Ostavili me u bolnici, po njima ima dovoljno plodne vode pa cekam svoje trudove,nadam se da ce danas, neda mi se čamit u bolnici par dana za bezvezeeee, ajme luda sam sada...izgleda da sam si kako Panda kaze umislila simptome haha
Sema drzi se! Mozda sad od muke sto si u bolnici krenu trudovi 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Tjesi me to sto znam da necu biti predugo, danas smo 40+5 znaci max.jos 7 dana 😀
Cimerica mi je vec 2 tjedna tu, a jedna u sobi do nas 5tj je vec u bolnici a sad je tek u 30tt... Tako da si ja dajem dan max.dva😂😂 hahaha ja si sama toliko dajem haha kao da se mene sta pita
Hej hej! Sema sretno i da krene vise!!!! Nadam se da ce tvoji prirodni pocet!
Panda i meni je ta robica sta sam dobila ajme meni. Sad sam prvo kad sam oprala i osusila razdvojila kratke bodije od dugih, pidzamice posebno, hlacice i majice. Sad kad cu peglat cu odvojit velicine. Neznam kako drugacije se organizirat. Mislim da bi mi bilo lakse da sam sve sama kupovala 🤣 uzivaj u babinjama i nedaj se uplasit 😘
Proudy jel tulumaris? 😁
Yra nek ste vi nama dobro! Evo bas kako si rekla, ovaj zadnji mjesec su pocele te neke tegobice. Sad sam 4 sata bila na nogama i imam osjecaj da cu umrijet. Sve me boli 🙈 ja se sve nesto nadam rijesit u 38tt, al kad vidim kako bebe do sada ne suraduju, moze i u terminu samo da ne prenesem 😁 ma dobro, samo da je mrvica zdrava, a sa mnom sta bude 😂
Ja jucer oprala bijele tetre i onda ih stavila u susilicu. Tako su se glupo skocile da sam se ubila peglajuci. 😑 Jel se kome dogodilo? Odsad cu ih na zraku, sarene jesam, a mislila sam susit jer budu mekse.
Honey sretno onda da bude u 38tt iako su izgleda sve nase bebe neposlusne, nadam se da ce tvoja slusati mamicu 😊
u ovoj bolnici je vrucina za popizdit...ufff
Hej hej! Semasretno i da krene vise!!!! Nadam se da ce tvoji prirodni pocet!
Pandai meni je ta robica sta sam dobila ajme meni. Sad sam prvo kad sam oprala i osusila razdvojila kratke bodije od dugih, pidzamice posebno, hlacice i majice. Sad kad cu peglat cu odvojit velicine. Neznam kako drugacije se organizirat. Mislim da bi mi bilo lakse da sam sve sama kupovala 🤣 uzivaj u babinjama i nedaj se uplasit 😘
Proudy jel tulumaris? 😁
Yra nek ste vi nama dobro! Evo bas kako si rekla, ovaj zadnji mjesec su pocele te neke tegobice. Sad sam 4 sata bila na nogama i imam osjecaj da cu umrijet. Sve me boli 🙈 ja se sve nesto nadam rijesit u 38tt, al kad vidim kako bebe do sada ne suraduju, moze i u terminu samo da ne prenesem 😁 ma dobro, samo da je mrvica zdrava, a sa mnom sta bude 😂
Ja jucer oprala bijele tetre i onda ih stavila u susilicu. Tako su se glupo skocile da sam se ubila peglajuci. 😑 Jel se kome dogodilo? Odsad cu ih na zraku, sarene jesam, a mislila sam susit jer budu mekse.
Ja ti svoje tetre ne peglam jer imaju daleko veću moć upijanja nespeglane. Imam par komada speglanih za šetnje.😃
Prejela sam se kremšnita.
Sad sam na +1,5kg od prije trudnoće.
No, trbuh mi je kao u 4-5mjeseci trudnoce.
Evo i mene!
Odradila ja svoj prvi izlazak, nakon duuuuugo vremena.
Sad me boli... Sve me boli! Al nema veze vrijedilo je! 😍😍😍
Sad cu lakse cekat cetvrtak i punih 37tt. A onda akcija, generalka doma, setnja svaku vecer dok gospon ne odluci izaci van!
Yra, ti si zena zmaj i ne sumnjam da ces se uskoro vratit na staro stanje!
Honey, ne bi ti bilo lakse ni da si sama sve kupila, jer svaki ducan ima svoje velicine, i opet bi morala uspordjivati. Jedino da si sve kupila na istom mjestu, onda bi bilo lako.
Tetre nikad ne susim u susilici, samo na zraku, i lijepo ravno ih objesim da ih je lakse speglat.
Sema jel se dogadja kaj?
Sarita a kod vas?
Ne znam jesam jos kaj trebala rec, nemojte zamjerit, strgana sam. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudi super sto si napokon izasla 😊😊😊😊😊😊
Drago mi je sto si se lijepo provela i vjerujem da je vrijedilo i bolova 😘
Sad odmaraj,zasluzila si 😍
E Nina jesi ti rekla da si uzela pelene na poklon u dmu neki dan ili sam pomjesala?
Sad sam se sjetila da su oni kao i babybonus ukinuli pa time i te pelene. Kaj se jos mogu dobiti?
Ak nisi ti, zanemari pitanje 🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra mogu ti reći da sad već jedva čekam da krene i da što prije obavimo taj dio pa da možemo uživati skupa, ali čini mi se da se njoj ne žuri… svi oko mene su nestrpljivi pa i ja postajem…
Proudy uživaj danas vani!
Sarita malo odmori! Svaka čast na toliko energije!
Sema sretno!
Panda uživaj u babinama!
Neka i tebi Lily porod sto prije krene i sto prije zavrsi 😘.
Ja uz vas kao za sebe stalno cekam kad ce koja ici roditi 😂😂😂😂😂😂.
Ok,da rijesila sam se toga,ali ste mi sve svaki dan na pameti 😘
Hvala draga! I ja se nadam da će što prije.... 😘
Proudy drago mi je da si se vratila doma u komadu 😁 I da vam je bilo lijepo 😉 A kod nas se nista ne dogada, osim da su mi noge otekle. A danas stvarno nisam puno hodala. E da, jednom me posteno stislo, vec sam se ponadala da ce biti nesto, a na kraju nista. Jos cu se ja izgleda nacekat da se cura smisli. Kak bi moj muz rekao, da se nasminka i odabere odjecu 😂
A sto se tice generalke - ni ona mi nije pomogla. Napravim ju svaka 3 dana u nadi da ce sta biti 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji