂 
    Panda da stavim na balkon pa da mi bude pun smeca i vode koja se iscijedi iz vesa ili iz cvjetnjaka? Ne moze!! A i temperatura je ipak malo ugodnija unutra 😁
    Pospremala sam stan i sad mi je muka 😔

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    22. Svibanj 2018. 10:37

Hajde onda Sarita na jednu. Da malo podignes tlak hahaha ostala jos ta. Sveki poslala. 💕💕
    Bazen gdje god ti zelis hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.