Proudy ocito da nema vise ni traga onim mucninama od neki dan 😉 A ja bi sad dala sve za mahune na salatu 😍
Dosao muz s posla i prvo pitanje je bilo: jel tuce. Od jutros sam osjetila mozda 2-3 pokreta. Sad sam napokon sjela i krenulo je ne znam sto. Samo iskacu kvrge po stomaku 😂 A imam dojam da joj glava samo sto ne izviri van. Pokrete osjecam bas nisko nisko dolje. Dosad su bolili ti pokreti dolje, sad je samo malo neugodno zbog osjecaja da ce ispast 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Djevojčice moje, kako ste?
Jel' teško?
Zadnji mjesec je najteži. Teško ti je i disati, a kamoli išta drugo napraviti. I odlazak na wc zahtjeva koncentraciju i predvježbe.😐
Mi smo jučer napunili prvih mjesec dana! Moram vam reći da je njena svijest i doživljaj okoline i svijeta u takvom napretku da je to za ne povjerovati. U zadnjih 2-3 dana je postala puno svjesnija i stalno promatra.
Mislim na vas!!!
Proudy, vjerujem da su divne i nekako posebno intimne.
Nisam sve čitala, se stignem. 😘
Dobro jutro!
Kod mene jutros opet rano ustajanje, vec je pola 10, a ne mogu reci da sam napravila nesto posteno. Ali nedjelja je, stan sam sredila jucer, pa ni nemam sto raditi. Rucak ne kuham, nego tek veceru, pa imam vremena.
Lara me sinoc toliko tukla da sam vec bila na rubu suza. Nikako se nisam mogla namjestiti u krevetu, udarci dolje su opet postali jako bolni. Kad sam se napokon namjestila, odlucila je udariti u zeludac i bilo je izlijetanje iz kreveta 😔
Uzivajte danas 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ustajanje ljencugeeee hahahaha
Jesam li razmazena ili mi je dosta ove trudnoce hhhhahaha ali fkt vise. Pa kad je bio 22.9.kad sam saznala da sam trudna. Prije tri godine. 😔😔😔
I meni je Sarita sinoc bilo najgore. Nisam pila magnezij tri dana i na probavi se odmah vidjelo. Sve stalo hahaha a njeni udarci i pomjeranje, do suza me dovodilo. Imala sam osjecaj da se okrece na glavi i ubija me ramenima.
Yra moze koliko moze. Vazno je da si ti uz svoju djecu i muza, a hrana ce bit kad uspostavite ritam. Sto bas cu cevapi super. Eto i mene.
Necu puno kukat ubice me Honey hahahaha
Nina nadam se da ce danas biti bolje. Razvrstavam tu robicu i bas mi je sve to spansko selo. Vi uzivajte skupa.
Joj sad se Proudy sminka sredjuje da bude naaajljepsaaaaaaaaa za izlazak. Draga lijepo se provediii i uzivaj ❤️❤️❤️❤️
09:54 06. SVIBANJ 2018.
Mame bok! Nadam se da mi mozete pomoci. Imam bebicu, 14og ce 4 mj. Nakon poroda sam imala jako velikih problema, sve se zakompliciralo pa sam opet zsvrsila u bolnici. Zbog svega mi je brzo nestalo mlijeka i sad bi htjela prodati elektricnu Avent izdajalicu koja me u bolnici spasila samo ne znam da li postoji bas neka tema za takve stvari?
Dobro jutro!
Kod mene jutros opet rano ustajanje, vec je pola 10, a ne mogu reci da sam napravila nesto posteno. Ali nedjelja je, stan sam sredila jucer, pa ni nemam sto raditi. Rucak ne kuham, nego tek veceru, pa imam vremena.
Lara me sinoc toliko tukla da sam vec bila na rubu suza. Nikako se nisam mogla namjestiti u krevetu, udarci dolje su opet postali jako bolni. Kad sam se napokon namjestila, odlucila je udariti u zeludac i bilo je izlijetanje iz kreveta 😔
Uzivajte danas 😘😘
Sarči, jos samo malo pa ces i ti drzati svoju princezu u rukama i ovoj muci ce biti kraj.
Jutrooo... Ja se jutros ustala oko 6h i pocela mi curit pl.voda. dosla u bolnicu i napravili mi pregled kazu ima jos vode dovoljno i sada cekam...nemam pojma hocu cekat trudove svoje jer vode ima jos dovoljno ili ce mi dat drip. Izvjestim vas o svemu..
Ispada da sam luda i da voda nije ni curila ali ja sam uvjerena da je, pa nisam luda da sam se upisala i rekla da je voda 😂😂😂
Sema mozda stvarno ludis hahahahaha umisljas znakove poroda 😍😍😍
Sretno draga 💕💕💕
Mi cemo danas na babine mala ima 4mjeseca. Odoh vidjet sta me ceka 😍😍
Panda tak moj muž skroz govori, kad je bio 9. mjesec... Magnezij ne pijem već kojih 3 tjedna i prvih nekoliko dana su me mučili grčevi u mišićima. Čak ne listovi, nego stopala. Čim bi izravnala stopalo ili stala na prste, odmah bi grčilo. A probava mi je koma. 2 dana ništa, pa onda 3 dana po nekoliko puta.
Yra nadam se da će uskoro. Kad se pokrenem nije problem, ali da se pokrenem mi trebaju dobre pripreme. Pogotovo pri ustajanju iz kreveta ili oblačenju hlača.
Sema nadam se da će kod tebe uskoro krenuti kako treba i da Filip napokon dođe.
Proudy uživaj danas u izlasku!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Yra mogu ti reći da sad već jedva čekam da krene i da što prije obavimo taj dio pa da možemo uživati skupa, ali čini mi se da se njoj ne žuri... svi oko mene su nestrpljivi pa i ja postajem...
Proudy uživaj danas vani!
Sarita malo odmori! Svaka čast na toliko energije!
Sema sretno!
Panda uživaj u babinama!
Sortiraj odgovore
Najstariji