Jesu Honey, ako se jos otvorim, ostavit ce me, ali tko zna hocu li. S ovih 4cm vec hodam okolo i mogu jos, al kao s 5 ne vise hahahaha.
Sretno na pregledima sutra curke moje!
Mene ovaj mali danas ne stedu uopce, tuce, gura, kopa uzas! Sve mi suze idu, a ponekad kad me pikne majke mi imam osjecaj da ce mi vodenjak probit i samo stanem i cekam da vidim hoce sta pocet curit.
Ujutro idem na kavu s frendicom, kojoj je termin preksutra, rekla sam joj da ne smije nocas rodit, moze sutra poslije kave. 😂😂😂
Pa sam si za srijedu opet neku kavu dogovorila 😂😂😂😂😂, ja ko da nec jos mjesecima rodit.
Al boli me dupe, toliko sam lezala, da cu iskoristit sada svaki dan do maksimuma.
Sarita, ja jos nisam prenjela ali s obzirom na sve prognoze, ljudi ti se vec ponasaju kao da jesam, jer sam po njima ja davno trebala vec rodit. Znaci cak i ako zanemarim mobitel, tko god me vidi ima potrebu iskomentirati kak ja jos nisam rodila i kad cu! Ili jos bolje e daj nemoj ovaj dan bas ili nemoj ovaj dan, jer se svi kao bruse festat. Je je ekipa radjam po narudzbi, samo recite zelje i zeljice i ja tiskam. Idu mi na kuki!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, samo da vam se javim..nakon 31sata trudova i najvecih bolova ikaddd stigla je moja djevojcica :) iskustavo s poroda je katastrofa, trudovi sunke razarali a nisam se uopce otvarala, tek su mi zadnja 2 data dali drip i tada je sve krenulo..vec smo stigle kuci,prilagodavamo se i nije nimalo lako..uz bolove od savova, bradavice s ranama borimo se iz dana u dan..eto da ne mislite da sam vas zaboravila :) ako imate koji savjet kako ublaziti bolne savove upomoc, stvarno neznam sto da radim..na jednom mjestu mi je oteceno ali nije nista upaljeno..oni u bolnici kazu nciim mazati al eto neznam vise
Drage moje, samo da vam se javim..nakon 31sata trudova i najvecih bolova ikaddd stigla je moja djevojcica :) iskustavo s poroda je katastrofa, trudovi sunke razarali a nisam se uopce otvarala, tek su mi zadnja 2 data dali drip i tada je sve krenulo..vec smo stigle kuci,prilagodavamo se i nije nimalo lako..uz bolove od savova, bradavice s ranama borimo se iz dana u dan..eto da ne mislite da sam vas zaboravila :) ako imate koji savjet kako ublaziti bolne savove upomoc, stvarno neznam sto da radim..na jednom mjestu mi je oteceno ali nije nista upaljeno..oni u bolnici kazu nciim mazati al eto neznam vise
2x dnevno po 15 min oblog od Rivanola kojeg kupis u ljekarni.
tusirati hladnijom vodom i spricat octaniseptom, cim vise luftat ranu dok lezis. I naravno odmarat.
Navodno pomaze ispirat s cajem od hrastove kore, al to nisam probala pa neznam iz osobnog iskustva.
Inace cestitke na bebici i zao mi je za tezak porod.
Jutro curke moje drage!
Evo ja cekam u TA, nigdje ni H od Honey🤣🤣 nisi valjda zaspalaaa??
Kathryn hvala ti na slicici:))
J1309 uzasno mi je zao sto te tolko bolilo i jos uvijek boli:( samo misli na to da je to prolazno i da ce uskoro biti sve bolje i uzivat ces sa svojom malom curicom😍😍
Proudy tak i treba, uzivaj sad draga, nalezala si se za sve nas ove mjesece! Ja sam se jucer ulijenila, ali sam skuzila da mi to nikak ne pase:/ tak da od danas nastavljam u aktivnijem ritmu. Ak se ne porodim do vikenda idemo frendu na rodjendan na Kupu:)) Mom dragom je najveci strah da mi vodenjak ne pukne u NOVOM autu!!!:))) e, ti muski!
Pando, za prst!!!🤘🤘🤘 mene bas zanima jesam se ista otvorila:/
Sretno svima na pregledima danas! Pikice javi se!!
[/url
Jutroooo 😄 Evo na kraju Zrinchy dosla prije mene i vec je na redu! Jos je prekrasnija u zivo i uopce nije ogromna, sve nas laze!!!! ❤😍 Ja sam putovala sat vremena od Sv.Nedelje do Vinogradske 😤 Mogla sam u Opatiju na pregled jbt. J1309 cestitam i brz oporavak! ❤❤❤ Pisi nam malo vise kad stignes! Pripremam se na kampiranje sada, pa cemo vidjeti kak ce to ici.
Jutro cure😄😄😄 sretno svima danas na pregledima.
J1309 cestitam na bebici 😗
Dobro jutro!
J1309 cestitke na curici 😘😘 Da se sto prije dogovorite oko svega i da bolovi sto brze produ!
Ostalima sretno na pregledima!
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro. J1309 cestitam na djevojcici. Zao mi je da su te napatili. 😘
J1309 cestitam na maloj curici...trazi nesto protiv bolova da bar malo uspijes odmorit😥😥💪💪
Honey i zrincy evo ja mrknula sendvic i cekam vagu i tlak😅😅😅i pregled nakon 7tjedana...mogu vam reci da mi se bas i ne da da me cacka
Sarita ima kaj cepa ili je sve poispadalao💪💪💪
Pikica evo ja cekam tebe u Vinogradskoj 🤣 odlucila sam te docekat 😂😂😂 Zrinchy odavno gotova, prepustila sam joj svoj termin 😜 ja bi sad vec isto mrknula nesto, malo janjetine 😋🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji