Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    06. Svibanj 2018. 22:50

Hahahaha i treba da se plaši 😂😂😂
    Laku noc 😘

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 07:38

Dobro jutro! 😄
    Kako ste danas? Jeste se naspavale? 
    Ovdje ranim jutrom krece rondanje kosilica i trimera, ali me veseli s obzirom da nam je kao u dzungli. Na mjestima je trava narasla i do koljena. A prakticki smo u centru... 
    Nocas me nesto stegnulo u trbuhu i ledima, ali nije se ponovilo. Odustajem od stepenica, pilates lopte i sexa, pa nek krene dama kad se smisli 😂 
    Lijep dan zelim 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    07. Svibanj 2018. 08:14

Jutro 😘😘😘😘
    Evo gledam trbuh spusta se. Sad me strah da ne popucaaa. Jer jucer kod ove djevojke sto smo bili na babinama je kaze ispucao zadnjih 15 dana kad se spustio. 😔 
    Joj curica je ko meeed. Tako je slatka da bih isla sad gore na peti uz stepenice i sisla i opet tako dok se ne porodim. Kaze Sarita da ne pomaze pa necu hahhaha
    Sema necuuuu prekoreda no sikiriki. Sutra imamo Honey i ja pregled. 
    Sta nam strajkuju Zrinchy, Karhryn, Pikica i Litta terminusa???? 😒😒😒 tuzna sam. 
    😘😘😘

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 09:53

Panda ja isla do 4. kata u zgradi i nazad. I nadala se da nece naici nitko od susjeda 😂 Mi smo u prizemlju i nemam bas nikakve potrebe ici gore 😂😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    07. Svibanj 2018. 10:04

Znaci tetre susimo na zraku? 

07. Svibanj 2018. 10:07

Jutro!
    Evo i nas budnih 😉
    Vidim da bebice i dalje strajkaju,  ni jedna nece van misa mu!
    Sarita odmaraj,  pusti princezu nek sama odluci. 
    Panda 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    07. Svibanj 2018. 10:26

Jutrooo...znaci spavanje nocas je bilo najgore ikad, budila sam se valjda svakih 20min,okretala i nikako mi nije nista pasalo...najlijepse zaspala u 7 a ustala u 9h 😫😣 Na kraju mi za vikend sestricna nije dosla jer se prehladila, jucer bili na rodendanu maloj od frendova, ubila sam se u odojku i torti! 😀
    Ja se gledam kako je daleko do mene, eto brojim jos 27 dana do termina..😂😂 sve si mislim pocet ce mi frka nakon sto Proudy rodi..al se onda sjetim da sam za tjedan dana "u terminu" a jos nisam otisla po robicu za izlazak! 😂 Jucer pitam muza kad cemo ici, a on meni da nista prije drugog vikenda, tak da ni kod njega nema frke ni zurbe..😂😂

07. Svibanj 2018. 10:31

Kathryn draga,  ja pustam preko reda 🤣🤣🤣🤣
    Ja sam u terminu od petka,  muko moja 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 10:53

Proudy danas sam obavila trgovinu i ne mrdam vise s kreveta. Ok, na wc. A i to sam bila vec 3 puta od jutros. 
    Kathryn polako, stignes 😂 Mene je moj natjerao da sve spakiram i spremim u auto. Eno vec 7 dana se vozi sve samnom 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• frckava28
    07. Svibanj 2018. 11:06

Pozdrav cure. Dugo vas pratim ali nikako da se javim 😊 puno svega korisnog sam saznala od vas i hvala vam na tome.
    Ali sad bih trebala vase savjete. Bila sam danas na UZV u 35+6tj i dr. mi je nasla na bebinom janiku cistu koju do sad nikad nije vidla. I sad sam u brizi. Dal je koja imala slican slucaj? Hvala svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.