Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Svibanj 2018. 15:19

Sarita_00

ProudMomy

Hvala svima 😉.
    Sarita, spavanje je uvijek najbolji test! 😂😂😂
    Jel te sad kaj boli?

Ne znam samo koliko sam mjerodavna za taj test jer ja kad zaspim ne moze me nista probuditi 😂😂
    Nije jos nijednom onako presjeklo, samo osjecam laganu tupu bol u donjem dijelu trbuha.

Pravi trud bi te probudio,  vjeruj mi,  nema tog boga da to prespavas,  koliko god cvrsto spavala. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 15:44

ProudMomy

Sarita_00

ProudMomy

Hvala svima 😉.
    Sarita, spavanje je uvijek najbolji test! 😂😂😂
    Jel te sad kaj boli?

Ne znam samo koliko sam mjerodavna za taj test jer ja kad zaspim ne moze me nista probuditi 😂😂
    Nije jos nijednom onako presjeklo, samo osjecam laganu tupu bol u donjem dijelu trbuha.

Pravi trud bi te probudio, vjeruj mi, nema tog boga da to prespavas, koliko god cvrsto spavala. 😉

Onda jos cekamo prave... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Ivcy1306
    07. Svibanj 2018. 16:03

Oprostite curke sto upadam, ja sam stalno na nekim od tema na klokanici pa evo da uputim koju rijec Sariti. Zeno mene je bolilo tupo, onako kao da cu megu dobit i osla sam spavati i budilo me s vremena na vrijeme i pocela sukrvica, ja osla na pregled i ctg.kazu vodenjak napet ali trudova nema (tako kaze ctg, a to sto mene boli, boli njih k.) ali zbog sukrvice su me zadrzali i taj dan se rasplamtalo sve tako da je to bio pocetak moje muke tada. Sve je pocelo 12.11.u 4:20 a rodila sam 13.11.u 4:50 carskim. 
    Sretno ti i nek bude prirodno, brzo i sto bezbolnije. Ostalim curkama takoder zelim lijepe porode!! 

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 16:58

Ivcy1306

Oprostite curke sto upadam, ja sam stalno na nekim od tema na klokanici pa evo da uputim koju rijec Sariti. Zeno mene je bolilo tupo, onako kao da cu megu dobit i osla sam spavati i budilo me s vremena na vrijeme i pocela sukrvica, ja osla na pregled i ctg.kazu vodenjak napet ali trudova nema (tako kaze ctg, a to sto mene boli, boli njih k.) ali zbog sukrvice su me zadrzali i taj dan se rasplamtalo sve tako da je to bio pocetak moje muke tada. Sve je pocelo 12.11.u 4:20 a rodila sam 13.11.u 4:50 carskim.
    Sretno ti i nek bude prirodno, brzo i sto bezbolnije. Ostalim curkama takoder zelim lijepe porode!!

Mene boli kao da imam mengu, a s vremena na vrijeme pocne puno jace boljeti i to traje minutu-dvije. 
    Zao mi je da je kod tebe trajalo tako dugo, ali bitno da je sve zavrsilo kako treba 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    07. Svibanj 2018. 17:38

Sarita nemoj si samo umislit simptome poroda. 😂😂😂
    Kako nam je LilyVanily?

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 17:41

I glava me poprilicno boli vec treci dan... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• LilyVanily
    07. Svibanj 2018. 18:00

LilyVanily je dobro. 😁 Nema novosti. U iščekivanju do daljnjega... postajem nestrpljiva...

07. Svibanj 2018. 19:01

Zadnja faza priprema,  odrezala nokte i pozdravila se sa crvenim lakom dok ne rodim! To je to!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bellagio
    07. Svibanj 2018. 19:11

Drage moje, evo sjetila sam se da će me najbolje razumjeti onaj koji je u istoj "kašeti brokava"... Nova sam u ovoj temi (ne znam još ni kalendar postaviti)...Treće dijete najavljeno krajem 7.mj. Uglavnom, plačem po cijele dane... Loše se nosim s kilažom (zadnje dvije trudnoće bih izgubila po 8 kg od povraćanja pa nije bilo strašno do kraja), loš mi je želudac, muž uopće ne doživljava ni mene, ni trudnoću. Eto možda mi to najteže pada, trudnoća više nije senzacija...I da, disciplina druge dvije kćere mi baš i ne ide. Podbacila sam skroz. Povrh svega jedva se natjeram na kućanske poslove. I umirem tako od tuge i znam da bebica to doživljava kroz posteljicu, ali ne mogu si pomoći...

Bellagio
    07. Svibanj 2018. 19:15

joj, uletila sam proljetnicama (to je kad rodiš u proljeće) pa zaboraviš da sljedeće dijete ide na ljeto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.