Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    18. Svibanj 2018. 12:51

Kathryn nasa pa cestitam ti od srca. Nadam se da je sve uredu proteklo. Jedva cekam da nam javis kako je bilo. Je li bio na zadak pa zato carski ili? Dobro da si oprala spuzvu u kolicima. Vidis kako je pozurio Dominik 😘😘💕😍😍
    A Rita je omG 🙊🙊🙊🙊koji meeed!!!  Sve bih joj oprostila!!!! I dozvolila priznajem. 🎀🎀🎀🎀🎊🎉🎊🎉🎊

panda102
    18. Svibanj 2018. 12:54

Sarita i Proudy sretno danas. Javite nam izvjestaj. 
    Ja odoh gledat rtl ahahaha premotam si emisiju. 
    Proudy tako je moja jucer. Brzo sam kuci pobjegla. Mislila sam i u Mc donalds na hamburger ali nije mi dozvolila 😫

Sarita_00
    18. Svibanj 2018. 13:28

Gotove mi s pregledom... Sve u svemu, nista. Prohodna za prst, afi 11. Mjere mi nikakve nije upisala, niti komentirala kolika je. U ponedjeljak opet na pregled, osim ako se cura ne smisli van. 
    Nek sam ja sebi kupila haljinu 😁 Zeza me muz, trebam rodit svaki cas, a ja u sopingu... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Roo
    18. Svibanj 2018. 14:12

Kathryn čestitam, presladak je :)
    Ja od jučer u rodilištu, tlak mi porastao, isprepadali me preeklampsijom iz vedra neba i hospitalizirali. Svi parametri su uredni, ctg, plodna voda mliječna, samo je tlak skakao do 166/110. Dok je stanje ovakvo ne misle inducirati 

kathryn
    18. Svibanj 2018. 14:36

Evo ovakooooo...2h ujutro, moram piskiti, kak sam ustala i hodam tak osjetim da curi nesto a ne pisam! Panika! Skidam se, gace mokre, snjofam - nema mirisa.. plodna voda! Budim muza, reko njemu sta se dogada a on mrtav hladan! Kao ne curi vise i kaj sad! Legnem natrag, oko pola 4 opet mi se piski da kao da me tjera i na nuzdu br2! Osjecam ko mesntrualne grceve, pa neznam dal moram kakiti ili su trudovi... ustanem se opet, i opet curi voda...obavim i nuzdu br2, zovem  bolnicu kaze teta,  torba i k nama! Budim muza on zbunjeniji od mene! Istusirala se na brzinu! Sva sreca pa jucer bila u TA da sa se sama izdepilirala! 😂😂
    Trudovi u auti na 5 min ali nisu tak bas jaki bili! Dosli gore, otvorena 2 prsta al beba na zadak! Idemo odmah carski, kateter, sala...nisu mi mogli pogoditi za spinalnu tak da su me uspavali! Oko 9.30 sam se.probudila, pustili muza k meni, on ga vec vidio a meni su ga donjeli na kratko oko pola 2! Do sutra u sok sobi! Sitan je mali, 45cm 2450g, znaci pola kg manje nego po uzv! 

Honey
    18. Svibanj 2018. 15:13

Zakljucak, ne slusaj muza! 😂🤣 
    Ma secer mali! Bitno da ste vi dobro. Sve se na brzinu dogodilo bas. Jesi ga stavljala na cicu ili jos nista? 

• Litta
    18. Svibanj 2018. 16:59

Kathryn sad smo skoro sve u terminu pa sve mozemo ocekivati. Glavno da je dobro proslo. Idem ja prati navlake od kolica i madraca. Meni madrac jos uvijek u najlonu 😃😃

18. Svibanj 2018. 17:10

Evo i moj report od danas.

Ctg uredan,  samo jedan jaci trud ocitan.
    Otvorena 4 cm,  kontrola za tj dana ako se nista ne dogodi prije. Ako se otvorim jos,  ostavit ce me za tj dana,  jer zbog povecane mogucnosti infekcije nemrem toliko otvorena hodat okolo. Kila nista nisam dobila. To je to!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    18. Svibanj 2018. 17:12

ProudMomy

Evo i moj report od danas.

Ctg uredan, samo jedan jaci trud ocitan.
    Otvorena 4 cm, kontrola za tj dana ako se nista ne dogodi prije. Ako se otvorim jos, ostavit ce me za tj dana, jer zbog povecane mogucnosti infekcije nemrem toliko otvorena hodat okolo. Kila nista nisam dobila. To je to!

Proudy ne zaje.se s nama trudnjacama da se toliko dugo ne javis😮😮😮😮😮...znas da se ovdje svaka poruka broji😅😅😅😅💕❤💕❤💕❤

Bublica123
    18. Svibanj 2018. 17:15

Kathryn cestitam od srca na malom deckicu...sad se lijepo odmarajte i puno mazite....velike puse💕🎁💕🎁💕❤❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.