Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 23:51

Jesu Honey,  ako se jos otvorim,  ostavit ce me,  ali tko zna hocu li. S ovih 4cm vec hodam okolo i mogu jos,  al kao s 5 ne vise hahahaha.
    Sretno na pregledima sutra curke moje!
    Mene ovaj mali danas ne stedu uopce,  tuce,  gura,  kopa uzas! Sve mi suze idu,  a ponekad kad me pikne majke mi imam osjecaj da ce mi vodenjak probit i samo stanem i cekam da vidim hoce sta pocet curit.
    Ujutro idem na kavu s frendicom,  kojoj je termin preksutra,  rekla sam joj da ne smije nocas rodit,  moze sutra poslije kave. 😂😂😂
    Pa sam si za srijedu opet neku kavu dogovorila 😂😂😂😂😂,  ja ko da nec jos mjesecima rodit.
    Al boli me dupe,  toliko sam lezala,  da cu iskoristit sada svaki dan do maksimuma.
    Sarita,  ja jos nisam prenjela ali s obzirom na sve prognoze,  ljudi ti se vec ponasaju kao da jesam,  jer sam po njima ja davno trebala vec rodit. Znaci cak i ako zanemarim mobitel,  tko god me vidi ima potrebu iskomentirati kak ja jos nisam rodila i kad cu! Ili jos bolje e daj nemoj ovaj dan bas ili nemoj ovaj dan,  jer se svi kao bruse festat. Je je ekipa radjam po narudzbi,  samo recite zelje i zeljice i ja tiskam. Idu mi na kuki!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• J1309
    22. Svibanj 2018. 07:06

Drage moje, samo da vam se javim..nakon 31sata trudova i najvecih bolova ikaddd stigla je moja djevojcica :) iskustavo s poroda je katastrofa, trudovi sunke razarali a nisam se uopce otvarala, tek su mi zadnja 2 data dali drip i tada je sve krenulo..vec smo stigle kuci,prilagodavamo se i nije nimalo lako..uz bolove od savova, bradavice s ranama borimo se iz dana u dan..eto da ne mislite da sam vas zaboravila :) ako imate koji savjet kako ublaziti bolne savove upomoc, stvarno neznam sto da radim..na jednom mjestu mi je oteceno ali nije nista upaljeno..oni u bolnici kazu nciim mazati al eto neznam vise 

22. Svibanj 2018. 07:51

J1309

Drage moje, samo da vam se javim..nakon 31sata trudova i najvecih bolova ikaddd stigla je moja djevojcica :) iskustavo s poroda je katastrofa, trudovi sunke razarali a nisam se uopce otvarala, tek su mi zadnja 2 data dali drip i tada je sve krenulo..vec smo stigle kuci,prilagodavamo se i nije nimalo lako..uz bolove od savova, bradavice s ranama borimo se iz dana u dan..eto da ne mislite da sam vas zaboravila :) ako imate koji savjet kako ublaziti bolne savove upomoc, stvarno neznam sto da radim..na jednom mjestu mi je oteceno ali nije nista upaljeno..oni u bolnici kazu nciim mazati al eto neznam vise

2x dnevno po 15 min oblog od Rivanola kojeg kupis u ljekarni.
     tusirati hladnijom vodom i spricat octaniseptom, cim vise luftat ranu dok lezis. I naravno odmarat.
    Navodno pomaze ispirat s cajem od hrastove kore, al to nisam probala pa neznam iz osobnog iskustva. 
    Inace cestitke na bebici i zao mi je za tezak porod. 

Zrinchy
    22. Svibanj 2018. 07:52

Jutro curke moje drage!
    Evo ja cekam u TA, nigdje ni H od Honey🤣🤣 nisi valjda zaspalaaa??
    Kathryn hvala ti na slicici:))
    J1309 uzasno mi je zao sto te tolko bolilo i jos uvijek boli:( samo misli na to da je to prolazno i da ce uskoro biti sve bolje i uzivat ces sa svojom malom curicom😍😍
    Proudy tak i treba, uzivaj sad draga, nalezala si se za sve nas ove mjesece! Ja sam se jucer ulijenila, ali sam skuzila da mi to nikak ne pase:/ tak da od danas nastavljam u aktivnijem ritmu. Ak se ne porodim do vikenda idemo frendu na rodjendan na Kupu:)) Mom dragom je najveci strah da mi vodenjak ne pukne u NOVOM autu!!!:))) e, ti muski!
    Pando, za prst!!!🤘🤘🤘 mene bas zanima jesam se ista otvorila:/
    Sretno svima na pregledima danas! Pikice javi se!!

[/url

Honey
    22. Svibanj 2018. 08:20

Jutroooo 😄 Evo na kraju Zrinchy dosla prije mene i vec je na redu! Jos je prekrasnija u zivo i uopce nije ogromna, sve nas laze!!!! ❤😍 Ja sam putovala sat vremena od Sv.Nedelje do Vinogradske 😤 Mogla sam u Opatiju na pregled jbt. J1309 cestitam i brz oporavak! ❤❤❤ Pisi nam malo vise kad stignes! Pripremam se na kampiranje sada, pa cemo vidjeti kak ce to ici. 

• frckava28
    22. Svibanj 2018. 08:30

Jutro cure😄😄😄 sretno svima danas na pregledima. 
    J1309 cestitam na bebici 😗

Sarita_00
    22. Svibanj 2018. 08:57

Dobro jutro! 
    J1309 cestitke na curici 😘😘 Da se sto prije dogovorite oko svega i da bolovi sto brze produ! 
    Ostalima sretno na pregledima! 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    22. Svibanj 2018. 09:16

Dobro jutro. J1309 cestitam na djevojcici. Zao mi je da su te napatili. 😘

Bublica123
    22. Svibanj 2018. 09:34

J1309 cestitam na maloj curici...trazi nesto protiv bolova da bar malo uspijes odmorit😥😥💪💪
    Honey i zrincy evo ja mrknula sendvic i cekam vagu i tlak😅😅😅i pregled nakon 7tjedana...mogu vam reci da mi se bas i ne da da me cacka
    Sarita ima kaj cepa ili je sve poispadalao💪💪💪

Honey
    22. Svibanj 2018. 09:39

Pikica evo ja cekam tebe u Vinogradskoj 🤣 odlucila sam te docekat 😂😂😂 Zrinchy odavno gotova, prepustila sam joj svoj termin 😜 ja bi sad vec isto mrknula nesto, malo janjetine 😋🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.