Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    02. Svibanj 2018. 11:13

Ollaaa 😍😍😍
    Evo i nas. Dosli smo kuci sinoc, pa su moji prespavali i jutros su otisli kuci. Bilo nam je prelijepo. Zadovoljna sam kako je sve ispalo. Malo me je bilo strah da necu moci toliko hodati ali opet smo oko 8km dnevno pravili. Super 😍 naravno bilo je i tvrdog trbuha i bolova u preponama ali nista strasno. Moja cura je tolikooo aktivna da je to ludilo hahaha
    I onda me to zna da boli kad se ona nabije dole ili kad se proteze pa se malo upisam 😂😂😂
    Danas necemo nista raditi. Mozda samo muzu neke polo majice kupiti da mi bude lijep 💕💕
    Toliko o meni sad cu preci na vas hahaha. Krece Pandina metoda dva prozora (osjecam se kao neki naucnik hhaha)

panda102
    02. Svibanj 2018. 11:25

Proudy nam ceka nedjelju. Pa de sta je to za tebe. Napucaj se drogama 😜😜
    Vokak hmmm ja imam samo jednu flasicu neku aventovu a metode pa nama su rekli da masiramo dole. Ne znam bas da hocu. A jednom sam gledala uvod u anatomiju i kad se zena nije otvarala, rekli su da je tad najbolje samozdovoljavanje hhahahah ako budete citali da se neka ludjakinja samozadovoljavala pred porod TO SAM JA 😂😂😂😂😂
    Ivana tvoja cura je tako slatka da sam se skoro rasplakala. 😍😍😍💕💕💕 prekrasnaaaa. 
    Honey bas sam sretna zbog poboljsanja odnosa sa mamom. I da se obje trudite. 💕 uzivajte skupa a sobica jeee toooop. Svaki detalj je divan. Tapeta vidim da je stigla. Police, tepih krevetic ma sve je krasno. Svaka cast 💕💕
    Sta kazes Sarita. Prejela se jedva mozes udahnut hhhhh krajicaaaa!!! Cura jos ceka malo. Nigdje joj se ne zuri 😄
    Katuska pusa za tebe i Nolu. Za zlijezdu ne znam jel normalno dok dojis. Meni je to cesto iskakalo kod upala. 

Lily stigli smo kucici. Evo nista nam se neda hahaha javi kako je bilo na pregledu. 
    Kika sta ima novo?
    Zrinchy nasa. Pa sve nesto tuzno kod tebe. Joj bas mi je zaooooo 😔😔😔😔😔
    Nadam se da ce je neko pronaci i da ce te biti jos dugoo skupaa 😘😘😘😘 sretno na pregledu. Javi se 😜

Zrinchy
    02. Svibanj 2018. 11:51

Hej curke,evo nas s kontrole! Beba je super,ave je ok, procjena 3100 kaj je ipak veliko za 36 tjedana,ali nije opasno,samo je veca beba...mozda ranije rodim:)

[/url

• LilyVanily
    02. Svibanj 2018. 11:56

Kod nas ništa novo. Ja i dalje zatvorena. Njoj je lijepo unutra, ne žuri joj se van 😂

Kikaa12345678
    02. Svibanj 2018. 12:09

panda102

Proudy nam ceka nedjelju. Pa de sta je to za tebe. Napucaj se drogama 😜😜
    Vokak hmmm ja imam samo jednu flasicu neku aventovu a metode pa nama su rekli da masiramo dole. Ne znam bas da hocu. A jednom sam gledala uvod u anatomiju i kad se zena nije otvarala, rekli su da je tad najbolje samozdovoljavanje hhahahah ako budete citali da se neka ludjakinja samozadovoljavala pred porod TO SAM JA 😂😂😂😂😂
    Ivana tvoja cura je tako slatka da sam se skoro rasplakala. 😍😍😍💕💕💕 prekrasnaaaa.
    Honey bas sam sretna zbog poboljsanja odnosa sa mamom. I da se obje trudite. 💕 uzivajte skupa a sobica jeee toooop. Svaki detalj je divan. Tapeta vidim da je stigla. Police, tepih krevetic ma sve je krasno. Svaka cast 💕💕
    Sta kazes Sarita. Prejela se jedva mozes udahnut hhhhh krajicaaaa!!! Cura jos ceka malo. Nigdje joj se ne zuri 😄
    Katuska pusa za tebe i Nolu. Za zlijezdu ne znam jel normalno dok dojis. Meni je to cesto iskakalo kod upala.

Lily stigli smo kucici. Evo nista nam se neda hahaha javi kako je bilo na pregledu.
    Kika sta ima novo?
    Zrinchy nasa. Pa sve nesto tuzno kod tebe. Joj bas mi je zaooooo 😔😔😔😔😔
    Nadam se da ce je neko pronaci i da ce te biti jos dugoo skupaa 😘😘😘😘 sretno na pregledu. Javi se 😜

Kod mene nista novo...poceli me bolit ali nije jos to dovoljno mada boli da si nisam to tako zamisljala🙂 kod nas to sve sporo ide,lezerno...nema zurbe haha samo igra zivaca vec🙂 nadam se da nece opet stat...

yra
    02. Svibanj 2018. 12:39

Zrinchy, jel sterilizirana maca?
    Znaju mace odlutati na dan-dva.
     Mozda se vrati. Imate koga od susjeda da pogleda?
    Honey, soba je prekrasna!
    Kika, nemoj žuriti u bolnicu...hodaj...sila teza ce ubrzati proces...

02. Svibanj 2018. 12:54

Zrinchy jako mi je zao zbog mace! Drzi se! 😘 drago mi je da su te umirili glede velicine bebe,  kaj sad budes ko nasa Ikyri radjala dete od 4.5kg 😁.
    Panda neka si se ti nama lijepo provela i nauzivala!
    Ja sam si danas dala zadatak sloziti ormar deckima,  svu sam su robicu preslozila kak meni pase i po velicinama objesila i spremila u ladice. Bas sam ponosna! Al me prepone sad rasturaju kao da sam kopala cijelo jutro,  pa sam nadalje u horiznotali.
    Jos mi je mama donijela odjece,  koja mi ceka pranje,  ali u globalu sam gotova 😉.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    02. Svibanj 2018. 13:14

Dobila sam naredbu da secem, pa je to bio dobar poticaj da se napokon prosecem do mora... Bacila bi se odmah unutra, ali je ipak jos hladno. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

02. Svibanj 2018. 13:52

Sarita ovo je predivno 😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Svibanj 2018. 14:01

Evo poslikala sam svoju organizaciju ormara,  pa dijelim s vama

Gore: odjelca,  dolje: dekice,  tetre i krpice
    Gore: odjelca,  dolje: dekice,  tetre i krpice
    2ladica: bodici
    2ladica: bodici
    3ladica: majice i hlace
    3ladica: majice i hlace

Eto ga!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI