Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    14. Svibanj 2018. 20:07

Zakljucak je da i kod mene pomalo ispada sluzni cep... Vec neko vrijeme. 
    Evo bas je bilo na dnevniku na novoj o hobicama. Malo mi zasuzilo oko 😊
    Frckava Greta ce imati prekrasni kutak 😍😍
    Proudy ja se zainatila sama sebi da cu heklati.  Pregledala ne znam koliko videa na youtubeu, procitala stranica i stranica... Zivio internet! 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    14. Svibanj 2018. 20:49

Odcepile smo se 😂😂😂😂

Honey
    14. Svibanj 2018. 21:44

Woohooo ispadaju cepovi na sve strane 😂🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Proudy da znas da si mi cilu frku napravila! 😂 Raspakiram ja izdajalicu i ko manijak trazim ventil. Dok muz nije sastavnicu pokazao i vice "tuko nema ti toga tu" ahahahahaha 🤣😅🤣🤣🤣🤣 moja nova generacija. Sarita svaka cast za hobicu 💕😘 Nina drago mi je da pratis i ovo ludilo ovdje 😁❤ Frckava prelijepo ste to slozili svojoj Greti 😍💕💓💕 Litta sretno i javi nam kako je proslo. Meni dosao nalaz brisa, nemam bhsgb, ali nesto gljivica, rekao je doktor nista puno ali nek si stavim tri dana vaginalete. Ja zadovoljna. 😊  

14. Svibanj 2018. 22:10

Meni je cep poceo iapadat tocno tjedan prije poroda, dva tri komada onako veca, pa kroz par dana pokoja mrvica i jutro prije nego cu rodit je ostatak otisao. Iznenadila sam se kako je puno bilo to jutro, s obzirom da prvi put nisam vidjela ni s od sluznog, ispao mi u radjaoni na onu kompresu valjda u kombinaciji s plodnom i svim. 
    Ajmo proljetnice, pokrecite se... Nemojte da vas ovo malo kisice obeshrabri, cekamo nase male cvjetice. 

Zrinchy
    14. Svibanj 2018. 22:22

Ej curke evo i mene malo prije spavanja..
    Citam kak su vama sve neke velike promjene, kontrakcije, sluzni cepovi, iscjedak...meni nista😣 kaj cu ja zadnja rodit?? Mada mi vele za danasnju sliku da se trhuh malo spusta

Sutra pregled! Puse vam saljem za laku noc

[/url

14. Svibanj 2018. 23:17

Ja kad citam kako vasi cepovi izgledaju,  moj ispada bar mj dana ako ne i duze. 😂😂😂😂
    Nije moj ni bijeli ni proziran,  moj skroz drugacije izgleda. Ne bih ga mogla pomijesati s iscjetkom,  ono znas odmah da je nesto drugo u pitanju.
    Ugl. Honey nisam ti htjela stvarat paniku. Moze bit da ove skroz nove nemaju,  Mono mi je htjela poslat cijelu svoju izdajalicu i njena je nova,  al recimo ima ventil ali drugaciji od mog.
    I idem ja lec,  rano sam ustala danas,  a i sutra cu.
    Ln svima 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Svibanj 2018. 23:18

Zribchy divna si! Zaboravih 😍😍😍😍😘
    E sad ln svima

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    15. Svibanj 2018. 06:53

Jutro ekipa
    Frckava divna je sobica😍😍😍😍
    Zrincy uzivaj samo u zadnjim danima s busicom, a sta se tice redosljeda radjanja to ti se preokrene u 5min💪💪💪kad nas sve iznenadis😊😊😊
    Honey i panda mah mah...inace cep vam izgleda kao gusti balci iz nosa zelenkasto smedje boje prosarani zilicama...prozirno nije cep☺☺☺😅😅😅i meni kao i proudy ispao tjedan dana prije poroda
    Danas ctg a jucer sam imala uzv, sve je super, kaze da je glista oko 3200g
    Puse svima koje sam preskocila😘😘😘😘😘

15. Svibanj 2018. 06:59

Jutro! I mi vec kavu pojemo pa akcija 😁.
    Danas cistim kuhinju,  blagovaonu i boravak. Jedna prostorija 😁.
    Pikica sretno danas na ctgu javi koliko se ceka u prosjeku i koliko si dugo lezala. 😉
    E bas to ko jedan pravi kapitalac iz nosa izgleda,  mislim tak je gusto i kompaktno 😂😂😂😂
    Puse svima 😘😘😘😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• J1309
    15. Svibanj 2018. 07:49

Jutroo, kod mene nista novo..stalno mi ctg ponavljaju, ili je beba pre mirna(vjerojatno spava) ili poprilicno divlja..uglavnom kad miruje je oko 130, a kad je divlja je oko 170..citam po internetu svi pisu da je to ok ali eto,valjda oni znaju svoj posao..po uzv sve u redu,kazu cekati trudove..a sto se tice ekipe doktora stvarno neznam,dnevno ih prode bar 5..ujutro na viziti bude puna soba pa kasnije valjda onaj koji je dezuran..sad cekam vizitu pa se javim kasnije ako bude promjena :) a sto se tice cepa, meni nije ispao, samo mi se znapojavit neka zuta sluz ko smrklji,nemam pojma jel to to :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani